Anette Kjergsgaard

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Anette Kjergsgaard”][vc_column_text]

12.3 kg lettere og bl.a. 12 cm mindre over hoften på kun 11 uger.

 

 

Mit resultat er ikke mindre end fantastisk, og jeg aldrig havde drømt om eller turde håbe på, at jeg kunne opnå det på så kort tid.
En lørdag lige før jul var jeg forbi en venindes nye restaurant i Aalborg. Her kom vi til at tale om, at jeg var begyndt at træne lidt og gerne ville tabe mig. Susanne, som jeg besøgte, fortalte om et bootcamp-forløb hun have været igennem hos en der hed Lotte Arndal. Hun viste mig sine fantastiske før- og efter-billeder og sagde bl.a. Lotte kan udrette mirakler, når bare du gør, som hun siger. Susannes billeder og ord printede sig fast i mit hoved, og jeg gik hjem og googlede hende Lotte.

Skræddersyet træningsforløb og madplan
Jeg startede, og mit træningsprogram blev løbende undersvejs tilpasset mig, min kalender og mine resultater. Lotte er fantastisk og set-uppet med kost, træning og vejledning er lige så fantastisk.

Mit forløb hos Lotte er det mest fantastiske, jeg nogensinde har gjort for mig selv – og ugerne vil altid stå som noget stort for mig, og jeg håber, at mine resultater vil inspirere andre til at tage en Boot Camp.

Fantastisk og langt mere end forventet!
Ud over de fantastiske resultater kan jeg nu for første gang i mange mange år sige, at jeg faktisk er ret godt tilfreds med min krop. En ny og helt fantastisk følelse, som vil forfølge mig for altid!