Alette Castenskiold

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Alette Castenskiod”][vc_column_text]

Vægttab: 6,5 kg
Reduceret fedtmassen: med 31 procent
Reduceret cm-målinger: Talje13 cm. Lår 5 cm.

 

Det var nogle måneder, inden jeg fyldte 30 år, at jeg lige stoppede op og tænkte “okay, er jeg der, hvor jeg gerne vil være?”. Jeg har altid haft et skønt liv med dejlige venner, god familie og masser af fede rejser og oplevelser. Men der har altid været en ting, som har naget mig, og det har været de ekstra kilo, som jeg burde smide, men jeg har aldrig turde face det eller tale højt om det. Men nu slog det mig, at det sådan set var den eneste ting, som jeg gik var lidt små-ked over i min hverdag, så det var på tide at tage mig sammen!

Jeg bad Lotte om et kort møde for at finde ud af om hendes boot camp nu også var det rigtige for mig, og efter 2 minutter havde jeg besluttet mig. Jeg gik fra mødet med et kæmpe smil på læben og kunne mærke, at Lotte, hendes filosofi og tilgang var det absolut rette for mig, og jeg har ikke fortrudt et sekund siden. Jeg elsker Lottes tilgang til sundhed og den balance, som hun forsøger at skabe i ens liv. Det er nemlig slet ikke så svært, når man først er igang. Jeg skulle have et spark bagi, og det fik jeg i den grad, og jeg følte mig topmotiveret, selvom der selvfølgelig også var forhindringer på vejen, når man er et socialt menneske, der elsker at gå ud ;-). Men det kan sagtens lade sig gøre at kombinere de to ting, sålænge man husker mængderne og sin træning dagen efter!!

Jeg ved præcis, hvad der skal til for, at jeg finder glæde ved min krop, og det kan jeg takke Lotte og hendes skønne trænere for. Der er stadig lidt vej endnu, og jeg møder små forhindringer på vejen, men jeg ved, at jeg har Team Arndal ved min side, og den tryghed giver mig ro og troen på, at jeg nok skal nå mit endelig mål.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]