Emily Tolonen

Jeg er kommet i mærkbar bedre form, kroppen er blevet strammere på steder, som jeg for længst havde opgivet, og jeg har taget Lottes sunde kostråd til mig. Arndal Body Boot Camp kan varmt anbefales til alle!

Efter i mange år at have dyrket motion regelmæssigt primært på cardiomaskiner, gik det op for mig, at min krop faktisk ikke bar præg deraf! Tænkte, at det så måtte være min kost, der var noget galt med og har i mange perioder nærmest sultet mig og levet af salat og vand for at komme af med de overflødige kilo. Salat og vand er desværre ikke en holdbar løsning, så ret hurtigt faldt jeg tilbage til gamle vaner.

I december 2011, efter at have læst en artikel om Sys Bjerre og Lisbeth Østergaard og deres ”ophold” på Arndal Body Boot Camp, blev jeg hooked. Nu skulle det være! De 3 måneder, som boot campen varer, har ikke været en dans på roser. Det har været hårdt (og er det stadig!) – og mine øjne blev åbnet for en hel ny verden, nemlig styrketræning! En anden kæmpe udfordring har været pludselig at skulle forsvare sig over for andre, hvorfor man ikke boltrer sig i pasta, ris og brød mere, og hvorfor man ikke lige går i byen hver weekend – altså at få omverdenen til at forstå, at man gerne vil leve sundt, det har ikke altid været lige let. 
Dog vil jeg sige, at alt i alt er forløbet hos Lotte gået langt bedre end forventet.