Personlig Træning

Investér i din egen personlige træner og få en dedikeret sparringspartner, der fokuserer specifikt på dine mål og behov og på at opnå succes med din træning. Din personlige træner skræddersyr øvelser og træningsprogram, der passer til dit fitnessniveau, din livsstil og dine målsætninger. Du får løbende motivation, feedback og justeringer for at sikre, at du forbliver på rette spor.

Fordelene ved personlig træning

  1. Skræddersyet træningsprogram: Din træner udvikler øvelser og program, der er skræddersyet til dine specifikke mål, om det så er vægttab, muskelopbygning, styrketræning eller forbedring af konditionen.
  2. Teknisk korrektion: Din personlige træner kan korrigere din træningsteknik for at sikre, at du udfører øvelser korrekt og undgår skader.
  3. Motivation: En personlig træner kan give den nødvendige motivation, når træningen bliver udfordrende, og hjælpe dig med at holde fokus på dine mål.
  4. Fleksibilitet: Din træner kan tilpasse træningsprogrammet i forhold til din tidsplan, og ændre det, hvis dine mål ændrer sig.
  5. Kostvejledning: Når du booker personlig træning i Arndal, får du – uden ekstra beregning – alt materiale fra Lotte Arndals kost- og livsstilsvejledning med. Hele syv timers gode råd og inspiration. Hvis du ønsker, kan du for 1.797 kr. tilføje fire ugers online kostvejledning i kombination med din personlige træning.
  6. Overvågning af fremskridt: Din træner evaluerer regelmæssigt dine fremskridt og foretager justeringer efter behov for at sikre, at du bevæger dig i den rigtige retning.

Vi tilbyder altid en gratis og ganske uforpligtende samtale og rundvisning, så du kan få en fornemmelse af alt det gode, der venter dig. Her vil du kunne mødes med din træner og drøfte dine behov samt blive klogere på, hvordan vi hos Arndal hjælper dig både effektivt og kærligt på vej.

Niveau I

Lotte Arndal
1 x 55 min: 1.800 kr.
10 x 55 min: 17.000 kr.

Niveau II

Rikke Lacour, Astrid Meng Andersen og Raymon Johansson.
1 x 55 min: 800 kr.
10 x 55 min: 7.000 kr.