Massage

På vores massagemenu finder du en vifte af behandlinger, der dækker samtlige af dine behov lige fra ahh til av. Både hænderne, der masserer, og de 100% økologiske produkter, de gør det i, er udvalgt med den allerstørste omhu, så glæd dig.

Med massage i Arndal garanterer jeg, at mine massører tager sig lige så kærligt af dig som mine trænere. Bare med omvendt fortegn, men med lige så meget kendskab til kroppens fysiologi og anatomi. Deres færdigheder er testet af på min egen krop.

Når du booker tid til massage hos os, er du samtidig inviteret indenfor i vores spaområde, som er det ideelle sted at opvarme og blødgøre musklerne inden din behandling. Du er også velkommen til at vende tilbage, efter du har rejst dig fra den bløde briks, og toppe følelsen af at være født på ny.

arndal spa wellness massage mænd

Klassisk Massage
Afslappende massage, der bygger på fingertryk, strygninger og petrissage af det øvre muskellag. Massagen stimulerer cirkulationen, løsner spændinger og skubber stresskriblen uden for døren.

arndal klassisk massage for to

Dybdegående massage
Massage af det dybere muskellag, som afhjælper spændte, overbelastede eller skadede muskler. Anbefales ved tilbagevendende gener som fx hold i ryg og nakke.

kranie - akupressur - massage - relax - arndal

Arndal Akupressur Massage
Arndal signaturmassage med fokus på skulder, nakke, ansigt og kranie, som med sin unikke kombination af akupressur, massage, fysioterapi og lifting teknikker fjerner spændinger og giver ansigtet ny og frisk glød.

kranie - akupressur - massage - relax - arndal

Arndal Akupressur Massage Facial.
Hos Arndal har vi skabt vores helt egen afstressende massage med fokus på skulder, nakke, ansigt og hovedbund, som med sin særlige kombination af akupressur, massage, fysioterapi og lifting teknikker fjerner spændinger og giver ansigtet ny og frisk glød.

Efterfødsel - søvn - bækkenbund - flad mave - gravid - lotte arndal

Efterfødselsmassage
At være nybagt mor er en fantastisk oplevelse, men at løfte, bære og pusle sin baby kan være belastende for både lænden, midten af ryggen og nakken.

arndal spa wellness family time

Børnemassage
Voksne har brug for at slappe af og lade batterierne op, og det samme har børn. Mine egne børn har gennem årene haft meget stor gavn af, at få massage og gå i spa, på samme måde som mig selv.

arndal spa stress release massage

Four Hands
Den ultimative behandling til dig, der vil nå det hele på den halve tid – eller som blot ønsker dobbelt nydelse. Som navnet antyder vil fire hænder tage sig kærligt af dig i denne lidt over en time lange luksusbehandling.

Gravid - massage - lotte arndal

Graviditetsmassage
Graviditetsmassage på en særlig graviditetspude, som afhjælper ledsmerter, øm nakke og ryg samt øger dit almene energiniveau ved at stimulere både blodcirkulation og lymfesystem.

arndal hotstone massage

Hot Stone Massage
54 silkeglatte lavasten opvarmes til 45 grader for sammen med olie at indgå i en massage, der vil udrette mirakler i din krop. Varmen fra stenene trænger dybt ned i musklerne og smelter vitterlig spændinger og myoser væk, når din behandler masserer dig med dem fra top til tå.

shiatsu massage - wellness - japansk massage - arndal

Shiatsu Massage

Shiatsu er en japansk behandlings form, hvor vi ligesom i akupunktur arbejder med kroppens energibalance. Her er nålene dog erstattet af kompetente tryk fra fingre og håndflader. Behandlingen er individuelt skræddersyet med fokus på afspænding, nærvær og flow.