Heavenly Honey

Ryggen er for mange et lidt overset område, når det kommer til hudpleje. Det råder vi bod på i denne himmelske behandling, som ikke kun gør huden glat og smuk, men også resten af ryggen særdeles godt.

Som navnet antyder, er honning et af himmelelementerne i Heavenly Honey. Det skyldes, at honning er antibakteriel og fuld af nærende mineraler. Dertil kommer, at honning har en særlig evne til at udrense kroppen og ikke mindst øge blodcirkulationen. Alt dette vil du nyde godt af under denne dejlige behandling.

Behandlingen starter med, at du får lagt et fint lag økologisk honning henover din heldige ryg. Honningen skal nu ”vækkes”, og det bliver den i takt med, at din behandler med skiftevis højre og venstre håndflade trækker honningen til sig. Du vil opleve, at honningen bliver mere og mere sej for hver gang, der trækkes i den, og jo sejere, den bliver, jo mere godt gør den for alle hudens lag.

Hvad du ikke kan se er, at honningen også skifter farve i processen. Når den bliver hvid, betyder det, at den ikke længere er aktiv, og så er det tid til at tørre den af med varme fugtige omslag.

Din hud er ren, silkeblød og levende nu, men inden du rejser dig fra den opvarmede briks, venter en afslappende massage af ryg, nakke og arme i beroligende Calendula olie.

Lyder det ikke som en skøn måde at forsøde tilværelsen lidt på?

Varighed: 55 minutter
Pris: 900 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 40 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 400 kr.