Hydra Glow Pen Facial

Få strålende hud med vores Hydra Glow Pen Facial, en avanceret mikronålebehandling designet til at booste kollagenproduktionen, mindske fine linjer og forbedre hudens tekstur for en ungdommelig glød.

Hydra Glow Pen bruger hurtige mikroskopiske nåle, der skaber små, kontrollerede mikrokanaler uden at skade omkringliggende hud. Disse “skader” aktiverer kroppens helingsproces og stimulerer produktionen af kollagen og elastin—essentielle proteiner for fasthed og elasticitet. Resultatet? Fornyelse og opstramning over tid, der mindsker synligheden af fine linjer, rynker, ardannelse, samt reducerer hyperpigmentering og mørke pletter for en mere ensartet hudtone.

Vi starter behandlingen med en grundig dobbeltrensning for at forberede din hud, fjerne urenheder og makeup. Derefter påbegynder vi Hydra Glow Pen-behandlingen, der kombinerer needling med aktive ingredienser. Ved hjælp af en selvforseglende nålepatron fyldt med et serum udfører vi behandlingen, der skaber mikroskopiske usynlige skader og stimulerer hudens naturlige foryngelsesproces.

Efter den effektive behandling anvender vi en beroligende maske og aktiverer blåt LED-lys for at mindske inflammation og fremme helingsprocessen. Som en bonus får du en prøve på en beroligende creme til efterbehandling samt rådgivning om optimal hudpleje derhjemme.

Du skal være opmærksom på at du vil opleve mild rødme efter behandlingen, som normalt forsvinder indenfor 48 timer. 

Vi anbefaler tre behandlinger for optimal effekt med fire ugers pause i mellem.

Vi udfører ikke behandlingen, hvis:

  • Du er gravid
  • Har inflammatorisk hud eller andre hudsygdomme
  • Har fået lavet botox, fillers eller andre lignende behandlinger indenfor fire uger
  • Følsom hud generelt

Varighed: 55 Minutter

Pris: 850 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Ekstra til din behandling

Hos Arndal har du mulighed for at tilføje 30 minutters valgfri forkælelse til din behandling.

Se alle mulighederne her

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 37 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 500 kr.

Lørdag og søndag tager vi kun imod bookninger af minimum 55 minutters varighed.

Inden din behandling viser vi dig ned til omklædningsrummet, hvor du i ro og mag kan skifte hverdagsuniformen ud med blød badekåbe og slippers. Vi ser gerne, at alle vores gæster indleder deres behandling på denne måde. Også dem, som ikke ønsker at benytte sig af den frie adgang til spaområdet. Det gør vi, fordi vores behandlingsrum ikke har omklædningsfaciliteter. Og fordi der i vores behandlingsrum flittigt bruges olier, scrubs og diverse cremer, som helst ikke skal lave ulykker på dit tøj. Endelig ligger det os også meget på sinde, at vi bruger den reserverede tid på det væsentlige fremfor på omklædning.