Lise Gerrild - fra Boot Camp til Keep On Track 365

Arndal Keep On Track Lise Gerrild

Lise Gerrild

 

Under mit første bootcamp-forløb tabte jeg 15 kilo cirka – og det var slet ikke nok. Derfor har jeg tilmeldt mig Arndals Keep On Track 365, som i al sin enkelthed går ud på, at jeg skal holde snuden i sporet.

Fra Bootcamp til ny livsstil 365 dage om året
Nu mødes jeg en gang om måneden med Lotte og gennemgår min logbog over min mad og min træning, som jeg hver dag bedømmer på en skala fra 1-5. Lotte laver så et program til mig, som jeg selv kan træne.

Jeg træner i fitness.dk i Helsingør 3-5 gange om ugen, og er jeg blevet ekstrem god til at gå ture i det fri. Men selvom jeg ikke altid får trænet det program, Lotte har lagt til mig, er jeg imponeret over, hvor nemt det er at fortsætte de gode vaner med mad 3 gange om dagen og motion.

Det er meget simpelt, overskueligt og intet er forbudt – heller ikke alkohol. Det er bare op og tilbage på sporet dagen efter.

Nu 9 måneder efter
Jeg er aboslut ikke blevet snydt for noget i det her forløb – hverken på mad- eller alkoholfronten. Og nu efter et samlet forløb på 9 måneder, har jeg tabt lige over 30 kilo. Jeg mangler ca. 7-9 kilo – og dem skal jeg nok få tabt.

(Læs mere om Keep on Track 365 her)