Camilla Jensen

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Camilla Jensen”][vc_column_text]

I kampen mod kiloene og en krop, der bare var i ussel stand, meldte jeg mig til Boot Camp hos Lotte.

 

 

2 piskesmældsskader for 10 år siden havde gjort træning til en pinsel med hovedpine i flere dage til følge, og enhver kan jo så gætte sig til, hvad der sker med vægten, når man samtidig er glad for mad…

Jeg havde et formøde med Lotte inden Boot Camp, da jeg var nervøs for, at jeg kom ind i et forløb, hvor jeg igen skulle døje med hovedpine og ikke kunne følge med, men hun lovede mig, at det ville blive et individuelt forløb tilpasset mig og min krop.

Det løfte har hun holdt hele vejen igennem. Alle øvelser har været tilpasset mit niveau, og på fællestræningerne havde hun altid en anden øvelse til mig, hvis der var noget jeg ikke lige kunne. Og hvis der var øvelser i mit individuelle program, der gav mig problemer med hovedpine, blev de straks byttet ud med nye.

Lotte er fantastisk, og man føler virkelig ikke, at man bare er én i mængden af elever – hun er til for dig. Og hvis krisen indfinder sig og man har brug for et skub i den rigtige retning, så kan man altid skrive til hende – og måske man bliver ringet op lørdag aften og får et kærligt skub? Men ingen løftede pegefingre, og ingen Lotte, der siger, at noget er forbudt eller er en regel – nej, det hele er op til dig, og alt er et valg – det skal man lige vænne sig til. Men det virker! Tanken om valg sidder nu helt inde under huden, og jeg vælger selv! Men jeg har fået de rigtige redskaber til at vælge.

Der er ingen fanatisme i det, og hele familien kan være med. Hjemme hos os spiser vi nu alle æg og kød til morgenmad, og de dage, hvor jeg medbringer min lækre omelet på arbejdet er der mange misundelige blikke fra kollegerne. Der er ingen mærkelige eller dyre fødevarer indblandet – alt kan fås i et almindeligt supermarked, og det gør det jo alt andet lige meget nemmere.

Fællesskabet med holdet er super, og det ville jeg slet ikke undvære! Der er bare noget skønt ved at have lidelsesfæller, når man er til fællestræning og saunagus.

Jeg kan nu træne 3 gange om ugen + det løse uden at have hovedpine, og jeg synes tilmed, at det er fedt! Og jeg kan løbe nu, hvilket jeg aldrig havde troet jeg kom til igen. I sommerferien var jeg på Idrætshøjskole med familien, hvor jeg prøvede forskellige aktiviteter – f.eks. klatring og surf – og jeg havde ikke hovedpine en eneste gang!

Jeg har fået en flottere holdning, en fladere mave (tak for medaljen, Lotte!) og kontrol over mit velbefindende ”bare” ved hjælp af den rigtige vejrtrækning – ja, det er ikke løgn!

Derudover er der kommet styr på min cyklus, jeg har ikke længere tørre pletter overalt på huden, og den oppustede fornemmelse i hele kroppen er væk – både væsken, der ophobede sig, og maven, der var oppustet.

Jeg er gået flere størrelser ned i tøj, og specielt de gamle bukser er en kedelig affære, når de kommer på den ”nye” bagdel. Min mand har flere gange bedt mig købe nye bukser, og det siger vist det hele.

Jeg er ikke helt i mål med vægten, men jeg er godt på vej. Og så er det jo godt, at Lotte stadig er der til at holde mig i ørerne.