Ann Rose Bokkenheuser

Tabt 16 kg. Reduceret taljemålet med 13 cm og forbedret konditallet med 37,3 %.

Jeg har altid elsket at træne, viste godt hvordan kosten kan give et vægttab, men har op igennem mit voksen liv, været oppe og nede i vægt mange gange – det ville jeg gerne finde en løsning på og derfor meldte jeg mig til Arndal Boot Camp. Igennem den helt utrolige og personlige vejledning, fandt Lotte og jeg sammen mulige alternativer til at slå yoyo vægtens virkning omkuld. Det kom således mest til at handle om bevægelse.

Det at jeg, kan spise helt normalt, både i dagligdagen og til fest gør, at alting føles normalt, der findes i dag ikke et når jeg er færdig, eller når jeg har nået mit mål… der findes et dagligt regnskab omkring bevægelse, og de dage som opstår, hvor det ikke lige lader sig gøre, det er pyt og så er der et nyt regnskab i morgen.

At finde løsningen omkring bevægelse, fra at side ned – til at stå op og arbejde. Fra nogen dage at løbe på job i stedet for at tage bilen. Fra ikke at have fokus på bevægelse ud over træning til at gå 10000-15000 skidt om dagen.

Fra at kroppen råber læg dig på sofaen du er træt, til at have så meget fokus på bevægelse, at en gå eller løbetur er det mest naturlige valg.

Jeg elsker at jeg i dag, har fået en mave, ligesom de billeder Lotte igen og igen viser på sin hjemmeside. Mit absolut ynglingssted i verden er enten i Arndal træningscenter, eller på en af mine mange løbeture.

Takker af hjertet Lotte og hendes team af dygtige medarbejdere for at hjælpe mig på denne rejse, som jeg fortsat er på.