Camilla Jørgensen

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Camilla Jørgensen”][vc_column_text]

Tabte 5,6 kg – og fortsætter. jeg har lært stille og roligt at komme frem til mit mål. Det frigiver en masse energi.

 

 

Jeg hørte om Lottes Boot Camp første gang for mange år siden – men fik først nu i 2015 prioriteret at sætte tid og penge af til at gå i gang.

Jeg spiste sundt, løb og tog på
Da jeg startede hos Lotte, løb jeg en del og gik meget op i min kost. Jeg havde konsulteret en diætist og en personlig træner, og selvom mine måltider bestod af en god fordeling af kulhydrat, fedt og protein, tog jeg mere og mere på. Med hjælp fra diverse kost-regimer fik efter mit 3. barn mast mig selv ned i vægt – men jeg kunne ikke holde den.

Frustrationen kom til at fylde mere og mere i min hverdag.

Træningen var hård
Efter hvert nyt træningsprogram og –forløb, var jeg meget træt. Men de virkede hver gang og formede min krop de steder, jeg synes er vigtige.

Jeg løb kun 5 km om ugen udover min bootcamp-træning – og sluttesten var alligevel min bedste cooper-test nogensinde.

Kostplanen var hårdere
Jeg havde udviklet en virkelig solid snack-arm som var virkelig svær at få has på.

Boot Campen har lært mig at være bevidst om, hvad jeg spiser så det bliver en nydelse og ikke en ærgrelse. Den har lært mig at lave en tallerken med god mad, sætte mig ned og nyde hver en bid. Ro omkring mine måltider er for mig nøglen til bedre mæthed og mere nydelse.

Nu spiser jeg sund mad 3 gange om dagen og fiskeolie hver dag. Jeg kan spise ude, jeg spiser med familien, og jeg er stadig på rette spor og kan tabe mig.

Mit vægttab er gået langsomt, men til gengæld er min mad meget mere lækker nu. Til morgenmad spiser jeg fx hver dag en stor bananpandekage med en stor portion skyr med bær ovenpå, så er jeg mæt frem til frokost uden at skulle tænke på mad eller snacking.

Jeg er kommet på rette spor
Jeg føler, at jeg har fundet min vej med både kost og træning. Den er ikke altid nem at følge, men jeg kan se mig følge den fremover.

Jeg vil gerne tabe mig lidt mere og fortsætter på egen hånd med min træning og 3 hovedmåltider om dagen. Efter sommerferien, skal jeg lave lagt et nyt program af Lotte eller end af hendes dygtige trænere.

Boot Campen har givet mig mere ro omkring mad og træning, så det ikke fylder i hverdagen og tager tid fra mine 3 drenge og min mand.

Nu kommer jeg stille og roligt frem til mit mål. Det frigiver en masse energi.