Summer Body Special

Summer Body Special er en kombination af tørbørstning og klassisk massage, men inden du når så langt, kan du nyde 2 timer i vores spa, sauna og dampbad, hvor tankerne kan flyve frit. Din behandler henter dig i spaområdet, når det er din tur. 

Når du har lagt dig til rette på briksen, starter behandlingen med en blid tørbørstning af hele kroppen, som aktiverer dit blodomløb og fjerner alle de døde hudceller. Herefter får du en fuld kropsmassage i vores egen Body Butter. Den ikoniske (og naturligvis kemifri!) balm har en mild duft af citrus, mætter din hud med fugt og efterlader den babyblød. Efter massagen pakker din behandler dig ind i lagen og tæppe, så din hud kan optage balmen bedst muligt. Mens produktet virker, får du en hovedbundsmassage, som med garanti sender stress og spændinger på himmelflugt. 

Efter din behandling kan du beholde badekåben på og forlænge nydelsen i vores hyggelige spalounge, hvor vi serverer lidt frisk frugt og en hjemmelavet ingefær-te. Ekstra bonus: Du kan tage en full size Arndal Body Butter med hjem til badeværelseshylden– uden beregning.


Varighed: 55 minutter 
Normalpris: 925 kr. + 249 kr. for Arndal Body Butter (80 gram): 1.197 kr. 
Sommerpris: 699 kr. 

Køb gavekort       Book tid online

Ekstra til din behandling

Hos Arndal har du mulighed for at tilføje 30 minutters valgfri forkælelse til din behandling.

Se alle mulighederne her

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 37 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 500 kr.

Lørdag og søndag tager vi kun imod bookninger af minimum 55 minutters varighed.

Inden din behandling viser vi dig ned til omklædningsrummet, hvor du i ro og mag kan skifte hverdagsuniformen ud med blød badekåbe og slippers. Vi ser gerne, at alle vores gæster indleder deres behandling på denne måde. Også dem, som ikke ønsker at benytte sig af den frie adgang til spaområdet. Det gør vi, fordi vores behandlingsrum ikke har omklædningsfaciliteter. Og fordi der i vores behandlingsrum flittigt bruges olier, scrubs og diverse cremer, som helst ikke skal lave ulykker på dit tøj. Endelig ligger det os også meget på sinde, at vi bruger den reserverede tid på det væsentlige fremfor på omklædning.