Hot Coconut

Arndals mest populære kropsbehandling, som indbefatter en cocktail af friske økologiske råvarer og efterlader dig i en blød, glat og funklende udgave af dig selv.

Behandlingen begynder med en let og yderst afslappende massage af hele kroppen i opvarmet økologisk kokosolie. Kombinationen af lun olie og lange bløde massagestrøg vil ikke alene føles vidunderligt. Den vil også åbne hudens porer, så de får mere end blot en overfladisk smagsprøve på den revitaliserende blanding af fint havsalt, (mere) lun kokosolie og økologisk citron, der indgår i den efterfølgende og særdeles blødgørende bodyscrub.

For at ingen dråbe skal gå tabt, får blandingen lov at arbejde videre under varme tæpper. Og mens den gør det, modtager du en forløsende massage af nakke og hovedbund.

Vi kan ikke nægte, at der er langt til sydens afslappende sol og hvide sandstrande inde fra vores spa i Store Kongensgade, men vi tør godt love, at du med denne behandling vil føle dig meget tæt på.

Varighed: 55 minutter
Pris: 900 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Ekstra til din behandling

Hos Arndal har du mulighed for at tilføje 30 minutters valgfri forkælelse til din behandling.

Se alle mulighederne her

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 37 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 500 kr.

Lørdag og søndag tager vi kun imod bookninger af minimum 55 minutters varighed.

Inden din behandling viser vi dig ned til omklædningsrummet, hvor du i ro og mag kan skifte hverdagsuniformen ud med blød badekåbe og slippers. Vi ser gerne, at alle vores gæster indleder deres behandling på denne måde. Også dem, som ikke ønsker at benytte sig af den frie adgang til spaområdet. Det gør vi, fordi vores behandlingsrum ikke har omklædningsfaciliteter. Og fordi der i vores behandlingsrum flittigt bruges olier, scrubs og diverse cremer, som helst ikke skal lave ulykker på dit tøj. Endelig ligger det os også meget på sinde, at vi bruger den reserverede tid på det væsentlige fremfor på omklædning.