Jeg kan ikke sige, hvad der kommer til at gøre udslaget for netop dig. Måske første gang, du læner dig tilbage i vores jacuzzi og opdager, hvor fredfyldt her er, og hvor sjældent man egentlig oplever det i den travle by?

Måske den formiddag, hvor din kalender endelig giver efter og lader dig dumpe lige ned i en timelang forkælelse hos en af vores erfarne behandlere, der med økologiske olier og en produktvifte, der matcher lige netop dine behov, sender dig genopladet tilbage til virkeligheden?

Eller måske den aften, hvor du vælger at bortføre din udkårne til en lille, hyggelig destination, som ligger så langt væk fra hverdagen, at det rent faktisk kan lade sig gøre at glemme alt om tid og sted?

Arndal er et ganske særligt sted, men tag mig ikke på ordet, kom selv og se.

 

Lotte Arndal

På nedenstående tidspunkter tilbyder vi sauangus. En effektiv måde at få fornyet energi i kroppen. I dampene fra de æteriske olier på saunaovnens glohede sten, guider vi dig igennem en på alle måde sveddryppende oplevelse, hvor effekten af de anvendte oliers urter forklares løbende undervejs. Imens svinger vi håndklædet over ovnen for at fordele de æteriske dampe i saunaen. Oplevelsen rundes af med en servering af friskskåret frugt.

Saunagus er en fremragende måde, at udrense sin krop. Huden er kroppens største organ. Saunaens varme, opfattes af kroppen som en kunstig feber, cirkulationen øges, og kroppen reager ved at booste dit immunforsvar. Ved ophold i sauna eller dampbad i ca. 30 minutter, taber du 200-300 kalorier. Dette er dog primært vand, og gevinsten er at finde i detox – udrensning. Når du opholder dig i varmen, bliver alkohol og mad konserveringsmidler bragt til hudens overflade og elimineres.

Vi øger varmens effekt ved hjælp af forskellige æteriske olier, der varier fra gang til gang.

Fra den 2. september kører vi saunagus hver fredag og søndag kl. 17.

Varighed: 30-40 minutter.
Pris: 400 kr.

Klippekort af 10 gange saunagus: 3.000 kr. (skal benyttes af samme person)

Køb gavekort      Book tid online

På vores massagemenu finder du en vifte af behandlinger, der dækker samtlige af dine behov lige fra ahh til av. Både hænderne, der masserer, og de 100% økologiske produkter, de gør det i, er udvalgt med den allerstørste omhu, så glæd dig.

Med massage i Arndal garanterer jeg, at mine massører tager sig lige så kærligt af dig som mine trænere. Bare med omvendt fortegn, men med lige så meget kendskab til kroppens fysiologi og anatomi. Deres færdigheder er testet af på min egen krop.

Når du booker tid til massage hos os, er du samtidig inviteret indenfor i vores spaområde, som er det ideelle sted at opvarme og blødgøre musklerne inden din behandling. Du er også velkommen til at vende tilbage, efter du har rejst dig fra den bløde briks, og toppe følelsen af at være født på ny.

Klassisk Massage

Afslappende massage, der bygger på fingertryk, strygninger og petrissage af det øvre muskellag. Massagen stimulerer cirkulationen, løsner spændinger og skubber stresskriblen uden for døren.

25 minutter: 500 kr. - Køb gavekort
55 minutter: 800 kr. - Køb gaverkort
1 time og 25 minutter: 1.150 kr. - Køb gavekort

Book tid online

Dybdegående Massage

Massage af det dybere muskellag, som afhjælper spændte, overbelastede eller skadede muskler. Anbefales ved tilbagevendende gener som fx hold i ryg og nakke.

25 minutter: 600 kr. - Køb gavekort
55 minutter: 900 kr. - Køb gavekort
1 time og 25 minutter: 1.250 kr. - Køb gavekort

Book tid online

Happy Feet

Christina, som har været ansat hos mig i seks år, er nu kommet på vagtskemaet med flere timer end tidligere. Det fejrer vi ved at relancere behandlingen, som tager sig kærligt af dine allermest trofaste følgesvende: fødderne. Behandlingen starter med en exfolierende scrub i økologisk salt og olie.Herefter venter en massage, der vil sende dine fødder i fodhimlen. Christina, som behandler dig, er uddannet zoneterapeut, så hun ved lige præcis, hvor hun skal trykke for at gøre det godt – også for kroppens udrensningsprocesser, blodcirkulation, organer og immunforsvar.

Varighed: 55 min.
Normalpris: 800 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Four Hands

Den ultimative behandling til dig, der vil nå det hele på den halve tid – eller som blot ønsker dobbelt nydelse. Som navnet antyder vil fire hænder tage sig kærligt af dig i denne lidt over en time lange luksusbehandling. Den første halve time vil de i fællesskab massere din krop igennem fra top til tå. Følelsen af flow og synergi vil få din krop ned i et gear, mange ikke anede de havde. I behandlingens andel del arbejder de to sæt hænder hver for sig, men stadig på samme tid. Mens din ene behandler forkæler dit ansigt med rens, peeling og massage i velduftende æteriske olier, tager din anden behandler sig kærligt af dine fødder, som vil modtage først en økologisk saltscrub, som fjerner alle de døde hudceller og stimulerer dit blodomløb, og sluttelig en velgørende massage af fødder og lægge.

Vi tør godt love, du rejser dig fra den bløde bænk som et nyt menneske.

Varighed: 1.10 minutter

Pris: 1.990 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Efterfødselsmassage

At være nybagt mor er en fantastisk oplevelse, men at løfte, bære og pusle sin baby kan være belastende for både lænden, midten af ryggen og nakken. I denne massage sætter vi de belastede områder i fokus og giver dig 55 minutters ro og afslapning, så du kan vende hjem til den lille ny med fornyet energi i både krop og sjæl.

Varighed 55 minutter

Pris: 800 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Børnemassage

Voksne har brug for at slappe af og lade batterierne op, og det samme har børn. Mine egne børn har gennem årene haft meget stor gavn af, at få massage og gå i spa, på samme måde som mig selv.

At hygge med massage og spa er nok det eneste sted i vores hverdag, hvor jeg ikke skal bede børnene om at lægge telefonen væk. Det sker helt automatisk.

Børnemassage tilbydes mandag-torsdag. Spaområdet må kun benyttes i selskab med voksne.

NB: Tilbuddet gælder børn op til 15 år.

Varighed: 25 minutter - Køb gavekort
Pris: 300 kr.

Varighed: 40 minutter - Køb gavekort
Pris: 400 kr.

Book tid online

Stress Release Massage

Arndals Stress Release Massage er en ganske særlig og individuelt skræddersyet behandling med fokus på nærvær, ro, kropsbevidsthed og -flow. Den nærmest magiske kombination af dybdegående massage, ledrotationer, pulsering, håndspålægning, zonetryk og stræk, mens din behandler sørger for at holde dit åndedræt på rette dybe, rolige kurs, hjælper ikke blot hver eneste muskel i din krop, men også dit sind til at frigøre stress og spændinger. Tro os, du vil være et nyt menneske, når du rejser dig fra briksen igen.

Varighed: 55 minutter - Køb gavekort
Pris: 900 kr.

Varighed: 1 time og 25 minutter - Køb gavekort
Pris: 1.250 kr.

Book tid online

Graviditetsmassage

Graviditetsmassage på en særlig graviditetspude, som afhjælper ledsmerter, øm nakke og ryg samt øger dit almene energiniveau ved at stimulere både blodcirkulation og lymfesystem.

25 minutter: 500 kr. - Køb gavekort
55 minutter: 800 kr. - Køb gavekort
1 time og 25 minutter: 1.150 kr. - Køb gavekort

Book tid online

Hot Stone Massage

54 silkeglatte lavasten opvarmes til 45 grader for sammen med olie at indgå i en massage, der vil udrette mirakler i din krop. Varmen fra stenene trænger dybt ned i musklerne og smelter vitterlig spændinger og myoser væk, når din behandler masserer dig med dem fra top til tå.

Varighed: 1 time og 25 minutter
Pris: 1.200 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Arndal Relaxation & Rejuvenation

Hos Arndal har vi skabt vores helt egen afstressende massage med fokus på skulder, nakke, ansigt og hovedbund, som med sin særlige kombination af akupressur, massage, fysioterapi og lifting teknikker fjerner spændinger og giver ansigtet ny og frisk glød.

Behandlingen indledes med en blid afrensning i velduftende Caudalie produkter efterfulgt af et varmt kompres, som hjælper til at blødgøre alle de små og næsten konstant arbejdende ansigtsmuskler. Vidste du, at et smil kræver 17 af slagsen? Og at der skal hele 43 ansigtsmuskler til at se sur ud? Takket være vores specialuddannede terapeut kan du være sikker på, at de alle - og flere til - vil blive tilgodeset i denne unikke behandling.

De næste 55 minutter vil du blive forkælet og forløst med en minutiøs massage af skulder, nakke og ansigt i Caudalies aromatiske ansigtsmassageolie samt tørmassage af hovedbunden. Det er terapeutens kyndige hænder, der gør arbejdet, men du vil opleve, at oliens beroligende duft af jojoba, rose og grape også vil medvirke til at bringe dig ned i et gear, der har særdeles godt af - og måske også savner lidt - at blive brugt. Efter denne behandling, vil du ikke have svært ved at smile. Du vil nok snarere have svært ved at lade være - ikke mindst over det friske ansigt, der møder dig i spejlet.

Varighed: 55 minutter

Pris: 649 kr.

Køb gavekort  Book tid online

At behandle sin krop med omtanke handler ikke kun om at være aktiv, men også om at slappe af. Derfor tilbyder vi et alsidigt program af plejende og helende kropsbehandlinger, som alle udføres i vores egne 100 % rene og økologiske produkter.

Fælles for vores behandlinger er også, at du kan dele oplevelsen med en, du holder af, og at vi har et udsøgt udvalg af champagne, så I kan skåle for det søde spaliv!

Winter Retreat

Varme er (i dén grad) i fokus i denne lille wellness-perle. Du starter således med 10-15 minutters alenetid i saunaen, hvor den velgørende varme er blevet beriget med en æterisk olie efter dit valg: afslappende, forfriskende, udrensende eller ”bare” skønt duftende.

— læs mere —

Når din krop er blevet varmet godt igennem, henter din behandler dig igen. Et forfriskende glas vand senere lægger du dig på en opvarmet massagebænk, hvorefter du får en blid tørbørstning af hele kroppen, som aktiverer dit blodomløb og fjerner alle de døde hudceller, som saunavarmen har gjort dejlig samarbejdsvillige.
Herefter venter nu en fuld kropsmassage i fugtgivende, varm økologisk kokosolie. Dernæst pakker din behandler dig ind i lagen og tæppe, så din hud kan optage olien bedst muligt. Mens olien virker under tæppet, får du en hovedbundsmassage, som med garanti vil sende eventuel efterårstristesse på himmelflugt.

Behandlingsdelen af spapakken slutter her, og du vil opleve, at du ikke blot har fået varmen, men også hud så blød som en babys. Lyder det ikke skønt? Behold badekåben på og bliv og nyd følelsen i vores hyggelige spalounge, hvor vi serverer en forfriskning bestående af frisk frugt og vores hjemmelavede ingefær-te. Og mens du gør det, så husk, efteråret løber ingen steder.

Psst! Med hjem får du en scrubhandske, så du kan holde resultatet ved lige.

