Four Hands

Den ultimative behandling til dig, der vil nå det hele på den halve tid – eller som blot ønsker dobbelt nydelse. Som navnet antyder vil fire hænder tage sig kærligt af dig i denne lidt over en time lange luksusbehandling. Den første halve time vil de i fællesskab massere din krop igennem fra top til tå. Følelsen af flow og synergi vil få din krop ned i et gear, mange ikke anede de havde. I behandlingens andel del arbejder de to sæt hænder hver for sig, men stadig på samme tid.

Mens din ene behandler forkæler dit ansigt med rens, peeling og massage i velduftende æteriske olier, tager din anden behandler sig kærligt af dine fødder, som vil modtage først en økologisk saltscrub, som fjerner alle de døde hudceller og stimulerer dit blodomløb, og sluttelig en velgørende massage af fødder og lægge.

Vi tør godt love, du rejser dig fra den bløde bænk som et nyt menneske.

Varighed: 1 time og 10 minutter

Pris: 1.990 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 37 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 500 kr.