New Beginnings

Din genstart begynder med et forfriskende ophold i dampbadet med duft af mentol. Herefter inviterer din behandler dig indenfor til massage og body scrub i en herlig cocktail af økologisk olie, salt og æteriske forårsdufte. Arndal New Beginnings lader dig op, men først skal du slappe helt af – og det er lige præcis, hvad behandlerens bløde massagestrøg vil få alle musklerne i din krop til at gøre. Nu er det hudens tur, og her vil din behandler anvende en vidunderlig mikstur af fint havsalt, økologisk olie og mere duft af forår til nænsomt at peele din hud babyblød. Og tro os, også den del af kuren vil få dig til at slappe dejligt af.     

For at ingen dråbe skal gå tabt, får blandingen lov at arbejde videre under varme tæpper. Og mens den gør det, modtager du en forløsende massage af skulder, nakke og hovedbund.

Behandlingen slutter her, men med hjem fra dit 1 time og 15 minutter lange forårs-retreat får du en Arndal te efter eget valg, så du kan nyde dit genstartede selv med en særdeles god smag i munden.

Teerne findes i følgende varianter: 

Urtete: Arndal Cool Mint,  Arndal Fruit & Root. 

Grøn te: Arndal Flower Power* , Arndal Go Walnuts. 

Hvid te: Arndal Fruity White* 

*Unikke blandinger, som jeg selv har udviklet.

Pris: 1.229 kr. 

Book online

Køb på gavekort