Myofascial anti-aging facial

Dybdegående ansigtsbehandling med specialiseret massage af muskler og bindevæv, som skaber et naturligt løft og mindsker spændingsrynker synligt. Behandlingen reducerer hævelser, øger cirkulationen og giver ungdommelig glød til ansigtet. Og som særdeles behagelig bonus til alt dette kan du også glæde dig til at få afstresset kroppen og ikke mindst slippe af med hovedpine og kæbesmerter, hvis du lider af den slags.   

Den unikke Myofascial Anti-Aging Facial adskiller sig også fra de mere klassiske ansigtsbehandlinger ved at tage udgangspunkt i hele kroppen. Behandlingen starter således ved dine fødder, hvorfra terapeuten arbejder sig op ad dine ben med håndfladetryk – også kaldet ‘bjørneskridt’ – og sender dig langt væk fra tankerne. Inden fokus sættes på dit ansigt, er opmærksomheden på dine mavemuskler. En afslappet mavemuskulatur optimerer nemlig resultatet af ansigtsbehandlingen, dels fordi det øger cirkulationen, dels fordi det får ansigtsmusklerne til at slappe mere af og derfor gør dem nemmere at arbejde med. 

Efter rens, peeling og indsmøring i serum vil din behandler nu trin for trin løsne dine spændinger i muskler og bindevæv på decolleté, hals og i ansigtet. Herefter vil du få lagt en plejende maske, som virker, mens du modtager behandlingens sidste og måske vigtigste massage: Øjenomgivelserne, furerne fra næsen ned til munden, og hvor vores mimik ellers sætter sine dybe spor. Overskydende maske fjernes, og der rundes af med indsmøring i serum og creme tilpasset din nu med garanti smukkere og glattere huds behov. 

Varighed: 1 time og 55 minutter

Pris: 1.495 kr.

NB. Massage i munden indgår i behandlingen. Hvis du for nylig har gennemgået en tandoperation – eller en ansigtsoperation – må behandlingen udsættes, til dine sår er fuldstændig helet. Skriv eller ring til os, hvis du er i tvivl. 

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 40 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 400 kr.