Andreas Hansen

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Andreas Hansen”][vc_column_text]

Jeg har øget min muskelmasse med 3 kg og smidt 21% af min samlede fedtmasse på kroppen.

[/vc_column_text][vc_column_text]

 

Jeg havde trænet i noget tid uden helt at opnå de ønskede resultater, som for mig var større muskelmasse, lavere fedtprocent, bedre kondition og bedre kostvaner. Da jeg første gang hørte om Arndal Body Boot Camp, var jeg lidt skeptisk. Det lød lidt for godt til at være sandt, og jeg troede ikke det var muligt, at opnå så gode resultater på kun tre måneder. Men jeg besluttede mig for alligevel at give det en chance.

På Boot Camp blev jeg testet og analyseret, jeg blev målt og vejet, og jeg fik tilrette- lagt et individuelt træningsforløb. Derudover fik jeg tilrettelagt kosten gennem grundige spørgeskemaer, således at jeg kunne nå mine mål. De første par uger var hårde, især kostomlægningen fandt jeg svær at tilpasse mig. Det var svært pludselig at spise et stort og proteinrigt morgenmadsmåltid, når jeg var vant til kun at spise toastbrød eller ingenting.

Ligesom al anden succes kræver det hårdt arbejde, men ved at følge de retningslinjer, jeg fik fra Arndal, blev det nemmere for mig at opnå de ønskede resultater. Især når motiva- tionen svigtede, var der altid god opbakning og støtte at hente fra de øvrige deltagere til fællestræningen, hvilket bevirkede at motivationen og modet blev opretholdt.

I dag ser jeg meget tilfreds tilbage på den tre måneder korte rejse, jeg har haft i Arndal. Jeg har taget tre kg på i muskelmasse, smidt 21% af min samlede fedtmasse på kroppen og ikke mindst forbedret min kondition betydeligt. Mit energiniveau er meget højere, mit humør bedre, de småskavanker, som jeg før døjede med – hovedpine, træthed og dårlig hud – er væk. Jeg ser nu positivt fremad med de forskellige værktøjer, som jeg har fået til at opretholde en ny og sundere livsstil.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]