Anders Herbo

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Anders Herbo”][vc_column_text]

Tabt 6 kg, 10 cm om maven og 25 procent af fedtmassen.

[/vc_column_text][vc_column_text]”

 

Body Boot Camp er en måde at forny dit liv på.

Hvis du vil forny dit liv, skal du vælge Body Boot Camp, idet der er tale om en koncentreret måde at ændre din levevis på. Der sættes fokus på alle kroppens funktioner i din dagligdag, din kost, din træning og dit velvære.

Efter et travlt karriereforløb besluttede jeg mig endelig for at melde mig til Body Boot Camp, og det må være en af de bedste beslutninger, jeg har taget i mit liv. Det har medført, at min krop nærmest er blevet genfødt. Jeg kan nu acceptere min krop i modsætning til tidligere, hvor jeg havde svært ved det på grund af mange møder og dårlige spisevaner samt manglende træning.

Body Boot Camp oplevelsen er så intens, at den får én til at tænke anderledes på en positiv måde, og netop her er Body Boot Camp med til at gøre, at når forløbet er slut, ønsker man at videreføre de kostvaner, man har lært, samt den jævnlige træning.

Det, at Body Boot Camp bliver styret af Lotte Arndal selv, giver kurset en kvalitet, der ikke findes andre steder. Lottes store erfaring giver en tryghed samt et specielt ”kick” til gennemførelsen. Body Boot Camp hos Lotte Arndal er som at flyve 1. klasse på en Airbus 380.

Via Body Boot Camp er mine foreløbige mål nået, nemlig at komme i form samt at betragte min levevis på en helt anden led. Samtidig har dette kursus givet mig en stærk inspiration til, at jeg resten af livet vil være mere god ved mig selv, herunder træne og spise på en sund måde. At deltage på et af Lotte Arndals Body Boot Camp kurser er ikke til at beskrive, det skal simpelthen opleves.

Lotte! Tak for, at disse kurser hos dig eksisterer, så mennesker har en mulighed for at foretage en radikal ændring i deres livsstil! Du er den bedste inden for dit fag!”.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]