Varighed: 1 time og 15 minutter inkl. sauna
Normalpris: 950 kr.
Novemberpris: 699 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Rose Renewal

Roser har altid været brugt til at udtrykke store følelser, men vidste du, at de også kan gøre underværker ved din hud? Blomsten har en række naturligt helende egenskaber, som du vil opleve effekten af under denne absolut overdådige behandling – og længe efter.

— læs mere —

Herligheden begynder med en forløsende massage af hele kroppen i varm økologisk olie. Du vil næppe opdage det, men herefter tilsætter din behandler en velduftende blanding af fint salt, rosenfrugt og varmt vand, for nænsomt at eksfoliere din hud, så den er klar til næste skønne trin: En kropsmaske af fed og nærende gele udvundet fra roser. Men først skal saltblandingen af, og der sker med lune håndklæder, som kun vil få dig til at synke længere ind i den afslappende behandling.

Mens geleen virker under et omslag af film og varme tæpper, modtager du en ansigtsbehandling i Lings rene og lækre produkter, der vil puste nyt liv i dit ansigt. Først renses huden, dernæst følger en kombination af to blide peelinger, som begge fjernes med varme kompresser. Således befriet for døde hudceller er huden klar til at lappe den efterfølgende fugtgivende serum og ansigtscreme i sig, og mens den gør det, får du fem minutters hovedmassage til at fuldende den behagelige oplevelse.

På dette tidspunkt vil din krop have absorberet alt, hvad den kan, af den lækre gele. De rester, der måtte være tilbage, fjerner din behandler – igen med varme håndklæder – inden hun beder dig iføre dig den bløde badekåbe, som vil holde dig varm under behandlingens sidste trin: Fodbehandling bestående af filing, neglebåndspleje og påføring af shellak i en farve efter dit valg – alt sammen ledsaget af et glas forfriskende rosévin.

To en halv time er gået, og du føler dig som et nyt menneske. Med blød og strålende hud over hele kroppen, og på fødder, du næsten ikke nænner at pakke ind igen. Lyder det ikke som et helt godt alternativ til en buket roser?

Varighed: 2 timer og 25 minutter

Pris: 1.695 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Deep Sea Detox

Få smuk hud og fornyet energi med denne unikke kropsbehandling, som giver dig det absolut bedste af Arndal.

Behandlingen starter med ti minutter i dampbadet, der virker afslappende og varmer dig op fra inderst til yderst. Dampen åbner også hudens porer, så din hud tager ekstra godt imod næste vidunderlige trin, som er fuld kropsmassage i en remineraliserende og udrensende ekstrakt udvundet af brune havalger.

— læs mere —

Når hver kropsdel er blevet grundigt masseret i den næringsrige og fugtgivende algeolie, tilfører din behandler puddersalt og en lille smule vand, der sammen med algeolien nænsomt vil eksfoliere og gøre din hud babyblød.

For at optimere algernes virkning får de lov at arbejde videre under varme tæpper. Og mens de gør det, nyder du 25 minutter afstressende massage for hoved, ansigt og nakke med fokus på at løsne spændinger i disse regioner.

Når vi er kommet den sidste spænding til livs, pakker vi dig ud og får dig tilbage til virkeligheden med varme håndklæder til at fjerne den smule algeolie, din hud ikke måtte have absorberet.

Tro os, det er med en ganske særlig følelse i krop og sjæl, at du rejser dig fra denne behandling.

Varighed: 1 time og 10 minutter

Pris: 1.199 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Papaya Pleasure

Vinterens bedste alternativ til en uge sydpå

Til særlige lejligheder som ’forfremmet!’, ’forlovet!’ eller ’hurra, onsdag igen!’.

Forkæl dig selv med denne helt særlige kropsbehandling, der begynder med ti minutters afslapning i saunaen for at opvarme kroppen og åbne hudens porer. Her vil din behandler hælde en velduftende lavendelolie over de varme sten, som virker vidunderligt afslappende.

— læs mere —

Herefter vil din behandler tørbørste din varme krop, så du efterfølgende er klar til 25 minutters kropsmassage med den beroligende papayagel, der er gavmild med både A- og C-vitamin og som virker genopbyggende, fugtgivende og nærende samtidig med at huden eksfolieres.

Bagefter bliver du pakket ind, så den i øvrigt også umanerligt velduftende gel kan få lov at arbejde og trænge ind i huden.

Mens gelen arbejder og du slapper af, afrenser og peeler behandleren dit ansigt. Du få lagt en detox-maske, hvorefter der venter en skøn hovedbunds- og nakkemassage.

Behandlingen afrundes med serum og cremer tilpasset din hudtype samt frisk frugt og ingefær te, som den forfriskende prik over i’et.

Vi kan love dig, at du bliver så god som ny.

Varighed: 1 time og 10 minutter

Pris: 1.199 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Hot Coconut

Arndals mest populære kropsbehandling, som indbefatter en cocktail af friske, økologiske råvarer og efterlader dig i en ny, glat og funklende udgave af dig selv.

Fuld kropsmassage i varm kokosolie, bodyscrub i en særlig blanding af salt og friskpresset citronsaft, bodywrap, hovedbundsmassage.

Varighed: 55 minutter
Pris: 900 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Hos Arndal har vi lagt hoved, krop og sjæl i blød for at finde de lækreste spapakker til dig. Resultatet er en række spændende kombinationer, som på hver deres måde kan gøre underværker ved din krop og få tiden til at stå ganske stille.

Skulle du få lyst til at sammensætte din helt egen pakke, kan dette selvfølgelig også lade sig gøre, ligesom det er muligt at toppe nydelsen med en flaske champagne. Husk, vi har et dejligt parbehandlingsrum, hvis du har lyst til at dele din spaoplevelse med en, du holder af.

Bridal

Den ultimative skønhedsbehandling før din store dag, hvor vi gør dig smuk fra øjenvippe til tåspids – og lige netop den kombination af behandlinger, som jeg selv fik lavet til mit eget bryllup.

Arndal Bridal er naturligvis også til dig, som har en anden stor fest i vente eller som blot ønsker forkælelse i absolut særklasse. Vi tør godt vove at påstå, at det ikke fås bedre.

Den i alt 5 timer lange spapakke er delt op i to for at opnå det optimale resultat på dagen, hvor du ønsker at være smukkere end smuk. Nogle af behandlingerne får du 3-4 dage før, så huden kan falde til ro og eventuel rødme nå at lægge sig. Anden del af pakken får du lige op til dagen (1-2 dage før), hvor flotte negle og en lækker saltscrub sætter prikken over i’et på den store dag.

— læs mere —

Dag 1
Varighed: 3 timer

Behandlingens første dag står i ansigtets og den bløde babyhuds tegn. Vi vokser dine underben, bikiniområdet og armhulerne, og med en kombination af økologisk salt og olie fjerner vi alle de døde hudceller og stimulerer dit blodomløb. Resultat er en frisk, silkeblød og gennemfugtet hud, som vil glæde både dig selv og den heldige gom.

Dernæst tager vi dit ansigt under kærlig behandling med vores populære SparkLING facial, som er en ren treat for huden med meget synlig her-og-nu effekt. Behandlingen begynder med rens og peeling af huden med ananasenzymer og mandelflager. Herefter påføres den vitterligt fortryllende SparkLING Makeover Mask, som udnytter carboxy-teknologien til øjeblikkeligt at øge hudens udstråling. Ilt lysner, klargør og toner huden. Rosenbladeekstrakt fungerer som en super antioxidant, mens næringsrig kildevand hjælper med at fugte og styrke huden. Resultatet er en øjeblikkeligt klarere, lysere og mere ungdommelig hud med en flot udstråling.

Der er ikke en finger at sætte på dit ansigt nu, men inden du rejser dig fra den bløde briks, ordner vi dine bryn og vipper, så du kan kigge din udkårne dybt i øjnene med garanteret ”smelte-effekt.”

Dag 2
Varighed: 2 timer

På behandlingens anden dag får du smukke natulige negle på hænder og fødder med shellak. Den særlige (she)lak holder ikke blot festen igennem på selve dagen, men også på bryllupsrejsen med sol og strand. Farven er du selv med til at vælge, så den passer til din kjole.

Og når vi nu runder hele herligheden af med endnu en saltscrub, er det ikke fordi vi er glemsomme, men blot for at sætte prikken over det perfekte i.

Pris i alt: 2.995 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Family Time

Voksne har brug for at slappe af og lade batterierne op, og det samme har børn. Mine egne børn har gennem årene haft meget stor gavn af, at få massage og gå i spa, på samme måde som mig selv. Derfor har vi en spapakke, der ikke blot sætter de yngste i fokus, men også samvær, ro og dialog. At hygge med massage og spa er nok det eneste sted i vores hverdag, hvor jeg ikke skal bede børnene om at lægge telefonen væk. Det sker helt automatisk.

Vi sørger for, at I får serveret frisk frugt til spahygge efter jeres massage.

Family Time tilbydes mandag-torsdag og kun i selskab med voksne.

NB: Tilbuddet gælder børn op til 15 år og kan IKKE bookes i online bookning, men ved henvendelse på telefon eller mail.
Dernæst gør vi opmærksomme på, at vi ikke har badekåber og tøfler i børne størrelser. I velkommen til selv at medbringe dette.

Varighed: 25 minutter
Pris: 800 kr. (for en voksen og et barn)

Køb gavekort      Book tid online

New Mother

Som nybagt mor vil du opleve en masse nye og dejlige sider af livet. Men de fleste vil også opleve, at noget så skønt som at løfte, bære og pusle sin baby, faktisk er temmelig hårdt for ryg og skuldre. Og at de ikke længere har helt så meget tid til at pleje sig selv i. Derfor har vi sammensat en pakke, der sætter lige præcis de områder i fokus.

Vi begynder med 25 minutters lindrende massage af nakke og øvre ryg. Herefter får du en af de mest effektive behandlinger mod ”træt” hud, der findes: Først en diamantslibning, der fjerner alle de døde hudceller, og dernæst en oxygenbehandling, hvor vi med en særlig fugtgivende serum puster nyt liv i dit ansigt. Behandlingen rundes af med farvning af bryn og vipper, så du også kan se godt ud ’au naturelle’. For hvem har tid til at lægge makeup, når de lige er blevet mor 😉

Varighed: 1.30 minutter
Pris: 1.350 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Mother-To-Be

At være gravid kan være belastende for visse områder af din krop. Hos Arndal ved vi lige præcis hvor og formålet med denne spapakke er at lindre og lette ryg, ben og lænd.

Du ligger på en særlig graviditetspude og modtager en times afspændende massage af de specifikke områder. Herefter vil vores kosmetolog rense og fugte din hud med Caudalies rene produkter, så du får endnu mere af den helt særlige og skønne glød, der kendetegner en gravid kvinde.

Varighed: 1.55 minutter
Pris: 1.395 kr. 

Køb gavekort      Book tid online

Behag & Smag

Sammen med Bistro Royal, har vi udviklet en oplevelsespakke, hvor du og dit foretrukne selskab kan nyde en aften i to vidunderlige verdener.

I begynder i spaverdenen med 25 minutters Klassisk Massage i parrum, inden vores spaområde venter med sauna, dampbad og stort saltsvandsboblebad ad libitum. Herefter fortsætter rejsen til Bistro Royal på Kongens Nytorv, hvor i får serveret et glas rødvin og en menu som består af en lækker og saftig helstegt oksecuvette med rødvinssauce, en frisk grøn salat og deres helt fantastiske hjemmelavede pommes frites.

