Anna Parella

De målbare resultater efter det 12 uger lange forløb har bl.a. været: et vægttab på 12 kg, 13,5 cm mindre rundt om maven, 5 cm mindre rundt om lårene og et kondital, der er blevet forbedret med 36,8%.

 

 

Arndal Body Boot Camp har klart været et vendepunkt i mit liv. Jeg har ikke bare opnået fantastiske målbare resultater, jeg har også fundet vejen til en sund hverdag med masser af energi og livsglæde. Jeg har ændret min livsstil fra den ene dag til den anden, og min familie har fuldt helt naturligt med.

Det er et grundigt forløb, der kommer hele vejen rundt om deltagerne. Det er ikke kun maden og træningen, der er fokus på. Det er også i høj grad det indre.

Jeg blev tvunget til at stoppe op og reflektere over, hvad der giver mig energi. Jeg har lært at slappe af og lade min krop restituere sig efter en hård eller bare lang dag. Der er fokus på søvn, vejrtrækning og kropsbevidsthed. Et problem for mig var, at jeg aldrig mærkede sult eller mæthed. Det var altså ikke min krop, der fortalte mig hvad, hvornår og hvor meget, jeg skulle spise.

Nu har jeg en krop i balance, og jeg kan mærke, hvad den har brug for. Jeg sover godt hele natten, og jeg er frisk og sulten, når jeg vågner. At træne jævnligt er blevet helt naturligt, og at gøre det intensivt er både sjovt og energigivende.