Mette Hyldbjerg

Jeg havde længe drømt om at komme i kløerne på en personlig træner, der kunne inspirere mig og give mig ny viden og inspiration omkring kost og træning.

Motion og sport har altid været en naturlig del af mit liv og noget jeg har prioriteret højt. Jeg manglede dog lidt udfordring og fornyet motivation efter netop at have gennemført mit første maraton. Derudover havde jeg et par kilo til overs fra min anden graviditet og nogle vaner omkring kost, der irriterede mig og som jeg gerne ville have gjort noget ved!

Forløbet hos Lotte tiltrak mig meget, da det netop er med individet i fokus og fordi det er en holistisk tilgang til både kost og motion. Jeg var derfor ikke i tvivl om, at det var lige præcis bootcamp forløbet, jeg skulle på – også selvom det jo altså ikke var for at kickstarte en ny livsstil som sådan, men mere for at få inspiration og værktøjer til at lave nogle justeringer.

Vi startede lige på og hårdt med klar besked fra Lotte: De næste 3 uger er der ingen sukker, ingen sødemidler, ingen alkohol, ingen kaffe, ingen snacks og måltider indtages 3 gange om dagen efter tallerkenmodellen. Bum! Det var en hård besked at få, når man er glad for kaffe og snacks, men til gengæld kom resultaterne utroligt hurtigt og fasteugen var slet ikke så slem, som jeg troede – snarere tværtimod. Følelsen af lethed og det at man ikke skulle tænke på mad i nogle dage, var virkelig dejligt. Når det så er sagt, smagte det første måltid efter fasten intet mindre end fantastisk.

Fællestræningen med Lotte og de andre bootcampere var sjov og udfordrende og det var i det hele taget super at være en del af et hold hvor man kunne dele op- og nedture og inspirere hinanden.

Jeg har fået utroligt meget med mig gennem forløbet hos Lotte. Noget af det jeg tager med mig er vigtigheden af daglig bevægelse, vejrtrækning og ikke mindst forståelsen for madmængder og sammensætning gennem den simple men geniale tallerkenmodel. Den største anbefaling herfra til alle, der har lyst til at give den en skalle. Uanset hvad målene og forudsætningerne er, møder Lotte en hvor man er og hjælper en videre derfra. Go go go!