Fortæl os blot, hvornår I ønsker jeres massage og hvornår bordet skal stå klar, så sørger vi for resten. Bordet kan bookes:

Søndag til Onsdag
Hver hele og halve time fra kl.17.00 til kl.21.30
(OBS søndag sidste reservation 20.30)

Torsdag til Lørdag
17.00 + 17.30 + 18.00 + 18.30 + 20.30 + 21.00 + 21.30

Pris pr. person: 699 kr.

Denne spapakke kan ikke bookes online. Ring på 33 33 02 42 eller skriv til info@arndalspa.dk

Køb gavekort til en person

For Her

Send værtinden, veninden, kæresten eller hvorfor ikke dig selv direkte i spahimlen med denne altfavnende spapakke For Her.

Spapakken indeholder: Bodyscrub i vores aromatiske Candy Scrub eller økologisk Salt Scrub, samt 55 minutters Klassisk Massage og 1.5 times Ling Signature Facial

Varighed: 2 timer og 55 minutter
Pris: 2.100 kr. 

Køb gavekort      Book tid online

Spa & Brunch

Tag dit foretrukne selskab under armen og se frem til en salig dag med brunch og spa.

Efter I har nydt 25 minutters Klassisk Massage og al det søde spaliv, I har tid og lyst til, venter der jer en lækker brunch plate på The Union Kitchen, som ligger i Store Strandstræde - 3 minutter herfra.

I kan også starte med brunchen, hvis I har mere appetit på det? Fortæl os blot, hvornår I ønsker at gå til bords, så klarer vi bestillingen.

Brunch serveres fra kl. 8 til 16. Spaen har åbnen fra 8 til 19.

695 kr. pr. person

NB: Tilbuddet gælder alle ugens syv dage.

Denne spapakke kan ikke bookes online. Ring på 33 33 02 42 eller skriv til info@arndalspa.dk

Køb gavekort til en person

Time Out

Kom ned i gear i vores afslappende spaområde, inden din behandler henter dig og bringer dig endnu længere ned med 1 times Klassisk Massage efterfulgt af 1 times Wellness Facial i de lækreste produkter fra Caudalie.

Varighed: 1 time og 55 minutter
Pris: 1.395 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Lille Fredag

Mange af mine kunder træner mandag, onsdag og fredag. De fleste spagæster ønsker wellness fredag, lørdag og søndag. Det mønster efterlader torsdag lidt ”alene”. Jeg har derfor besluttet at lave en særlig torsdagspakke som et fast tilbud.
Hver torsdag kan du således tage dit fortrukne selskab under armen og nyde vores spaområde med sauna, damp- og boblebad og en ikke mindst en flaske bobler, hvortil vi serverer en anretning af frisk frugt.

Normal pris: 1.195 kr.
Pris om torsdagen for to personer: 699 kr

Køb gavekort      Book tid online

Smag & Behag

Sammen med Bistro Royal, har vi udviklet en oplevelsespakke, hvor du og dit foretrukne selskab kan nyde en aften i to vidunderlige verdener.

I begynder i spaverdenen med 25 minutters Klassisk Massage i parrum, inden vores spaområde venter med sauna, dampbad og stort saltsvandsboblebad ad libitum. Herefter fortsætter rejsen til Bistro Royal på Kongens Nytorv, hvor I får serveret et glas rødvin og en menu som består af en lækker og saftig helstegt oksecuvette med rødvinssauce, en frisk grøn salat og deres helt fantastiske hjemmelavede pommes frites.

Pris: 699 kr. pr. person

Smag & Behag kan ikke bookes online. Ring på 33 33 02 42 eller skriv til info@arndalspa.dk og fortæl os, hvornår I ønsker jeres massage og hvornår bordet skal stå klar, så sørger vi for resten.

I kan booke bord:

 • Søndag til onsdag: Hver hele og halve time fra kl.17.00 til kl.21.30 (søndag sidste reservation 20.30)
 • Torsdag til lørdag: 17.00 + 17.30 + 18.00 + 18.30 + 20.30 + 21.00 + 21.30.

Køb gavekort til to personer

Spa & Brunch

Tag dit foretrukne selskab under armen og se frem til en salig dag med brunch og spa.

Efter I har nydt 25 minutters Klassisk Massage og al det søde spaliv, I har tid og lyst til, venter der jer en lækker brunch plate på The Union Kitchen, som ligger i Store Strandstræde – 3 minutter herfra.

I kan også starte med brunchen, hvis I har mere appetit på det? Fortæl os blot, hvornår I ønsker at gå til bords, så klarer vi bestillingen.

Brunch serveres fra kl. 8 til 16. Spaen har åbnen fra 8 til 19.

Pris pr. person: 695 kr.

Spa & Brunch kan ikke bookes online. Ring på 33 33 02 42 eller skriv til info@arndalspa.dk.

NB: Tilbuddet gælder alle ugens dage.

Køb gavekort til to personer

Time Out

Kom ned i gear i vores afslappende spaområde, inden jeres behandlere henter jer og bringer jer endnu længere ned med 1 times Klassisk Massage efterfulgt af 1 times Wellness Facial i de lækreste produkter fra Caudalie.

Varighed: 1 time og 55 minutter
Pris: 1.395 kr. pr. person

Køb gavekort til to personer      Book tid online

Papaya Pleasure

Vinterens bedste alternativ til en uge sydpå. Eller til særlige lejligheder som ’forfremmet!’, ’forlovet!’ eller ’hurra, onsdag igen!’.

Forkæl dig selv med denne helt særlige kropsbehandling, der begynder med ti minutters afslapning i saunaen for at opvarme kroppen og åbne hudens porer. Her vil din behandler hælde en velduftende lavendelolie over de varme sten, som virker vidunderligt afslappende.

Herefter vil din behandler tørbørste din varme krop, så du efterfølgende er klar til 25 minutters kropsmassage med den beroligende papayagel, der er gavmild med både A- og C-vitamin og som virker genopbyggende, fugtgivende og nærende samtidig med at huden eksfolieres.

Bagefter bliver du pakket ind, så den i øvrigt også umanerligt velduftende gel kan få lov at arbejde og trænge ind i huden.

Mens gelen arbejder og du slapper af, afrenser og peeler behandleren dit ansigt. Du få lagt en detox-maske, hvorefter der venter en skøn hovedbunds- og nakkemassage.

Behandlingen afrundes med serum og cremer tilpasset din hudtype samt frisk frugt og ingefær te, som den forfriskende prik over i’et.

Vi kan love dig, at du bliver så god som ny.

Varighed: 1 time og 10 minutter
Pris: 1.199 kr. pr. person

Køb gavekort til to personer      Book tid online

Klassisk Massage

Afslappende massage, der bygger på fingertryk, strygninger og petrissage af det øvre muskellag. Massagen stimulerer cirkulationen, løsner spændinger og skubber stresskriblen uden for døren.

25 minutter: 500 kr. pr. person - Køb gavekort til to personer
55 minutter: 800 kr. pr. person - Køb gavekort til to personer
1 time og 25 minutter: 1.150 kr. pr. person - Køb gavekort til to personer

Book tid online

Love & Champagne

En romantisk spapakke til jer, som ønsker at fejre kærligheden i byens absolut mest afslappende omgivelser.

Side om side i vores parrum nyder I 55 minutters afslappende kropsmassage, der bygger på fingertryk, strygninger og petrissage af det øvre muskellag. Massagen stimulerer cirkulationen, løsner spændinger og skubber stresskriblen uden for døren.

Efter massagen kan I hygge jer sammen i vores spaområde, hvor der venter jer en flaske Möet & Chandon Champagne (75 cl) og en anretning af frisk frugt. I skal med andre ord blot sørge for kys og kærlighed – så klarer vi resten.

Varighed: 55 minutter
Pris: 2.200 kr. pr. par

Køb gavekort til to personer      Book tid online

Love & Champagne Deluxe

Som Love & Champagne – og så alligevel en helt anden oplevelse. Massagen bookes tæt på centerets lukketid, og 55 vidunderlige minutter senere venter et spaområde, som i halvanden time er jeres helt privat. Vi serverer Moët & Chandon Champagne (75 cl) og lukker døren efter jer, så I uforstyrret kan nyde hinandens selskab.

Varighed: 2 timer og 25 minutter
Pris: 4.900 kr. pr. par

Denne spapakke kan ikke bookes online. Ring på 33 33 02 42 eller skriv til info@arndalspa.dk

Køb gavekort til to personer

Arndals ansigtsmenu består af lige dele kærlig kompetence og ekstraordinære produkter, der vil gøre underværker for dig både mens du hviler på den komfortable briks og længe efter, du har rejst dig fra den. Hos Arndal er vi specialister i dit ansigt. Personlig og professionelt tilpasset rådgivning, der tager udgangspunkt i dine unikke behov, er i fokus hos os. Vi sætter en ære i at give dig en skræddersyet og energiboostende oplevelse - hver gang - og tilbyder effektive behandlinger til dig, der ønsker at bevare et naturligt og smukt ydre.

Produkter

Vi udfører behandlinger med produkter fra Murad, Ling, Caudalie og Juice Beauty.

Murad
Murads produkter – eller cosmeceuticals – er resultatet af mange års forskning og behandling udført af den anerkendte holistiske hudlæge og farmaceut, dr. Howard Murad. De populære cosmeceuticals arbejder med forskellige hudproblemer såsom akne, rød hud, rosacea og rynker. Resultaterne taler for sig selv.

Ling
Ling Chan er New Yorks ukronede spadronning med en spirituel baggrund, hvor asiatiske skønhedsprincipper forenes med state of the art ingredienser, som sikrer maksimalt udbytte for huden.

— læs mere —

Caudalie
“Ved du godt, at du smider værdifulde skatte væk?” Denne sætning ændrede grundlæggeren af Caudalie, Mathilde Thomas’, liv og stammer fra hendes første møde med Professor Vercateren under vinhøsten i 1993. Herefter afslørede han vindruernes og drue-polyfenolernes antioxiderende egenskaber. Caudalie blev skabt, og nu kan alle få glæde af de enestående produkter med flere banebrydende patenter såsom resveratrol fra druestilke, som standser den rynkefremkaldende glykolisering, og Viniferine fra drueskind, som er 62 gange så effektivt som C-vitamin. Det er ikke tilfældigt, at Caudalie er blevet Franskmændenes foretrukne mærke inden for anti-aging pleje.

Juice Beauty
Juice Beauty leverer dokumenteret effektiv hudpleje skabt af økologiske og yderst næringsrige produkter. Hvor andre bruger vand som basis, bruger Juice Beauty botaniske safter, hvilket giver produkterne et rigt indhold af antioxidanter. Samtidig betyder det også, produkternes samlede økologiske indhold kommer op på mindst 70% og helt op til 95%. Juice Beauty udmærker sig også ved at være fri for parabener, petroleum og pesticider, så her er skønhedsløsningen til dig, der både vil være god ved dig selv og miljøet.

Diamantslibning

Har du nogensinde drømt om at kunne svinge en tryllestav over dit ansigt og afsløre yngre og smukkere hud nedenunder? Så kan vi i den grad anbefale denne behandling.

Et træt og livløst udseende skyldes ofte snavs og døde hudceller, som opbygges over tid og tilstopper hudens porer. Tilstoppede porer giver ru og tør hud, som så igen fremhæver hudens linjer og rynker.

En diamantslibning løser dette problem ved at eksfoliere hudens øverste lag med en lille rund spids besat med diamantstøv. På nænsom vis fjerner de fine støvkorn overskydende fedt, snavs og døde hudceller på hudens overflade for på nærmest magisk vis at afsløre lysere, blødere og yngre hud nedenunder.

Vi anbefaler fem behandlinger for det bedste resultat.

Varighed: 45 minutter. 

