Andrea Elizabeth Rudolph

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Andrea Elizabeth Rudolph”][vc_column_text]

Jeg forbedrede mit kondital, jeg lærte at trække vejret, min fedtprocent blev lavere, og jeg kom til at holde af noget, som før altid har givet mig klaustrofobiske fornemmelser, nemlig rutiner. Jeg er blevet væsentlig rankere, måske oven i købet en smule højere.

[/vc_column_text][vc_column_text]

 

 

Da jeg i januar måned troppede spændt og forventningsfuld op til Boot camp hos Lotte, var det med målet om at komme til at sove bedre, at få numsen lidt længere op mod nakken og sidst, men ikke mindst, få træning ind som en naturlig del af min hverdag.

Og jeg kom i mål, og mere til. Jeg forbedrede mit kondital, jeg lærte at trække vejret, min fedtprocent blev lavere, og jeg kom til at holde af noget, som før altid har givet mig klaustrofobiske fornemmelser, nemlig rutiner. Jeg er blevet væsentlig rankere, måske oven i købet en smugle højere ? Skuldrene kom ned og tilbage, og det vildeste, det er næsten, at jeg er begyndt at løbe og oven i købet er kommet til at holde rigtig meget af det.

Og så er jeg blevet klogere på min krop, bedre til at lytte til den, mærke den og gi den det, den behøver. Sover sikkert stadig ikke helt nok, men pyt, for jeg sover vildt godt, dybere og roligere, med god samvittighed og træt i kroppen på den gode måde.

I bund og grund handlede det vel om, at jeg skulle blive bedre til at prioritere mig selv. Så i dag har jeg gjort træning og tid til mig selv til en del af mit arbejde, og så går det sjovt nok lidt lettere. Det kan vi jo så tænke lidt over!

Tak Lotte, fordi du har gjort mig så meget klogere, på mig selv, min krop og hvordan jeg passer bedst på den.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]