Rose Renewal

Roser har altid været brugt til at udtrykke store følelser, men vidste du, at de også kan gøre underværker ved din hud? Blomsten har en række naturligt helende egenskaber, som du vil opleve effekten af under denne absolut overdådige behandling – og længe efter.

Herligheden begynder med en forløsende massage af hele kroppen i varm økologisk olie. Du vil næppe opdage det, men herefter tilsætter din behandler en velduftende blanding af fint salt, rosenfrugt og varmt vand, for nænsomt at eksfoliere din hud, så den er klar til næste skønne trin: En kropsmaske af fed og nærende gele udvundet fra roser. Men først skal saltblandingen af, og der sker med lune håndklæder, som kun vil få dig til at synke længere ind i den afslappende behandling.

Mens geleen virker under et omslag af film og varme tæpper, modtager du en ansigtsbehandling i Lings rene og lækre produkter, der vil puste nyt liv i dit ansigt. Først renses huden, dernæst følger en kombination af to blide peelinger, som begge fjernes med varme kompresser. Således befriet for døde hudceller er huden klar til at lappe den efterfølgende fugtgivende serum og ansigtscreme i sig, og mens den gør det, får du fem minutters hovedmassage til at fuldende den behagelige oplevelse.

På dette tidspunkt vil din krop have absorberet alt, hvad den kan, af den lækre gele. De rester, der måtte være tilbage, fjerner din behandler – igen med varme håndklæder – inden hun beder dig iføre dig den bløde badekåbe, som vil holde dig varm under behandlingens sidste trin: Fodbehandling bestående af filing, neglebåndspleje og påføring af shellak i en farve efter dit valg – alt sammen ledsaget af et glas forfriskende rosévin.

To en halv time er gået, og du føler dig som et nyt menneske. Med blød og strålende hud over hele kroppen, og på fødder, du næsten ikke nænner at pakke ind igen. Lyder det ikke som et helt godt alternativ til en buket roser?

Varighed: 2 timer og 25 minutter

Pris: 1.695 kr.

Køb gavekort      Book tid online