Benedikte Hansen

Nu føler jeg mig både sund og stærk, og jeg har tabt 12 kilo, uden at jeg på noget tidspunkt har følt, at jeg har været på slankekur. Jeg har bare bevæget mig meget mere og fulgt Lottes kostråd.

Da jeg første gang kontaktede Lotte, havde jeg ondt i knæene pga. en ret fremskreden slidgigt.

Som sagt, så gjort

Jeg ville gerne være stærk og sund, men hvordan gør man lige det, når knæene ikke vil det samme? “Det skal vi nok finde vi ud af”, sagde Lotte. Og det må jeg sige, at vi gjorde.

Jeg fik fra starten et program med målrettet træning af mine knæ og resten af kroppen tre gange om ugen.

Og nu 12 uger senere kan jeg konstatere, at jeg ikke en eneste gang har taget smertestillende medicin. Jeg har hverken haft ondt i mine knæ eller i mit hoved. Det havde jeg aldrig troet skulle være muligt.

Bootcamp-forløbet har været en livsstilsændring

Nu er daglig motion og målrettet træning blev sat i system, og jeg har lært at sammensætte min kost ud fra enkle og lette principper. Det er ukompliceret og ureligiøst.

  • Jeg har hverken givet afkald på vin eller chokolade. Det er alt sammen et spørgsmål om mængder, og hvor meget man bevæger sig i hverdagen.
  • Nu føler jeg mig både sund og stærk, og jeg har tabt 12 kilo uden, at jeg på noget tidspunkt har følt, at jeg var på slankekur. Jeg har bare bevæget mig meget mere og fulgt Lottes kostråd.

Bootcamp-forløbet har virkelig gjort en stor forskel for mig.

Tak til Lotte og hele holdet bag.