Rose Renewal

Roser har altid været brugt til at udtrykke store følelser, men vidste du, at de også kan gøre underværker ved din hud? Blomsten har en række naturligt helende egenskaber, som du vil opleve effekten af under denne vidunderlige behandling – og længe efter.

Herligheden begynder med en forløsende massage af hele kroppen i varm økologisk olie. Du vil næppe opdage det, men herefter tilsætter din behandler en velduftende blanding af fint salt, rosenfrugt og varmt vand, for nænsomt at eksfoliere din hud, så den er klar til næste skønne trin: En kropsmaske af fed og nærende gele udvundet fra roser. Men først skal saltblandingen af, og dét sker med lune håndklæder, som kun vil få dig til at synke længere ind i den afslappende behandling.

Mens geleen virker under et omslag af film og varme tæpper, får du 10 minutters ansigts- og hovedmassage til at fuldende den behagelige oplevelse. Inden opmærksomheden atter rettes mod din krop, rengøres dit ansigt med varme kompresser.

På dette tidspunkt vil din krop have absorberet alt, hvad den kan, af den lækre gele. De rester, der måtte være tilbage, fjerner din behandler – igen med varme håndklæder – inden hun beder dig iføre dig den bløde badekåbe, som vil holde dig varm, mens du sidder og nyder lidt frisk frugt og vores hjemmelavet ingefær-te i spaområdet. 

Lyder det ikke som et helt godt alternativ til en buket roser?

Varighed: 55 minutter

Pris: 900 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 40 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 400 kr.