Pris: 595kr

Køb gavekort      Book tid online

Men's Facial

En dybderensende ansigtsbehandling skræddersyet til vores mandelige kunder, som efterlader huden med et rent og friskt udseende. Behandlingen starter med afrensning og peeling, så huden efterfølgende kan renses i dybden for urenheder. Alt efter behov vil din behandler tilbyde, at rette dine bryn samt fjerne uønskede ansigtshår, hvorefter du får lagt ansigtsmaske tilpasset din hudtype. Mens masken virker, nyder du en afslappende hovedbunds- og nakkemassage, inden der rundes af med serum og creme ligeledes tilpasset din hudtype.

Varighed 1 time.
Pris 695 kr.

Køb gavekort      Book tid online

SparkLING Facial

SparkLING facial er en treat for huden med meget synlig her-og-nu effekt, takket være den fantastiske SparkLING Makeover maske fra Ling.

Behandlingen starter med at huden bliver renset og peelet med ananasenzymer og mandelflager. Derefter påføres Sparkling Makeover Mask, der udnytter carboxy teknologien til øjeblikkeligt at øge hudens udstråling. Ilt lysner, klargør og toner huden. Rosenblade ekstrakt fungerer som en super anti-oxidant, mens næringsrige kildevand hjælper med at forbedre hudteksturen og hydrering. 
Resultatet er en øjeblikkeligt klarere, lysere og mere ungdommelig hud med en flot udstråling. 
Tro mod det sprudlende tema rundes behandlingen af med et glas bobler.

Varighed: 45 minutter

Pris: 750 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Oxygen Facial

Forfrisk din hud med noget så enkelt som ilt og en meget fugtgivende serum baseret på naturlige ingredienser, der puster nyt liv i dit ansigt. Via en airbrush tilføres cellerne ilt, og den livgivende serum presses ind huden, så selv de dybere hudlag bliver mættet med fugt. For at optimere behandlingen peeles huden først med enten diamantslibning eller fugtsyre, alt efter behov.

Resultatet er synligt efter bare én gang, men vi anbefaler altid en kur på fire behandlinger. Din behandler vurderer med hvilket interval kurene skal gives for bedst mulig effekt.

Varighed: 45 minutter
Pris: 750 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Pure Facial

En ansigtsbehandling, som indbefatter grundig dybderens og professionel hudanalyse.

Vi begynder med rens og peeling med en mild frugtsyremaske, som nænsomt fjerner døde hudceller. Herefter følger en ansigtsmaske efter lige netop din huds behov, mens du nyder en hovedbunds- og nakkemassage.

Afslutningsvis vil din behandler give dig anbefalinger til hvordan et videre forløb kan se ud.

Varighed: 1 time
Pris: 695 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Luksus Facial

Det er ikke for ingenting, at denne ansigtsbehandling har fået navnet Luksus Facial.

Glæd dig til to timers skræddersyet forkælelse, som vil få din hud til at føles og se yngre ud samt give den masser af lækker glød.

Behandlingen begynder med rens og peeling, der fjerner døde hudceller og klargør huden til den efterfølgende dybderensning. Herefter følger en afstressende ansigts-, nakke- og skuldermassage, inden din behandler finder den helt rigtige ansigtsmaske, som din hud vil nyde godt af, mens du selv nyder en skøn håndmassage. Din hud stråler nu, men inden du rejser dig fra den komfortable briks, får du også farvet vipper og bryn (samt eventuel tilretning af sidstnævnte) samtidig med at dine hænder blødgøres og plejes med en lækker paraffinmaske. Voila!

Varighed: 1 time og 55 minutter
Pris: 1.400 kr. 

Køb gavekort      Book tid online

Wellness Facial

Kobl af og lad op med denne afslappende behandling, hvor kombinationen af ansigtsmassage og klassisk ansigtsbehandling vil gøre en forskel, der kan både ses og mærkes.

Med kyndige hænder og velgørende æteriske olier vil din behandler massere hele din hårdtarbejdende ansigtsmuskulatur og derved afhjælpe spændinger, der fx ofte er roden til hovedpine. Massagen stimulerer også lymfesystemet, som hjælper med at holde huden flot og spændstig, så der er flere gode grunde til at nyde den.

Indimellem massagerne vil du få renset, peelet og forkælet huden med masker tilpasset lige netop din huds behov.

Glæd dig til at gå herfra med ny og lækker glød i ansigtet, og med en følelse af, at have været langt væk fra hverdagens stress og jag.

Varighed: 1 time
Pris: 695 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Teenage Facial

En behandling til dig under 18 år.

Teenage Facial er en behandling, hvor vi har fokus på dybderensning af huden. Vi starter med afrens og en enzym- eller frugtsyre peeling, som effektivt løsner op for tilstoppede porer.

Huden dybderenses, inden behandlingen afsluttes med en beroligende maske og dagcreme.

Varighed: 60 minutter
Pris: 595 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Ling Signature Facial

Ling Signature Facial er en unik og yderst afslappende ansigtsbehandling, som kombinerer asiatiske skønhedsprincipper med state of the art ingredienser.

Behandlingen består blandt meget velgørende andet af en effektiv 3-trins peeling og fugtgivende serum og masker, som skaber balance i huden.

Behandlingen indbefatter desuden forskellige hudstimulerende massageteknikker og varme til indslusning af serum og maske.

Varighed: En time og 30 minutter
Pris: 995 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Bryn & Vipper

 • Farve og tilretning af vipper og bryn: 300 kr.
  - som tilkøb til behandling: 200 kr.
 • Farve af vipper eller bryn inkl. tilretning: 250 kr.
  - som tilkøb til behandling: 150 kr.
 • Farve af vipper eller bryn: 175 kr.
  - som tilkøb til behandling: 100 kr.
 • Retning af bryn (pincet eller voks): 155 kr.
  - som tilkøb til behandling: 100 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Lash Lift (Vippebuk)

Som noget nyt i Arndal kan vi nu tilbyde Lash Lift – det seneste skud på den naturlige skønhedsstamme. Her bukker vi nemlig blot skånsomt dine egne vipper, så de får et flot og naturligt look. Og med en behandling, der varer beskedne 45 minutter – inkl. en forløsende hovedbundsmassage – har du flotte vipper, der holder i hele 4-6 uger. Du bliver fri for at skulle bruge vippebukker eller påsætning, som skader dine vipper. Nyd dine ”nye” vipper, som de er – og det garanterer vi, at du kan – eller fuldend looket med en god mascara.

Vippebuk: 495 kr. Varighed 45 minutter

Vippebuk + farvning af vipper: 549 kr.  

Vippebuk + farve og retning af bryn: 595 kr.

Vippebuk + farvning af bryn og vipper inkl. retning: 695 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Arndal Relaxation & Rejuvenation

Hos Arndal har vi skabt vores helt egen afstressende massage med fokus på skulder, nakke, ansigt og hovedbund, som med sin særlige kombination af akupressur, massage, fysioterapi og liftingteknikker fjerner spændinger og giver ansigtet ny og frisk glød.

Behandlingen indledes med en blid afrensning i velduftende Caudalie produkter efterfulgt af et varmt kompres, som hjælper til at blødgøre alle de små og næsten konstant arbejdende ansigtsmuskler. Vidste du, at et smil kræver 17 af slagsen? Og at der skal hele 43 ansigtsmuskler til at se sur ud? Takket være vores specialuddannede terapeut kan du være sikker på, at de alle - og flere til - vil blive tilgodeset i denne unikke behandling.

De næste 55 minutter vil du blive forkælet og forløst med en minutiøs massage af skulder, nakke og ansigt i Caudalies aromatiske ansigtsmassageolie samt tørmassage af hovedbunden. Det er terapeutens kyndige hænder, der gør arbejdet, men du vil opleve, at oliens beroligende duft af jojoba, rose og grape også vil medvirke til at bringe dig ned i et gear, der har særdeles godt af - og måske også savner lidt - at blive brugt. Efter denne behandling, vil du ikke have svært ved at smile. Du vil nok snarere have svært ved at lade være - ikke mindst over det friske ansigt, der møder dig i spejlet.

Varighed: 55 minutter.

Pris: 649 kr.

Køb gavekort   Book tid online

 

 

Køb gavekort      Book tid online

Dine hænder og fødder er dit allervigtigste værktøj – og dit visitkort. Velplejede hænder og fødder er med til at gøre et godt førstehåndsindtryk, og så er de altså også en helt anden fornøjelse at bære på, både hvad synet og følelsen angår.

Luksus Pedicure

Nede i dine sko venter dine mest trofaste følgesvende på én ting: Opmærksomhed. Og her er pakken til dig, der synes, de har mere end fortjent det.

Behandlingen begynder med en saltscrub til at fjerne døde hudceller på fødder og underben. Herefter følger en svært afslappende fod- og lægmassage i vores blødgørende kokosolie, inden vi slutter med filing, fjernelse af neglebånd samt lakering.

Behandlingen rundes af med en lille forfriskning i vores spalounge bestående af frisk frugt og vores hjemmelavede ingefær-te.

Glæd dig til at svæve lidt på vejen hjem.

Varighed: 1 time og 25 minutter
Pris: 750 kr. Shellac
Pris: 650 kr. Vinylux

Køb gavekort      Book tid online

Express Nails

Den perfekte mini-manicure til kvinder på farten.

Du sætter dig behageligt tilrette i vores hyggelige lounge og lader din behandler tage sig kærligt og effektivt af dine hænder og negle imens: Neglebåndspleje, filing af negleform, vitaliserende håndcreme og endelig blankpolering eller lak efter dit ønske. ’Voila!’

Hænder

Almindelig lakering - 30 minutter. Pris: 300 kr. - Køb gavekort
Shellac lakering - 45 minutter. Pris: 400 kr. - Køb gavekort

Fødder

Almindelig lakering - 30 minutter. Pris: 300 kr. - Køb gavekort
Shellac lakering - 45 minutter. Pris: 400 kr. - Køb gavekort

Aftagning af Shellac

Hvis du ønsker, at få fjernet lak eller shellac i forbindelse med din behandling skal der sætte 15-25 minutter ekstra tid af til din behandling. Tillægspris: 65 kr.

Ønsker du at få fjernet shellac uden bookning af ny behandling er prisen 125 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Vores voksbehandlinger fjerner hårene med roden. Det betyder, at du er hårfri i en længere periode. Befriende tanke, ikke? Vi anvender en skånsom voks til de sarte områder, hvor huden efterlades blød og hel.

For at kunne vokse hårene, skal de have en længde på minimum 5 mm. Undgå sol/solarium før og efter behandlingen samme dag og anvend meget gerne en peeling i badet samme dag før din voksbehandling.

Ham

Hel ryg
Varighed: 45 minutter
Pris: 425 kr.

Øvre ryg
Varighed: 30 minutter
Pris: 250 kr.

Bryst
Varighed: 30 minutter
Pris: 325 kr.

Lænd
Varighed: 15 minutter
Pris: 250 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Hende

Underben
Pris: 350 kr.

Ben
Pris: 450 kr.

Hel ben inklusiv brasiliansk
Pris: 750 kr.

Under ben inklusiv bikini
Pris: 650 kr.

Bikini
Pris: 300 kr.

Brasiliansk
Pris: 500 kr.

Armhule
Pris: 175 kr.

Arme
Pris: 300 kr.

Overlæbe, bryn el. hage
Varighed: 15 minutter
Pris: 125 kr.

