Kropsbehandlinger

At behandle sin krop med omtanke handler ikke kun om at være aktiv, men også om at slappe af. Derfor tilbyder vi et alsidigt program af plejende og helende kropsbehandlinger, som alle udføres i vores egne 100 % rene og økologiske produkter.

Fælles for vores behandlinger er også, at du kan dele oplevelsen med en, du holder af, og at vi har et udsøgt udvalg af champagne, så I kan skåle for det søde spaliv!

Lotte_Arndal_0271_high

Rose Renewal
Roser har altid været brugt til at udtrykke store følelser, men vidste du, at de også kan gøre underværker ved din hud? Blomsten har en række naturligt helende egenskaber, som du vil opleve effekten af under denne absolut overdådige behandling – og længe efter.

Lotte_Arndal_0209_high

Arndal Chocolate Therapy
Denne én time lange spabehandling starter med en blid bodypeeling i en blanding af velduftende fint salt, rosenfrugt og varmt vand, så huden er klar til næste velgørende trin – trinnet, der har givet behandlingen det forunderlige navn: Indsmøring i opvarmet ren kakaosmør, som ud over at dufte helt forrygende, efterlader huden silkeblød og gennemfugtet.

Skærmbillede 2018-08-05 kl. 19.08.28

Arndal Recovery

Når det skal være sundt og dejligt på samme tid. Arndal Recovery er en ny behandling, der giver dig dobbelt nydelse og dobbelt effekt på én gang. Som noget ganske nyt omslutter vi i denne behandling dine ben og hofter med særlige kompressionsstøvler, som via luftkamre skaber tryk på kroppen.

Lotte_Arndal_0209_high

Papaya Pleasure

Vinterens bedste alternativ til en uge sydpå. Til særlige lejligheder som ’forfremmet!’, ’forlovet!’ eller ’hurra, onsdag igen!’.

Lotte_Arndal_0223_high

Hot Coconut

Arndals mest populære kropsbehandling, som indbefatter en cocktail af friske, økologiske råvarer og efterlader dig i en ny, glat og funklende udgave af dig selv.

arndal spa wellness papaya pleasure

Heavenly Honey

Ryggen er for mange et lidt overset område, når det kommer til hudpleje. Det råder vi bod på i denne himmelske behandling, som ikke kun gør huden glat og smuk, men også resten af ryggen særdeles godt.

sauna - spa - wellness - arndal - gavekort - winter retreat

Winter Retreat

Få tankerne væk fra kulden og den mørke vintertid. Varme er nemlig (i dén grad) i fokus i denne lille wellness-perle. Du starter således med 10-15 minutters alenetid i saunaen, hvor den velgørende varme er blevet beriget med en æterisk olie efter dit valg: afslappende, forfriskende, udrensende eller ”bare” skønt duftende.

arndal klassisk massage for to

Deep Sea Detox

Få smuk hud og fornyet energi med denne unikke kropsbehandling, som giver dig det absolut bedste af Arndal. Tro os, det er med en ganske særlig følelse i krop og sjæl, at du rejser dig fra denne behandling.

Skærmbillede 2018-08-05 kl. 19.08.11

Salig Søndag

Vi kunne bruge  mange sværmeriske ord om denne vores særlige spapakke kun til søndage. For den ér afslappende, afspændende, omsorgsfuld, velduftende og fremfor alt rolig. Men vi vil hellere fortælle dig om hensigten: At din søndag bliver så salig som mulig.