Arndal Back Repair

Arndal Back Repair er kombination af forløsende massage og forvandlende hudpleje, der i 55 minutter primært sætter fokus på bagsiden af din krop. 35 minutter af behandlingen består af massage i velduftende calendula-olie af ryg, skulder, nakke og arme. Men før du nyder godt af den, skal du opleve honningens magiske effekt på din hud.

Ryggen er nemlig for mange et lidt overset område, når det kommer til hudpleje. Det råder vi bod på i denne himmelske behandling, som gør huden glat og smuk takket være honningens antibakterielle, nærende og kredsløbs-stimulerende egenskaber.

Hvad du ikke kan se er, at honningen skifter farve, mens din behandler masserer den ind i din hud. Når den bliver hvid, betyder det, at den ikke længere er aktiv, og så er det tid til at tørre den af med varme fugtige omslag.

Din ryg er nu afspændt og levende med ren og silkeblød hud. Lyder det ikke som en skøn måde at forsøde tilværelsen på? 

Varighed: 55 minutter
Pris: 900 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 37 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 400 kr.