NB. Som del af ansigtsbehandling: 100 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Jeg kan ikke sige, hvad der kommer til at gøre udslaget for netop dig. Måske første gang, du læner dig tilbage i vores jacuzzi og opdager, hvor fredfyldt her er, og hvor sjældent man egentlig oplever det i den travle by?

Måske den formiddag, hvor din kalender endelig giver efter og lader dig dumpe lige ned i en timelang forkælelse hos en af vores erfarne behandlere, der med økologiske olier og en produktvifte, der matcher lige netop dine behov, sender dig genopladet tilbage til virkeligheden?

Eller måske den aften, hvor du vælger at bortføre din udkårne til en lille, hyggelig destination, som ligger så langt væk fra hverdagen, at det rent faktisk kan lade sig gøre at glemme alt om tid og sted?

Arndal er et ganske særligt sted, men tag mig ikke på ordet, kom selv og se.

 

Lotte Arndal

Saunagus

På nedenstående tidspunkter tilbyder vi sauangus. En effektiv måde at få fornyet energi i kroppen. I dampene fra de æteriske olier på saunaovnens glohede sten, guider vi dig igennem en på alle måde sveddryppende oplevelse, hvor effekten af de anvendte oliers urter forklares løbende undervejs. Imens svinger vi håndklædet over ovnen for at fordele de æteriske dampe i saunaen. Oplevelsen rundes af med en servering af friskskåret frugt.

Saunagus er en fremragende måde, at udrense sin krop. Huden er kroppens største organ. Saunaens varme, opfattes af kroppen som en kunstig feber, cirkulationen øges, og kroppen reager ved at booste dit immunforsvar. Ved ophold i sauna eller dampbad i ca. 30 minutter, taber du 200-300 kalorier. Dette er dog primært vand, og gevinsten er at finde i detox – udrensning. Når du opholder dig i varmen, bliver alkohol og mad konserveringsmidler bragt til hudens overflade og elimineres.

Vi øger varmens effekt ved hjælp af forskellige æteriske olier, der varier fra gang til gang.

Fra den 2. september kører vi saunagus hver fredag og søndag kl. 17.

Varighed: 30-40 minutter.
Pris: 400 kr.

Klippekort af 10 gange saunagus: 3.000 kr. (skal benyttes af samme person)

Køb gavekort      Book tid online

Massage

På vores massagemenu finder du en vifte af behandlinger, der dækker samtlige af dine behov lige fra ahh til av. Både hænderne, der masserer, og de 100% økologiske produkter, de gør det i, er udvalgt med den allerstørste omhu, så glæd dig.

Med massage i Arndal garanterer jeg, at mine massører tager sig lige så kærligt af dig som mine trænere. Bare med omvendt fortegn, men med lige så meget kendskab til kroppens fysiologi og anatomi. Deres færdigheder er testet af på min egen krop.

Når du booker tid til massage hos os, er du samtidig inviteret indenfor i vores spaområde, som er det ideelle sted at opvarme og blødgøre musklerne inden din behandling. Du er også velkommen til at vende tilbage, efter du har rejst dig fra den bløde briks, og toppe følelsen af at være født på ny.

Klassisk Massage

Afslappende massage, der bygger på fingertryk, strygninger og petrissage af det øvre muskellag. Massagen stimulerer cirkulationen, løsner spændinger og skubber stresskriblen uden for døren.

25 minutter: 500 kr. - Køb gavekort
55 minutter: 800 kr. - Køb gaverkort
1 time og 25 minutter: 1.150 kr. - Køb gavekort

Book tid online

Dybdegående Massage

Massage af det dybere muskellag, som afhjælper spændte, overbelastede eller skadede muskler. Anbefales ved tilbagevendende gener som fx hold i ryg og nakke.

25 minutter: 600 kr. - Køb gavekort
55 minutter: 900 kr. - Køb gavekort
1 time og 25 minutter: 1.250 kr. - Køb gavekort

Book tid online

Happy Feet

Christina, som har været ansat hos mig i seks år, er nu kommet på vagtskemaet med flere timer end tidligere. Det fejrer vi ved at relancere behandlingen, som tager sig kærligt af dine allermest trofaste følgesvende: fødderne. Behandlingen starter med en exfolierende scrub i økologisk salt og olie.Herefter venter en massage, der vil sende dine fødder i fodhimlen. Christina, som behandler dig, er uddannet zoneterapeut, så hun ved lige præcis, hvor hun skal trykke for at gøre det godt – også for kroppens udrensningsprocesser, blodcirkulation, organer og immunforsvar.

Varighed: 55 min.
Normalpris: 800 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Four Hands

Den ultimative behandling til dig, der vil nå det hele på den halve tid – eller som blot ønsker dobbelt nydelse. Som navnet antyder vil fire hænder tage sig kærligt af dig i denne lidt over en time lange luksusbehandling. Den første halve time vil de i fællesskab massere din krop igennem fra top til tå. Følelsen af flow og synergi vil få din krop ned i et gear, mange ikke anede de havde. I behandlingens andel del arbejder de to sæt hænder hver for sig, men stadig på samme tid. Mens din ene behandler forkæler dit ansigt med rens, peeling og massage i velduftende æteriske olier, tager din anden behandler sig kærligt af dine fødder, som vil modtage først en økologisk saltscrub, som fjerner alle de døde hudceller og stimulerer dit blodomløb, og sluttelig en velgørende massage af fødder og lægge.

Vi tør godt love, du rejser dig fra den bløde bænk som et nyt menneske.

Varighed: 1.10 minutter

Pris: 1.990 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Efterfødselsmassage

At være nybagt mor er en fantastisk oplevelse, men at løfte, bære og pusle sin baby kan være belastende for både lænden, midten af ryggen og nakken. I denne massage sætter vi de belastede områder i fokus og giver dig 55 minutters ro og afslapning, så du kan vende hjem til den lille ny med fornyet energi i både krop og sjæl.

Varighed 55 minutter

Pris: 800 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Børnemassage

Voksne har brug for at slappe af og lade batterierne op, og det samme har børn. Mine egne børn har gennem årene haft meget stor gavn af, at få massage og gå i spa, på samme måde som mig selv.

At hygge med massage og spa er nok det eneste sted i vores hverdag, hvor jeg ikke skal bede børnene om at lægge telefonen væk. Det sker helt automatisk.

Børnemassage tilbydes mandag-torsdag. Spaområdet må kun benyttes i selskab med voksne.

NB: Tilbuddet gælder børn op til 15 år.

Varighed: 25 minutter - Køb gavekort
Pris: 300 kr.

Varighed: 40 minutter - Køb gavekort
Pris: 400 kr.

Book tid online

Stress Release Massage

Arndals Stress Release Massage er en ganske særlig og individuelt skræddersyet behandling med fokus på nærvær, ro, kropsbevidsthed og -flow. Den nærmest magiske kombination af dybdegående massage, ledrotationer, pulsering, håndspålægning, zonetryk og stræk, mens din behandler sørger for at holde dit åndedræt på rette dybe, rolige kurs, hjælper ikke blot hver eneste muskel i din krop, men også dit sind til at frigøre stress og spændinger. Tro os, du vil være et nyt menneske, når du rejser dig fra briksen igen.

Varighed: 55 minutter - Køb gavekort
Pris: 900 kr.

Varighed: 1 time og 25 minutter - Køb gavekort
Pris: 1.250 kr.

Book tid online

Graviditetsmassage

Graviditetsmassage på en særlig graviditetspude, som afhjælper ledsmerter, øm nakke og ryg samt øger dit almene energiniveau ved at stimulere både blodcirkulation og lymfesystem.

25 minutter: 500 kr. - Køb gavekort
55 minutter: 800 kr. - Køb gavekort
1 time og 25 minutter: 1.150 kr. - Køb gavekort

Book tid online

Hot Stone Massage

54 silkeglatte lavasten opvarmes til 45 grader for sammen med olie at indgå i en massage, der vil udrette mirakler i din krop. Varmen fra stenene trænger dybt ned i musklerne og smelter vitterlig spændinger og myoser væk, når din behandler masserer dig med dem fra top til tå.

Varighed: 1 time og 25 minutter
Pris: 1.200 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Arndal Relaxation & Rejuvenation

Hos Arndal har vi skabt vores helt egen afstressende massage med fokus på skulder, nakke, ansigt og hovedbund, som med sin særlige kombination af akupressur, massage, fysioterapi og lifting teknikker fjerner spændinger og giver ansigtet ny og frisk glød.

Behandlingen indledes med en blid afrensning i velduftende Caudalie produkter efterfulgt af et varmt kompres, som hjælper til at blødgøre alle de små og næsten konstant arbejdende ansigtsmuskler. Vidste du, at et smil kræver 17 af slagsen? Og at der skal hele 43 ansigtsmuskler til at se sur ud? Takket være vores specialuddannede terapeut kan du være sikker på, at de alle - og flere til - vil blive tilgodeset i denne unikke behandling.

De næste 55 minutter vil du blive forkælet og forløst med en minutiøs massage af skulder, nakke og ansigt i Caudalies aromatiske ansigtsmassageolie samt tørmassage af hovedbunden. Det er terapeutens kyndige hænder, der gør arbejdet, men du vil opleve, at oliens beroligende duft af jojoba, rose og grape også vil medvirke til at bringe dig ned i et gear, der har særdeles godt af - og måske også savner lidt - at blive brugt. Efter denne behandling, vil du ikke have svært ved at smile. Du vil nok snarere have svært ved at lade være - ikke mindst over det friske ansigt, der møder dig i spejlet.

Varighed: 55 minutter

Pris: 649 kr.

Køb gavekort  Book tid online

Krop

At behandle sin krop med omtanke handler ikke kun om at være aktiv, men også om at slappe af. Derfor tilbyder vi et alsidigt program af plejende og helende kropsbehandlinger, som alle udføres i vores egne 100 % rene og økologiske produkter.

Fælles for vores behandlinger er også, at du kan dele oplevelsen med en, du holder af, og at vi har et udsøgt udvalg af champagne, så I kan skåle for det søde spaliv!

Winter Retreat

Varme er (i dén grad) i fokus i denne lille wellness-perle. Du starter således med 10-15 minutters alenetid i saunaen, hvor den velgørende varme er blevet beriget med en æterisk olie efter dit valg: afslappende, forfriskende, udrensende eller ”bare” skønt duftende.

— læs mere —

Når din krop er blevet varmet godt igennem, henter din behandler dig igen. Et forfriskende glas vand senere lægger du dig på en opvarmet massagebænk, hvorefter du får en blid tørbørstning af hele kroppen, som aktiverer dit blodomløb og fjerner alle de døde hudceller, som saunavarmen har gjort dejlig samarbejdsvillige.
Herefter venter nu en fuld kropsmassage i fugtgivende, varm økologisk kokosolie. Dernæst pakker din behandler dig ind i lagen og tæppe, så din hud kan optage olien bedst muligt. Mens olien virker under tæppet, får du en hovedbundsmassage, som med garanti vil sende eventuel efterårstristesse på himmelflugt.

Behandlingsdelen af spapakken slutter her, og du vil opleve, at du ikke blot har fået varmen, men også hud så blød som en babys. Lyder det ikke skønt? Behold badekåben på og bliv og nyd følelsen i vores hyggelige spalounge, hvor vi serverer en forfriskning bestående af frisk frugt og vores hjemmelavede ingefær-te. Og mens du gør det, så husk, efteråret løber ingen steder.

Psst! Med hjem får du en scrubhandske, så du kan holde resultatet ved lige.

