Birgitte Holm Nielsen

Tabt 10,6 kg. Reduceret fedtprocenten med 20,5 procent og talje målet med 19 cm. 

Vægtreduktion……., fedtreduktion………. Livviddereduktion…..

Arndal Spa var for mig ukendt, da jeg til min fødselsdag fik et gavekort til Boot Camp af min dejlige familie, som var bekymret for mit helbred.   Første reaktion var sådan lidt ahrrrr…. småfornærmet  og  så …flov over at  erkende, at jeg ikke selv  ”bare kunne tage mig sammen ” og komme i gang med at tabe de kilo, jeg var klar over skulle til, for at få det gode helbred, energiniveau tilbage.

Gennem rigtig lang tid havde jeg døjet med ankelproblemer og en dobbeltsidig achillesenebetændelse, som begrænsede mig i sportsudøvelse, som jeg ellers var glad for. Oveni overgangsalder, der begyndte at sætte sine spor med figurændring osv. Jeg var kommet ind i en dårlig spiral og vægten så høj, at jeg ikke kunne overskue at komme af med de overflødige kilo.

Da jeg kom i gang med Body Boot Camp hos Lotte og hendes superteam måtte jeg sande, at det er en af de allerbedste gaver, jeg har nogensinde har fået. Den personlige og helhedsorienterede tilgang kombineret med videnskabelig underbyggede metoder, har været en god og motiverende rejse for mig.

”Sladderhanken” var en øjenåbner både i forhold til daglig bevægelsesniveau og søvneffektivitet. Nulstillingsugen nød jeg efter den første dags tilvænning – saunagusen hver dag var ren balsam for krop og sjæl.

Jeg har oplevet mig mødt med de skavanker og udfordringer, jeg har haft undervejs. Blandt andet var  gruppetræningen for hård kost for mig og blev konverteret til individuel træning – tilpasset mine behov igen og igen.  Havde udfordringer med åndedrætsøvelserne – men Lotte havde ret – kan nu se hvor vigtige de har været for både styrke og holdning.

De simple og overskuelige kostregler – 3 daglige måltider med masser af protein og grønt, minimal brød og så .…vand- vand og vand …var lette at følge  uden sult og sukkertrang. Levereglen hellere kvalitet frem for kvantitet var god og 80/20% – reglen betød at det var muligt at ”skeje ” lidt ud med god samvittighed.

Test og samtalerne undervejs var af stor værdi. Den kække stemning – ”på med vanten”, bred viden og professionel tilgang med et fast og alligevel nænsomt skub i den rigtige retning, var inspirerende.  HELE teamet af glade og interesserede medarbejdere, gjorde det fornøjeligt at møde op til træning – ikke mindst på de mere ”sure” dage.

Arndal Body Boot Camp har været den bedste investering jeg længe har gjort i mig selv og har givet gode og brugbare redskaber til en sund livsstil med mere energi og velvære.

Tak til et super Team.