Catharina Hansen

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Catharina Hansen”][vc_column_text]

Hele forløbet har været super skønt, lækker hård træning hvor man ofte tænke ”det her overlever jeg ikke”, men følelsen når man så har overlevet er helt fantastisk. Jeg føler, at jeg har gjort den bedste investering i mig selv og hvad andet er sikkert at invester i end sin krop?

 

 

Jeg startede på Arndal Body Boot Camp med fokus på at komme af med en masse af de små skavanker, som jeg ikke syntes, jeg skulle have som 20-årig. Jeg ville af med min hovedpine, mine spændinger i skulderne og alle de mærkelige lyde, min mave sagde, og jeg kan sige, at jeg næsten er i mål!!
 Min mave er lydløs og ikke længere oppustet, den fungerer bare, hvilket er skønt! Det får virkelig en til at tænke over, hvad det er for noget lort, man har proppet i sig, som fik ens krop til at reagere sådan. Mine spændte skuldre og hovedpiner er næsten forsvundet, og dem, der er tilbage, er ikke så kraftige som før.

Desuden er der også lige røget et par kilo af, hvilket man jo altid er lidt glad for. Jeg syntes selv, at jeg altid har haft et fornuftigt forhold til mad, men efter det her forløb er fornuft blevet mere til vane end bare en god tanke. Den dag i dag ELSKER jeg mine æg til morgen, det er fantastisk at føle sig mæt helt indtil frokost, hvor jeg før var ved at gå totalt kold kl. 10.