Varighed: 1 time og 15 minutter inkl. sauna
Normalpris: 950 kr.
Novemberpris: 699 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Rose Renewal

Roser har altid været brugt til at udtrykke store følelser, men vidste du, at de også kan gøre underværker ved din hud? Blomsten har en række naturligt helende egenskaber, som du vil opleve effekten af under denne absolut overdådige behandling – og længe efter.

— læs mere —

Herligheden begynder med en forløsende massage af hele kroppen i varm økologisk olie. Du vil næppe opdage det, men herefter tilsætter din behandler en velduftende blanding af fint salt, rosenfrugt og varmt vand, for nænsomt at eksfoliere din hud, så den er klar til næste skønne trin: En kropsmaske af fed og nærende gele udvundet fra roser. Men først skal saltblandingen af, og der sker med lune håndklæder, som kun vil få dig til at synke længere ind i den afslappende behandling.

Mens geleen virker under et omslag af film og varme tæpper, modtager du en ansigtsbehandling i Lings rene og lækre produkter, der vil puste nyt liv i dit ansigt. Først renses huden, dernæst følger en kombination af to blide peelinger, som begge fjernes med varme kompresser. Således befriet for døde hudceller er huden klar til at lappe den efterfølgende fugtgivende serum og ansigtscreme i sig, og mens den gør det, får du fem minutters hovedmassage til at fuldende den behagelige oplevelse.

På dette tidspunkt vil din krop have absorberet alt, hvad den kan, af den lækre gele. De rester, der måtte være tilbage, fjerner din behandler – igen med varme håndklæder – inden hun beder dig iføre dig den bløde badekåbe, som vil holde dig varm under behandlingens sidste trin: Fodbehandling bestående af filing, neglebåndspleje og påføring af shellak i en farve efter dit valg – alt sammen ledsaget af et glas forfriskende rosévin.

To en halv time er gået, og du føler dig som et nyt menneske. Med blød og strålende hud over hele kroppen, og på fødder, du næsten ikke nænner at pakke ind igen. Lyder det ikke som et helt godt alternativ til en buket roser?

Varighed: 2 timer og 25 minutter

Pris: 1.695 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Deep Sea Detox

Få smuk hud og fornyet energi med denne unikke kropsbehandling, som giver dig det absolut bedste af Arndal.

Behandlingen starter med ti minutter i dampbadet, der virker afslappende og varmer dig op fra inderst til yderst. Dampen åbner også hudens porer, så din hud tager ekstra godt imod næste vidunderlige trin, som er fuld kropsmassage i en remineraliserende og udrensende ekstrakt udvundet af brune havalger.

— læs mere —

Når hver kropsdel er blevet grundigt masseret i den næringsrige og fugtgivende algeolie, tilfører din behandler puddersalt og en lille smule vand, der sammen med algeolien nænsomt vil eksfoliere og gøre din hud babyblød.

For at optimere algernes virkning får de lov at arbejde videre under varme tæpper. Og mens de gør det, nyder du 25 minutter afstressende massage for hoved, ansigt og nakke med fokus på at løsne spændinger i disse regioner.

Når vi er kommet den sidste spænding til livs, pakker vi dig ud og får dig tilbage til virkeligheden med varme håndklæder til at fjerne den smule algeolie, din hud ikke måtte have absorberet.

Tro os, det er med en ganske særlig følelse i krop og sjæl, at du rejser dig fra denne behandling.

Varighed: 1 time og 10 minutter

Pris: 1.199 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Papaya Pleasure

Vinterens bedste alternativ til en uge sydpå

Til særlige lejligheder som ’forfremmet!’, ’forlovet!’ eller ’hurra, onsdag igen!’.

Forkæl dig selv med denne helt særlige kropsbehandling, der begynder med ti minutters afslapning i saunaen for at opvarme kroppen og åbne hudens porer. Her vil din behandler hælde en velduftende lavendelolie over de varme sten, som virker vidunderligt afslappende.

— læs mere —

Herefter vil din behandler tørbørste din varme krop, så du efterfølgende er klar til 25 minutters kropsmassage med den beroligende papayagel, der er gavmild med både A- og C-vitamin og som virker genopbyggende, fugtgivende og nærende samtidig med at huden eksfolieres.

Bagefter bliver du pakket ind, så den i øvrigt også umanerligt velduftende gel kan få lov at arbejde og trænge ind i huden.

Mens gelen arbejder og du slapper af, afrenser og peeler behandleren dit ansigt. Du få lagt en detox-maske, hvorefter der venter en skøn hovedbunds- og nakkemassage.

Behandlingen afrundes med serum og cremer tilpasset din hudtype samt frisk frugt og ingefær te, som den forfriskende prik over i’et.

Vi kan love dig, at du bliver så god som ny.

Varighed: 1 time og 10 minutter

Pris: 1.199 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Hot Coconut

Arndals mest populære kropsbehandling, som indbefatter en cocktail af friske, økologiske råvarer og efterlader dig i en ny, glat og funklende udgave af dig selv.

Fuld kropsmassage i varm kokosolie, bodyscrub i en særlig blanding af salt og friskpresset citronsaft, bodywrap, hovedbundsmassage.

Varighed: 55 minutter
Pris: 900 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Spapakker

Hos Arndal har vi lagt hoved, krop og sjæl i blød for at finde de lækreste spapakker til dig. Resultatet er en række spændende kombinationer, som på hver deres måde kan gøre underværker ved din krop og få tiden til at stå ganske stille.

Skulle du få lyst til at sammensætte din helt egen pakke, kan dette selvfølgelig også lade sig gøre, ligesom det er muligt at toppe nydelsen med en flaske champagne. Husk, vi har et dejligt parbehandlingsrum, hvis du har lyst til at dele din spaoplevelse med en, du holder af.

Bridal

Den ultimative skønhedsbehandling før din store dag, hvor vi gør dig smuk fra øjenvippe til tåspids – og lige netop den kombination af behandlinger, som jeg selv fik lavet til mit eget bryllup.

Arndal Bridal er naturligvis også til dig, som har en anden stor fest i vente eller som blot ønsker forkælelse i absolut særklasse. Vi tør godt vove at påstå, at det ikke fås bedre.

Den i alt 5 timer lange spapakke er delt op i to for at opnå det optimale resultat på dagen, hvor du ønsker at være smukkere end smuk. Nogle af behandlingerne får du 3-4 dage før, så huden kan falde til ro og eventuel rødme nå at lægge sig. Anden del af pakken får du lige op til dagen (1-2 dage før), hvor flotte negle og en lækker saltscrub sætter prikken over i’et på den store dag.

— læs mere —

Dag 1
Varighed: 3 timer

Behandlingens første dag står i ansigtets og den bløde babyhuds tegn. Vi vokser dine underben, bikiniområdet og armhulerne, og med en kombination af økologisk salt og olie fjerner vi alle de døde hudceller og stimulerer dit blodomløb. Resultat er en frisk, silkeblød og gennemfugtet hud, som vil glæde både dig selv og den heldige gom.

Dernæst tager vi dit ansigt under kærlig behandling med vores populære SparkLING facial, som er en ren treat for huden med meget synlig her-og-nu effekt. Behandlingen begynder med rens og peeling af huden med ananasenzymer og mandelflager. Herefter påføres den vitterligt fortryllende SparkLING Makeover Mask, som udnytter carboxy-teknologien til øjeblikkeligt at øge hudens udstråling. Ilt lysner, klargør og toner huden. Rosenbladeekstrakt fungerer som en super antioxidant, mens næringsrig kildevand hjælper med at fugte og styrke huden. Resultatet er en øjeblikkeligt klarere, lysere og mere ungdommelig hud med en flot udstråling.

Der er ikke en finger at sætte på dit ansigt nu, men inden du rejser dig fra den bløde briks, ordner vi dine bryn og vipper, så du kan kigge din udkårne dybt i øjnene med garanteret ”smelte-effekt.”

Dag 2
Varighed: 2 timer

På behandlingens anden dag får du smukke natulige negle på hænder og fødder med shellak. Den særlige (she)lak holder ikke blot festen igennem på selve dagen, men også på bryllupsrejsen med sol og strand. Farven er du selv med til at vælge, så den passer til din kjole.

Og når vi nu runder hele herligheden af med endnu en saltscrub, er det ikke fordi vi er glemsomme, men blot for at sætte prikken over det perfekte i.

Pris i alt: 2.995 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Family Time

Voksne har brug for at slappe af og lade batterierne op, og det samme har børn. Mine egne børn har gennem årene haft meget stor gavn af, at få massage og gå i spa, på samme måde som mig selv. Derfor har vi en spapakke, der ikke blot sætter de yngste i fokus, men også samvær, ro og dialog. At hygge med massage og spa er nok det eneste sted i vores hverdag, hvor jeg ikke skal bede børnene om at lægge telefonen væk. Det sker helt automatisk.

Vi sørger for, at I får serveret frisk frugt til spahygge efter jeres massage.

Family Time tilbydes mandag-torsdag og kun i selskab med voksne.

NB: Tilbuddet gælder børn op til 15 år og kan IKKE bookes i online bookning, men ved henvendelse på telefon eller mail.
Dernæst gør vi opmærksomme på, at vi ikke har badekåber og tøfler i børne størrelser. I velkommen til selv at medbringe dette.

Varighed: 25 minutter
Pris: 800 kr. (for en voksen og et barn)

Køb gavekort      Book tid online

New Mother

Som nybagt mor vil du opleve en masse nye og dejlige sider af livet. Men de fleste vil også opleve, at noget så skønt som at løfte, bære og pusle sin baby, faktisk er temmelig hårdt for ryg og skuldre. Og at de ikke længere har helt så meget tid til at pleje sig selv i. Derfor har vi sammensat en pakke, der sætter lige præcis de områder i fokus.

Vi begynder med 25 minutters lindrende massage af nakke og øvre ryg. Herefter får du en af de mest effektive behandlinger mod ”træt” hud, der findes: Først en diamantslibning, der fjerner alle de døde hudceller, og dernæst en oxygenbehandling, hvor vi med en særlig fugtgivende serum puster nyt liv i dit ansigt. Behandlingen rundes af med farvning af bryn og vipper, så du også kan se godt ud ’au naturelle’. For hvem har tid til at lægge makeup, når de lige er blevet mor 😉

Varighed: 1.30 minutter
Pris: 1.350 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Mother-To-Be

At være gravid kan være belastende for visse områder af din krop. Hos Arndal ved vi lige præcis hvor og formålet med denne spapakke er at lindre og lette ryg, ben og lænd.

Du ligger på en særlig graviditetspude og modtager en times afspændende massage af de specifikke områder. Herefter vil vores kosmetolog rense og fugte din hud med Caudalies rene produkter, så du får endnu mere af den helt særlige og skønne glød, der kendetegner en gravid kvinde.

Varighed: 1.55 minutter
Pris: 1.395 kr. 

Køb gavekort      Book tid online

Behag & Smag

Sammen med Bistro Royal, har vi udviklet en oplevelsespakke, hvor du og dit foretrukne selskab kan nyde en aften i to vidunderlige verdener.

I begynder i spaverdenen med 25 minutters Klassisk Massage i parrum, inden vores spaområde venter med sauna, dampbad og stort saltsvandsboblebad ad libitum. Herefter fortsætter rejsen til Bistro Royal på Kongens Nytorv, hvor i får serveret et glas rødvin og en menu som består af en lækker og saftig helstegt oksecuvette med rødvinssauce, en frisk grøn salat og deres helt fantastiske hjemmelavede pommes frites.

