Par

Arndals parmenu er en særlig menu til dig, som ønsker at dele din spaoplevelse med en, du holder af. Her finder du en række behandlinger, du og din kæreste, søster eller veninde kan nyde I vores parrum – side om side, på hver jeres bløde briks – så I er sammen om jeres spaoplevelse. Ikke kun i vores hyggelige spaområde før og efter jeres behandling, men også under den. Lyder det ikke rart?

Skærmbillede 2019-04-30 kl. 14.32.48

Arndal Afternoon Tea
Hos Arndal er vi gået sammen med Peter Beier om at lave skabe den helt perfekte eftermiddag til jer, som værdsætter wellness og velsmag lige højt. Vi er nemlig så heldige, at chokolademesterens cafébutik ligger kun fristende få skridt fra os.

arndal love champagne deluxe wellness for to

Smag & Behag
Sammen med Bistro Royal, har vi udviklet en oplevelsespakke, hvor du og dit foretrukne selskab kan nyde en aften i to vidunderlige verdener.

arndal spa brunch

Spa & Brunch
Tag dit foretrukne selskab under armen og se frem til en salig dag med brunch og spa. Brunch serveres fra kl. 8 til 16. Spaen har åbnen fra 8 til 19.

arndal spabehandling for to

Time Out
Kom ned i gear i vores afslappende spaområde, inden jeres behandlere henter jer og bringer jer endnu længere ned med 1 times Klassisk Massage efterfulgt af 1 times Wellness Facial i de lækreste produkter fra Caudalie.

arndal klassisk massage for to

Papaya Pleasure
Vinterens bedste alternativ til en uge sydpå. Eller til særlige lejligheder som ’forfremmet!’, ’forlovet!’ eller ’hurra, onsdag igen!’.

arndal klassisk massage for to

Klassisk Massage
Afslappende massage, der bygger på fingertryk, strygninger og petrissage af det øvre muskellag. Massagen stimulerer cirkulationen, løsner spændinger og skubber stresskriblen uden for døren.

arndal love champagne wellness for to

Love & Champagne
En romantisk spapakke til jer, som ønsker at fejre kærligheden i byens absolut mest afslappende omgivelser.

arndal love champagne deluxe wellness for to

Love & Champagne Deluxe
Som Love & Champagne – og så alligevel en helt anden oplevelse. Massagen bookes tæt på centerets lukketid, og 55 vidunderlige minutter senere venter et spaområde, som i halvanden time er jeres helt privat.

to

Lille fredag
Mange af mine kunder træner mandag, onsdag og fredag. De fleste spagæster ønsker wellness fredag, lørdag og søndag. Det mønster efterlader torsdag lidt ”alene”. Jeg har derfor besluttet at lave en særlig torsdagspakke som et fast tilbud.

sauna - spa - wellness - arndal - gavekort - winter retreat

Winter Retreat

Få tankerne væk fra kulden og den mørke vintertid. Varme er nemlig (i dén grad) i fokus i denne lille wellness-perle. Du starter således med 10-15 minutters alenetid i saunaen, hvor den velgørende varme er blevet beriget med en æterisk olie efter dit valg: afslappende, forfriskende, udrensende eller ”bare” skønt duftende.