to

Par
Hos Arndal har vi udviklet en særlig menu til jer, som ønsker at dele livets bedste stunder med hinanden. I vores parrum kan I ligge side om side på hver jeres komfortable briks og nyde både spaoplevelsen og hinandens selskab.

arndal wellness spaområde

Gavekort
Forkæl en du har kær med et gavekort til facial, massage eller spabehandling. Vælg mellem en specifik behandling eller et beløb efter eget valg. Hvis den heldige modtager ønsker en anden behandling, ændrer vi med et smil.

arndal spa wellness facial

Wellness
Slap af i vores hyggelige spaområde med saltvandskar, dampbad og sauna. Adgang til spaområdet er inkluderet i alle vores behandlinger, som favner en bred vifte af facials, beauty, kropsbehandlinger, saunagus og massage.

21062018_LotteArendal_28933

Boot camps
Tilmeld dig vores eftertragtede 12 uger lange trænings- og kostforløb, hvis du vil i gang – for alvor! Alle kan være med uanset køn, fysik og alder. Seneste skud på stammen er Boot Camp 50+. Vi starter nye hold starter den 16. januar 2019. Skal du med?

vægttab - faste - boot camp - arndal

Testimonials
Den gennemprøvede holdproces skaber fantastiske resultater for alle, der deltager – se bare de helt reelle før-og-efter fotos her. Ingen hokus pokus, men masser af motivation, sved på panden og nye vaner, der varer ved.

fit2

Individuel træning
Invester i din ganske egen motiverende vejleder, der med fuld fokus på dig og din målsætning holder dig kærligt, men bestemt til ilden. Vælg mellem Personlig Træning, Kostvejledning, Kick-Off eller 4-Weeks Intense.

Nyheder

Skærmbillede 2019-04-30 kl. 14.32.48

NYHED: Ny skøn spapakke lavet i samarbejde med Peter Beier

Hos Arndal er vi gået sammen med Peter Beier om at lave skabe den helt perfekte eftermiddag til jer, som værdsætter wellness og velsmag lige højt. Vi er nemlig så heldige, at chokolademesterens cafébutik ligger kun fristende få skridt fra os. Klik ind HER og læs mere.

Mørkt billede af mig og Sebastian2U5A2961_small

Gravid/efterfødsel forløb
Til dig, som er gravid eller lige har født, har vi en nøje sammensat spamenu med behandlinger, der plejer, lindrer og forskønner. Ønsker du at komme tilbage form, tilbyder vi også skræddersyet kostvejledning og træning – både her og online.

arndal - kostvejledning - spiseforstyrrelse - online

Online forløb
Hos Arndal finder du også en række skræddersyede og videnskabeligt baserede online forløb. Uanset hvilken type vejledning, du ønsker, vil dit program altid være 100% individuelt tilpasset med udgangspunkt i, hvor du er – og hvor du vil hen.

Tilmeld Dig Nyhedsmail

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsmail - altid fuld af nyheder, tilbud, tips eller opskrifter.
Eller det hele på én gang.


Nyeste blogindlæg