Fortæl os blot, hvornår I ønsker jeres massage og hvornår bordet skal stå klar, så sørger vi for resten. Bordet kan bookes:

Søndag til Onsdag
Hver hele og halve time fra kl.17.00 til kl.21.30
(OBS søndag sidste reservation 20.30)

Torsdag til Lørdag
17.00 + 17.30 + 18.00 + 18.30 + 20.30 + 21.00 + 21.30

Pris pr. person: 699 kr.

Denne spapakke kan ikke bookes online. Ring på 33 33 02 42 eller skriv til info@arndalspa.dk

Køb gavekort til en person

For Her

Send værtinden, veninden, kæresten eller hvorfor ikke dig selv direkte i spahimlen med denne altfavnende spapakke For Her.

Spapakken indeholder: Bodyscrub i vores aromatiske Candy Scrub eller økologisk Salt Scrub, samt 55 minutters Klassisk Massage og 1.5 times Ling Signature Facial

Varighed: 2 timer og 55 minutter
Pris: 2.100 kr. 

Køb gavekort      Book tid online

Spa & Brunch

Tag dit foretrukne selskab under armen og se frem til en salig dag med brunch og spa.

Efter I har nydt 25 minutters Klassisk Massage og al det søde spaliv, I har tid og lyst til, venter der jer en lækker brunch plate på The Union Kitchen, som ligger i Store Strandstræde - 3 minutter herfra.

I kan også starte med brunchen, hvis I har mere appetit på det? Fortæl os blot, hvornår I ønsker at gå til bords, så klarer vi bestillingen.

Brunch serveres fra kl. 8 til 16. Spaen har åbnen fra 8 til 19.

695 kr. pr. person

NB: Tilbuddet gælder alle ugens syv dage.

Denne spapakke kan ikke bookes online. Ring på 33 33 02 42 eller skriv til info@arndalspa.dk

Køb gavekort til en person

Time Out

Kom ned i gear i vores afslappende spaområde, inden din behandler henter dig og bringer dig endnu længere ned med 1 times Klassisk Massage efterfulgt af 1 times Wellness Facial i de lækreste produkter fra Caudalie.

Varighed: 1 time og 55 minutter
Pris: 1.395 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Par

Lille Fredag

Mange af mine kunder træner mandag, onsdag og fredag. De fleste spagæster ønsker wellness fredag, lørdag og søndag. Det mønster efterlader torsdag lidt ”alene”. Jeg har derfor besluttet at lave en særlig torsdagspakke som et fast tilbud.
Hver torsdag kan du således tage dit fortrukne selskab under armen og nyde vores spaområde med sauna, damp- og boblebad og en ikke mindst en flaske bobler, hvortil vi serverer en anretning af frisk frugt.

Normal pris: 1.195 kr.
Pris om torsdagen for to personer: 699 kr

Køb gavekort      Book tid online

Smag & Behag

Sammen med Bistro Royal, har vi udviklet en oplevelsespakke, hvor du og dit foretrukne selskab kan nyde en aften i to vidunderlige verdener.

I begynder i spaverdenen med 25 minutters Klassisk Massage i parrum, inden vores spaområde venter med sauna, dampbad og stort saltsvandsboblebad ad libitum. Herefter fortsætter rejsen til Bistro Royal på Kongens Nytorv, hvor I får serveret et glas rødvin og en menu som består af en lækker og saftig helstegt oksecuvette med rødvinssauce, en frisk grøn salat og deres helt fantastiske hjemmelavede pommes frites.

Pris: 699 kr. pr. person

Smag & Behag kan ikke bookes online. Ring på 33 33 02 42 eller skriv til info@arndalspa.dk og fortæl os, hvornår I ønsker jeres massage og hvornår bordet skal stå klar, så sørger vi for resten.

I kan booke bord:

 • Søndag til onsdag: Hver hele og halve time fra kl.17.00 til kl.21.30 (søndag sidste reservation 20.30)
 • Torsdag til lørdag: 17.00 + 17.30 + 18.00 + 18.30 + 20.30 + 21.00 + 21.30.

Køb gavekort til to personer

Spa & Brunch

Tag dit foretrukne selskab under armen og se frem til en salig dag med brunch og spa.

Efter I har nydt 25 minutters Klassisk Massage og al det søde spaliv, I har tid og lyst til, venter der jer en lækker brunch plate på The Union Kitchen, som ligger i Store Strandstræde – 3 minutter herfra.

I kan også starte med brunchen, hvis I har mere appetit på det? Fortæl os blot, hvornår I ønsker at gå til bords, så klarer vi bestillingen.

Brunch serveres fra kl. 8 til 16. Spaen har åbnen fra 8 til 19.

Pris pr. person: 695 kr.

Spa & Brunch kan ikke bookes online. Ring på 33 33 02 42 eller skriv til info@arndalspa.dk.

NB: Tilbuddet gælder alle ugens dage.

Køb gavekort til to personer

Time Out

Kom ned i gear i vores afslappende spaområde, inden jeres behandlere henter jer og bringer jer endnu længere ned med 1 times Klassisk Massage efterfulgt af 1 times Wellness Facial i de lækreste produkter fra Caudalie.

Varighed: 1 time og 55 minutter
Pris: 1.395 kr. pr. person

Køb gavekort til to personer      Book tid online

Papaya Pleasure

Vinterens bedste alternativ til en uge sydpå. Eller til særlige lejligheder som ’forfremmet!’, ’forlovet!’ eller ’hurra, onsdag igen!’.

Forkæl dig selv med denne helt særlige kropsbehandling, der begynder med ti minutters afslapning i saunaen for at opvarme kroppen og åbne hudens porer. Her vil din behandler hælde en velduftende lavendelolie over de varme sten, som virker vidunderligt afslappende.

Herefter vil din behandler tørbørste din varme krop, så du efterfølgende er klar til 25 minutters kropsmassage med den beroligende papayagel, der er gavmild med både A- og C-vitamin og som virker genopbyggende, fugtgivende og nærende samtidig med at huden eksfolieres.

Bagefter bliver du pakket ind, så den i øvrigt også umanerligt velduftende gel kan få lov at arbejde og trænge ind i huden.

Mens gelen arbejder og du slapper af, afrenser og peeler behandleren dit ansigt. Du få lagt en detox-maske, hvorefter der venter en skøn hovedbunds- og nakkemassage.

Behandlingen afrundes med serum og cremer tilpasset din hudtype samt frisk frugt og ingefær te, som den forfriskende prik over i’et.

Vi kan love dig, at du bliver så god som ny.

Varighed: 1 time og 10 minutter
Pris: 1.199 kr. pr. person

Køb gavekort til to personer      Book tid online

Klassisk Massage

Afslappende massage, der bygger på fingertryk, strygninger og petrissage af det øvre muskellag. Massagen stimulerer cirkulationen, løsner spændinger og skubber stresskriblen uden for døren.

25 minutter: 500 kr. pr. person - Køb gavekort til to personer
55 minutter: 800 kr. pr. person - Køb gavekort til to personer
1 time og 25 minutter: 1.150 kr. pr. person - Køb gavekort til to personer

Book tid online

Love & Champagne

En romantisk spapakke til jer, som ønsker at fejre kærligheden i byens absolut mest afslappende omgivelser.

Side om side i vores parrum nyder I 55 minutters afslappende kropsmassage, der bygger på fingertryk, strygninger og petrissage af det øvre muskellag. Massagen stimulerer cirkulationen, løsner spændinger og skubber stresskriblen uden for døren.

Efter massagen kan I hygge jer sammen i vores spaområde, hvor der venter jer en flaske Möet & Chandon Champagne (75 cl) og en anretning af frisk frugt. I skal med andre ord blot sørge for kys og kærlighed – så klarer vi resten.

Varighed: 55 minutter
Pris: 2.200 kr. pr. par

Køb gavekort til to personer      Book tid online

Love & Champagne Deluxe

Som Love & Champagne – og så alligevel en helt anden oplevelse. Massagen bookes tæt på centerets lukketid, og 55 vidunderlige minutter senere venter et spaområde, som i halvanden time er jeres helt privat. Vi serverer Moët & Chandon Champagne (75 cl) og lukker døren efter jer, så I uforstyrret kan nyde hinandens selskab.

Varighed: 2 timer og 25 minutter
Pris: 4.900 kr. pr. par

Denne spapakke kan ikke bookes online. Ring på 33 33 02 42 eller skriv til info@arndalspa.dk

Køb gavekort til to personer

Ansigt

Arndals ansigtsmenu består af lige dele kærlig kompetence og ekstraordinære produkter, der vil gøre underværker for dig både mens du hviler på den komfortable briks og længe efter, du har rejst dig fra den. Hos Arndal er vi specialister i dit ansigt. Personlig og professionelt tilpasset rådgivning, der tager udgangspunkt i dine unikke behov, er i fokus hos os. Vi sætter en ære i at give dig en skræddersyet og energiboostende oplevelse - hver gang - og tilbyder effektive behandlinger til dig, der ønsker at bevare et naturligt og smukt ydre.

Produkter

Vi udfører behandlinger med produkter fra Murad, Ling, Caudalie og Juice Beauty.

Murad
Murads produkter – eller cosmeceuticals – er resultatet af mange års forskning og behandling udført af den anerkendte holistiske hudlæge og farmaceut, dr. Howard Murad. De populære cosmeceuticals arbejder med forskellige hudproblemer såsom akne, rød hud, rosacea og rynker. Resultaterne taler for sig selv.

Ling
Ling Chan er New Yorks ukronede spadronning med en spirituel baggrund, hvor asiatiske skønhedsprincipper forenes med state of the art ingredienser, som sikrer maksimalt udbytte for huden.

— læs mere —

Caudalie
“Ved du godt, at du smider værdifulde skatte væk?” Denne sætning ændrede grundlæggeren af Caudalie, Mathilde Thomas’, liv og stammer fra hendes første møde med Professor Vercateren under vinhøsten i 1993. Herefter afslørede han vindruernes og drue-polyfenolernes antioxiderende egenskaber. Caudalie blev skabt, og nu kan alle få glæde af de enestående produkter med flere banebrydende patenter såsom resveratrol fra druestilke, som standser den rynkefremkaldende glykolisering, og Viniferine fra drueskind, som er 62 gange så effektivt som C-vitamin. Det er ikke tilfældigt, at Caudalie er blevet Franskmændenes foretrukne mærke inden for anti-aging pleje.

Juice Beauty
Juice Beauty leverer dokumenteret effektiv hudpleje skabt af økologiske og yderst næringsrige produkter. Hvor andre bruger vand som basis, bruger Juice Beauty botaniske safter, hvilket giver produkterne et rigt indhold af antioxidanter. Samtidig betyder det også, produkternes samlede økologiske indhold kommer op på mindst 70% og helt op til 95%. Juice Beauty udmærker sig også ved at være fri for parabener, petroleum og pesticider, så her er skønhedsløsningen til dig, der både vil være god ved dig selv og miljøet.

Diamantslibning

Har du nogensinde drømt om at kunne svinge en tryllestav over dit ansigt og afsløre yngre og smukkere hud nedenunder? Så kan vi i den grad anbefale denne behandling.

Et træt og livløst udseende skyldes ofte snavs og døde hudceller, som opbygges over tid og tilstopper hudens porer. Tilstoppede porer giver ru og tør hud, som så igen fremhæver hudens linjer og rynker.

En diamantslibning løser dette problem ved at eksfoliere hudens øverste lag med en lille rund spids besat med diamantstøv. På nænsom vis fjerner de fine støvkorn overskydende fedt, snavs og døde hudceller på hudens overflade for på nærmest magisk vis at afsløre lysere, blødere og yngre hud nedenunder.

Vi anbefaler fem behandlinger for det bedste resultat.

Varighed: 45 minutter. 

