Anna Petersen

Reduceret fedtmassen med 29,4 procent, taljemålet med 11 cm og konditallet forbedret med 20,4 procent.

Lottes boot camp var min fødselsdagsgave til mig selv i anledning af, at jeg netop har rundet 40. De sidste 5-6 år af mit liv er gået med at stifte familie og samtidig starte og udvikle eget firma. Det har været hårdt og fantastisk på én gang, men omkring jul sidste år, kunne jeg mærke, at nu skulle der fokus på mit fysiske velvære. Jeg var simpelthen kørt ned rent fysisk, og det smittede af på det mentale. Jeg følte mig træt og slap, fik ondt i ryggen og måtte til kiropraktor, og jeg begyndte at blive bevidst omkring min krop og min alder på en virkelig kedelig måde.

I julen faldt jeg over boot camp-konceptet og tog en hurtig beslutning og meldte mig til. Det har jeg ikke fortrudt.

Jeg kom med et mål om at blive stærk og sund og måske også smide 3-4 kilo (de der irriterende, flappede kilo, som har det med at snige sig på). Og hold da op, hvor er der sket noget! Jeg har aldrig i mit liv været i så god form, som jeg er nu, og jeg har i den grad nået mine mål.

Det har været lidt af en aha-oplevelse, at det var så nemt. Ikke at jeg ikke har svedt og kæmpet og stadigvæk gør det – men for en projektledertype som mig, har det være helt vidunderligt bare at gøre, hvad der blev sagt, og se at det virkede. Og det virker med det samme! Hele programmet handler om implementering, og det er ikke en kur, man følger. Jeg har lært at spise godt og sundt uden at føle afsavn (og det kommer fra en, der elsker snacks), og jeg har lært min krop at kende på en helt ny måde og fundet ud af, at den er min ven og at den virkelig duer til noget! Og så er den blevet rigtig pæn, og det er jo også dejligt.

Hvad kan jeg sige? Det virker, og jeg vil anbefale alle, der trænger til et kærligt spark i en sund og stærk retning, at melde sig til den næste boot camp.