Alexander Bangsborg

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Alexander Bangsborg”][vc_column_text]

På Arndal Boot Camp blev jeg testet og analyseret. Jeg blev målt og vejet. Og jeg fik tilrettelagt et individuelt træningsforløb med trænere, der havde seriøst megen viden. Allerede ved første test-træning var jeg omvendt Jeg blev fra dag et mødt af en forståelse for mine mål og generelt taget dybt alvorligt, hvilket var helt […]

[/vc_column_text][vc_column_text]

 

 

På Arndal Boot Camp blev jeg testet og analyseret. Jeg blev målt og vejet. Og jeg fik tilrettelagt et individuelt træningsforløb med trænere, der havde seriøst megen viden.

Allerede ved første test-træning var jeg omvendt
Jeg blev fra dag et mødt af en forståelse for mine mål og generelt taget dybt alvorligt, hvilket var helt vildt motiverende. Og jeg blev mødt af en professionalisme, jeg slet ikke havde forudset.

Det var tydeligt, at de hos Arndal er gode til at tage udgangspunkt i den enkelte kunde.

Kost og træning
Jeg fik hos Arndal bekræftet, at min proteinrige kost var rigtig, men blev meget klogere på mængden. Jeg skal spise virkelig store mængder mad for at opretholde muskelmasse og træne så hårdt, som jeg gør og nå kontinuerlig udvikling.

De første uger var hårde, og jeg glædede mig altid til træningen hos Arndal, men køreturene fra Slagelse til København efter arbejdstid og kostomlægningen krævede energi og tilvænning. 

Min træning er nu 100 % på plads
Via Arndal Boot Camp har jeg fået træningsteknikkerne 100 % på plads, og min træning er løftet til et højere niveau.

Der er sket GIGA stor positiv udvikling i forhold til min muskelmasse, min overkrop er endelig blevet større og mere defineret og langt om længe er benene fulgt med.

I dag ligger vægten på omkring 93 kg, og jeg er super tilfreds med resultaterne.

Arndal Boot Camp kan klart anbefales – også til den yngre, veltrænede målgruppe.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]