Pris: 595kr

Køb gavekort      Book tid online

Men's Facial

En dybderensende ansigtsbehandling skræddersyet til vores mandelige kunder, som efterlader huden med et rent og friskt udseende. Behandlingen starter med afrensning og peeling, så huden efterfølgende kan renses i dybden for urenheder. Alt efter behov vil din behandler tilbyde, at rette dine bryn samt fjerne uønskede ansigtshår, hvorefter du får lagt ansigtsmaske tilpasset din hudtype. Mens masken virker, nyder du en afslappende hovedbunds- og nakkemassage, inden der rundes af med serum og creme ligeledes tilpasset din hudtype.

Varighed 1 time.
Pris 695 kr.

Køb gavekort      Book tid online

SparkLING Facial

SparkLING facial er en treat for huden med meget synlig her-og-nu effekt, takket være den fantastiske SparkLING Makeover maske fra Ling.

Behandlingen starter med at huden bliver renset og peelet med ananasenzymer og mandelflager. Derefter påføres Sparkling Makeover Mask, der udnytter carboxy teknologien til øjeblikkeligt at øge hudens udstråling. Ilt lysner, klargør og toner huden. Rosenblade ekstrakt fungerer som en super anti-oxidant, mens næringsrige kildevand hjælper med at forbedre hudteksturen og hydrering. 
Resultatet er en øjeblikkeligt klarere, lysere og mere ungdommelig hud med en flot udstråling. 
Tro mod det sprudlende tema rundes behandlingen af med et glas bobler.

Varighed: 45 minutter

Pris: 750 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Oxygen Facial

Forfrisk din hud med noget så enkelt som ilt og en meget fugtgivende serum baseret på naturlige ingredienser, der puster nyt liv i dit ansigt. Via en airbrush tilføres cellerne ilt, og den livgivende serum presses ind huden, så selv de dybere hudlag bliver mættet med fugt. For at optimere behandlingen peeles huden først med enten diamantslibning eller fugtsyre, alt efter behov.

Resultatet er synligt efter bare én gang, men vi anbefaler altid en kur på fire behandlinger. Din behandler vurderer med hvilket interval kurene skal gives for bedst mulig effekt.

Varighed: 45 minutter
Pris: 750 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Pure Facial

En ansigtsbehandling, som indbefatter grundig dybderens og professionel hudanalyse.

Vi begynder med rens og peeling med en mild frugtsyremaske, som nænsomt fjerner døde hudceller. Herefter følger en ansigtsmaske efter lige netop din huds behov, mens du nyder en hovedbunds- og nakkemassage.

Afslutningsvis vil din behandler give dig anbefalinger til hvordan et videre forløb kan se ud.

Varighed: 1 time
Pris: 695 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Luksus Facial

Det er ikke for ingenting, at denne ansigtsbehandling har fået navnet Luksus Facial.

Glæd dig til to timers skræddersyet forkælelse, som vil få din hud til at føles og se yngre ud samt give den masser af lækker glød.

Behandlingen begynder med rens og peeling, der fjerner døde hudceller og klargør huden til den efterfølgende dybderensning. Herefter følger en afstressende ansigts-, nakke- og skuldermassage, inden din behandler finder den helt rigtige ansigtsmaske, som din hud vil nyde godt af, mens du selv nyder en skøn håndmassage. Din hud stråler nu, men inden du rejser dig fra den komfortable briks, får du også farvet vipper og bryn (samt eventuel tilretning af sidstnævnte) samtidig med at dine hænder blødgøres og plejes med en lækker paraffinmaske. Voila!

Varighed: 1 time og 55 minutter
Pris: 1.400 kr. 

Køb gavekort      Book tid online

Wellness Facial

Kobl af og lad op med denne afslappende behandling, hvor kombinationen af ansigtsmassage og klassisk ansigtsbehandling vil gøre en forskel, der kan både ses og mærkes.

Med kyndige hænder og velgørende æteriske olier vil din behandler massere hele din hårdtarbejdende ansigtsmuskulatur og derved afhjælpe spændinger, der fx ofte er roden til hovedpine. Massagen stimulerer også lymfesystemet, som hjælper med at holde huden flot og spændstig, så der er flere gode grunde til at nyde den.

Indimellem massagerne vil du få renset, peelet og forkælet huden med masker tilpasset lige netop din huds behov.

Glæd dig til at gå herfra med ny og lækker glød i ansigtet, og med en følelse af, at have været langt væk fra hverdagens stress og jag.

Varighed: 1 time
Pris: 695 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Teenage Facial

En behandling til dig under 18 år.

Teenage Facial er en behandling, hvor vi har fokus på dybderensning af huden. Vi starter med afrens og en enzym- eller frugtsyre peeling, som effektivt løsner op for tilstoppede porer.

Huden dybderenses, inden behandlingen afsluttes med en beroligende maske og dagcreme.

Varighed: 60 minutter
Pris: 595 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Ling Signature Facial

Ling Signature Facial er en unik og yderst afslappende ansigtsbehandling, som kombinerer asiatiske skønhedsprincipper med state of the art ingredienser.

Behandlingen består blandt meget velgørende andet af en effektiv 3-trins peeling og fugtgivende serum og masker, som skaber balance i huden.

Behandlingen indbefatter desuden forskellige hudstimulerende massageteknikker og varme til indslusning af serum og maske.

Varighed: En time og 30 minutter
Pris: 995 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Bryn & Vipper

 • Farve og tilretning af vipper og bryn: 300 kr.
  - som tilkøb til behandling: 200 kr.
 • Farve af vipper eller bryn inkl. tilretning: 250 kr.
  - som tilkøb til behandling: 150 kr.
 • Farve af vipper eller bryn: 175 kr.
  - som tilkøb til behandling: 100 kr.
 • Retning af bryn (pincet eller voks): 155 kr.
  - som tilkøb til behandling: 100 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Lash Lift (Vippebuk)

Som noget nyt i Arndal kan vi nu tilbyde Lash Lift – det seneste skud på den naturlige skønhedsstamme. Her bukker vi nemlig blot skånsomt dine egne vipper, så de får et flot og naturligt look. Og med en behandling, der varer beskedne 45 minutter – inkl. en forløsende hovedbundsmassage – har du flotte vipper, der holder i hele 4-6 uger. Du bliver fri for at skulle bruge vippebukker eller påsætning, som skader dine vipper. Nyd dine ”nye” vipper, som de er – og det garanterer vi, at du kan – eller fuldend looket med en god mascara.

Vippebuk: 495 kr. Varighed 45 minutter

Vippebuk + farvning af vipper: 549 kr.  

Vippebuk + farve og retning af bryn: 595 kr.

Vippebuk + farvning af bryn og vipper inkl. retning: 695 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Arndal Relaxation & Rejuvenation

Hos Arndal har vi skabt vores helt egen afstressende massage med fokus på skulder, nakke, ansigt og hovedbund, som med sin særlige kombination af akupressur, massage, fysioterapi og liftingteknikker fjerner spændinger og giver ansigtet ny og frisk glød.

Behandlingen indledes med en blid afrensning i velduftende Caudalie produkter efterfulgt af et varmt kompres, som hjælper til at blødgøre alle de små og næsten konstant arbejdende ansigtsmuskler. Vidste du, at et smil kræver 17 af slagsen? Og at der skal hele 43 ansigtsmuskler til at se sur ud? Takket være vores specialuddannede terapeut kan du være sikker på, at de alle - og flere til - vil blive tilgodeset i denne unikke behandling.

De næste 55 minutter vil du blive forkælet og forløst med en minutiøs massage af skulder, nakke og ansigt i Caudalies aromatiske ansigtsmassageolie samt tørmassage af hovedbunden. Det er terapeutens kyndige hænder, der gør arbejdet, men du vil opleve, at oliens beroligende duft af jojoba, rose og grape også vil medvirke til at bringe dig ned i et gear, der har særdeles godt af - og måske også savner lidt - at blive brugt. Efter denne behandling, vil du ikke have svært ved at smile. Du vil nok snarere have svært ved at lade være - ikke mindst over det friske ansigt, der møder dig i spejlet.

Varighed: 55 minutter.

Pris: 649 kr.

Køb gavekort   Book tid online

 

 

Køb gavekort      Book tid online

Hænder og Fødder

Dine hænder og fødder er dit allervigtigste værktøj – og dit visitkort. Velplejede hænder og fødder er med til at gøre et godt førstehåndsindtryk, og så er de altså også en helt anden fornøjelse at bære på, både hvad synet og følelsen angår.

Luksus Pedicure

Nede i dine sko venter dine mest trofaste følgesvende på én ting: Opmærksomhed. Og her er pakken til dig, der synes, de har mere end fortjent det.

Behandlingen begynder med en saltscrub til at fjerne døde hudceller på fødder og underben. Herefter følger en svært afslappende fod- og lægmassage i vores blødgørende kokosolie, inden vi slutter med filing, fjernelse af neglebånd samt lakering.

Behandlingen rundes af med en lille forfriskning i vores spalounge bestående af frisk frugt og vores hjemmelavede ingefær-te.

Glæd dig til at svæve lidt på vejen hjem.

Varighed: 1 time og 25 minutter
Pris: 750 kr. Shellac
Pris: 650 kr. Vinylux

Køb gavekort      Book tid online

Express Nails

Den perfekte mini-manicure til kvinder på farten.

Du sætter dig behageligt tilrette i vores hyggelige lounge og lader din behandler tage sig kærligt og effektivt af dine hænder og negle imens: Neglebåndspleje, filing af negleform, vitaliserende håndcreme og endelig blankpolering eller lak efter dit ønske. ’Voila!’

Hænder

Almindelig lakering - 30 minutter. Pris: 300 kr. - Køb gavekort
Shellac lakering - 45 minutter. Pris: 400 kr. - Køb gavekort

Fødder

Almindelig lakering - 30 minutter. Pris: 300 kr. - Køb gavekort
Shellac lakering - 45 minutter. Pris: 400 kr. - Køb gavekort

Aftagning af Shellac

Hvis du ønsker, at få fjernet lak eller shellac i forbindelse med din behandling skal der sætte 15-25 minutter ekstra tid af til din behandling. Tillægspris: 65 kr.

Ønsker du at få fjernet shellac uden bookning af ny behandling er prisen 125 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Voks

Vores voksbehandlinger fjerner hårene med roden. Det betyder, at du er hårfri i en længere periode. Befriende tanke, ikke? Vi anvender en skånsom voks til de sarte områder, hvor huden efterlades blød og hel.

For at kunne vokse hårene, skal de have en længde på minimum 5 mm. Undgå sol/solarium før og efter behandlingen samme dag og anvend meget gerne en peeling i badet samme dag før din voksbehandling.

Ham

Hel ryg
Varighed: 45 minutter
Pris: 425 kr.

Øvre ryg
Varighed: 30 minutter
Pris: 250 kr.

Bryst
Varighed: 30 minutter
Pris: 325 kr.

Lænd
Varighed: 15 minutter
Pris: 250 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Hende

Underben
Pris: 350 kr.

Ben
Pris: 450 kr.

Hel ben inklusiv brasiliansk
Pris: 750 kr.

Under ben inklusiv bikini
Pris: 650 kr.

Bikini
Pris: 300 kr.

Brasiliansk
Pris: 500 kr.

Armhule
Pris: 175 kr.

Arme
Pris: 300 kr.

Overlæbe, bryn el. hage
Varighed: 15 minutter
Pris: 125 kr.

NB. Som del af ansigtsbehandling: 100 kr.

Køb gavekort      Book tid online

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kig forbi eller send en mail