Kropsbehandlinger

At behandle sin krop med omtanke handler ikke kun om at være aktiv, men også om at slappe af. Derfor tilbyder vi et alsidigt program af plejende og helende kropsbehandlinger, som alle udføres i vores egne 100 % rene og økologiske produkter.

Fælles for vores behandlinger er også, at du kan dele oplevelsen med en, du holder af, og at vi har et udsøgt udvalg af champagne, så I kan skåle for det søde spaliv!

Lotte_Arndal_0271_high

Rose Renewal
Roser har altid været brugt til at udtrykke store følelser, men vidste du, at de også kan gøre underværker ved din hud? Blomsten har en række naturligt helende egenskaber, som du vil opleve effekten af under denne absolut overdådige behandling – og længe efter.

arndal klassisk massage for to

Deep Sea Detox

Få smuk hud og fornyet energi med denne unikke kropsbehandling, som giver dig det absolut bedste af Arndal. Tro os, det er med en ganske særlig følelse i krop og sjæl, at du rejser dig fra denne behandling.

Lotte_Arndal_0209_high

Papaya Pleasure

Vinterens bedste alternativ til en uge sydpå. Til særlige lejligheder som ’forfremmet!’, ’forlovet!’ eller ’hurra, onsdag igen!’.

Lotte_Arndal_0223_high

Hot Coconut

Arndals mest populære kropsbehandling, som indbefatter en cocktail af friske, økologiske råvarer og efterlader dig i en ny, glat og funklende udgave af dig selv.