Teen Traning

FullSizeRenderDaglig fysisk aktivitet begrænser sig i dag for mange teenagere til de bevægelser, de laver med deres fingre på telefonens eller computerens tastatur. Men hvor flittigt de end gør det, er det ikke noget, de bliver hverken særlig stærke eller sunde af. Tværtimod – og desværre.

Motion er essentielt for et ungt menneske; det forbedrer koncentrationsevnen og evnen til at præstere i skolen, på arbejdet mm; det forbedrer søvnen – noget, man skal have rigtigt meget af som teenager, fordi en krop i forandring kræver en god nattesøvn. Og så forbedrer det humøret.

Men også på længere sigt er det en fordel at have godt med motion med i bagagen. Vores grundform etableres nemlig bedst, mens vi er børn og unge. Desuden forbedrer motion i en ung alder knogleopbygningen. Når vi rammer 30’erne, gavner motion kun knoglerne i kraft af at det styrker vores muskler og dermed lader dem tage noget mere af ”læsset”. Sidst, men ikke mindst viser flere undersøgelser også, at fysisk aktive børn og unge bliver lykkeligere voksne.

Derfor har vi nu sammensat et forløb, der henvender sig til motionslystne teenagere. Og hvis lysten ikke er der til at begynde med, garanterer vores dygtige træner, major Jacob Bjerborg, at den kommer. Med sin militære baggrund har Jacob de pædagogiske evner  - og det overblik – det kræver at køre et succesfuldt træningsforløb for unge.

Træningen foregår som udendørs holdtræning og vil byde på en kombination af konditionstræning, interval, styrke og balance samt frisk luft, højt humør og masser af gode grin.

Forløbet købes som en sæson og foregår hver onsdag kl. 17.00-18.00 med opstart 20. april 2017.

Tilmeld dig (eller din teenager 🙂 på info@arndalspa.dk

Pris: 2.500 kr.

Personlig træning

Er I mere til et personligt forløb, kan vi også tilbyde personlig træning hos Marie Ljungdahl. Marie har en professionsbachelor i global nutrition and health og har under sin uddannelse været i praktik hos mig. Normalt tager jeg ikke praktikanter ind, da det er en tidrøver for mig. Men Marie har været undtagelsen, der bekræftede reglen. Hun er ikke bare dygtig, hun er rigtig dygtig, og derfor har jeg ansat hende til at være ansvarlig for Teen Training. Ud over sine faglige kompetencer udmærker Marie sig også ved at være utrolig sød, engageret og - med sine 22 år - i virkelig god kontakt med sine unge elever, så de har lyst til at komme til træning.

Pris: 6.000 kr.