Winter Glow Deluxe Facial 

Forlæng din Winter Glow Facial med 30 minutters ekstra selvforkælelse og opnå ekstra effekt. 

I Winter Glow Deluxe Facial går vi skridtet videre i kampen mod tør og trist vinterhud. Hvor vi i den klassiske udgave slutter behandlingen her med en dagcreme, indskyder vi i denne Murads Soothing Cream Mask, som giver endnu mere styrke, beskyttelse og fugt til hudens udsatte barrierer. 

Og mindst lige så udsat i kulden som dit ansigt, er dine hænder. Derfor indbefatter vores luksusudgave også en fugtgivende og yderst behagelig massage af hænder (og fødder, fordi de om nogen kropsdel keder sig om vinteren) i Arndal Body Butter. Efter massagen ifører vi dig varme handsker og sokker. Lige så skørt det måske lyder, lige så skønt føles det – og så hjælper varmen ikke mindst butteren med at trænge endnu længere ind i huden.

Den ekstra opmærksomhed til dine hænder og fødder gives undervejs i din facial, hvilket med garanti kun vil få dig til at nyde begge dele endnu mere.

Varighed: 1 time og 25 minutter

Pris: 1.250 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Ekstra til din behandling

Hos Arndal har du mulighed for at tilføje 30 minutters valgfri forkælelse til din behandling.

Se alle mulighederne her

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 37 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 500 kr.

Lørdag og søndag tager vi kun imod bookninger af minimum 55 minutters varighed.

Inden din behandling viser vi dig ned til omklædningsrummet, hvor du i ro og mag kan skifte hverdagsuniformen ud med blød badekåbe og slippers. Vi ser gerne, at alle vores gæster indleder deres behandling på denne måde. Også dem, som ikke ønsker at benytte sig af den frie adgang til spaområdet. Det gør vi, fordi vores behandlingsrum ikke har omklædningsfaciliteter. Og fordi der i vores behandlingsrum flittigt bruges olier, scrubs og diverse cremer, som helst ikke skal lave ulykker på dit tøj. Endelig ligger det os også meget på sinde, at vi bruger den reserverede tid på det væsentlige fremfor på omklædning.