to

Par
Hos Arndal har vi udviklet en særlig menu til jer, som ønsker at dele livets bedste stunder med hinanden. I vores parrum kan I ligge side om side på hver jeres komfortable briks og nyde både spaoplevelsen og hinandens selskab.

arndal wellness spaområde

Gavekort
Forkæl en du har kær med et gavekort til facial, massage eller spabehandling. Vælg mellem en specifik behandling eller et beløb efter eget valg. Hvis den heldige modtager ønsker en anden behandling, ændrer vi med et smil.

arndal spa wellness facial

Wellness
Slap af i vores hyggelige spaområde med saltvandskar, dampbad og sauna. Adgang til spaområdet er inkluderet i alle vores behandlinger, som favner en bred vifte af facials, beauty, kropsbehandlinger, saunagus og massage.

21062018_LotteArendal_28933

Boot camps
Tilmeld dig vores eftertragtede 12 uger lange trænings- og kostforløb, hvis du vil i gang – for alvor! Alle kan være med uanset køn, fysik og alder. Seneste skud på stammen er Boot Camp 50+. Vi starter nye hold starter den 16. januar 2019. Skal du med?

Screenshot 2019-06-17 at 08.00.09

Testimonials
Den gennemprøvede holdproces skaber fantastiske resultater for alle, der deltager – se bare de helt reelle før-og-efter fotos her. Ingen hokus pokus, men masser af motivation, sved på panden og nye vaner, der varer ved.

vægttab - faste - boot camp - arndal

Individuel træning
Invester i din ganske egen motiverende vejleder, der med fuld fokus på dig og din målsætning holder dig kærligt, men bestemt til ilden. Vælg mellem Personlig Træning, Kostvejledning, Kick-Off eller 4-Weeks Intense.

Nyheder

7R9A9731

NYHED: Den legendariske Boot Camp nu som individuelt forløb – start den dag, det passer dig

Med udgangspunkt i vores populære 12 ugers Boot Camp forløb har vi udviklet en individuel løsning for dig, som ikke har mulighed for at starte på de fastlagte datoer, og for dig, som foretrækker at træne alene fremfor at gøre det i gruppe. Se mere her

ZGS1NXwo

Online – Gravid Hjemmetræning

Programmet er anbefalet af Charlotte Wilken-Jensen, speciallæge i kvindesygdomme og fødsler, ledende overlæge, fødeafdelingen, Amager Hvidovre Hospital og professor Bente Klarlund Pedersen

21062018_LotteArendal_27572

Online – Kost og Livsstil
Et resultatskabende og ufanatisk kostkoncept, der giver dig nye og vedvarende vaner. 100% personlig og skræddersyet til dig. Klik ind og læs mere og se, hvad tidligere deltagere siger om forløbet.

Tilmeld Dig Nyhedsmail

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsmail - altid fuld af nyheder, tilbud, tips eller opskrifter.
Eller det hele på én gang.


Nyeste blogindlæg