Feet Up

Trænger du og dine fødder til en effektiv lille time out, så er Feet Up intet mindre end et fremragende bud. Behandlingen begynder i vores hyggelige spalounge med frisk frugt på tallerkenen, Arndal-te i kruset og fødderne godt placeret i vores smukke træfodbad. Mens du sidder og nyder teen og roen, genfødes dine fødder med forfriskende citron og citrongræs i karret. 

Fødderne skal op af vandet nu, men kun for med en blanding af økologisk salt og olie at blive frigjort for døde hudceller – en scrub, der strækker sig helt op til dine kræ. Denne meget behagelige del af Feet Up foregår i vores behandlingsrum, så du kan ligge godt imens. Efter scrubben pakkes dine fødder ind i en kølende og fugtgivende maske. Og lige så lindrende på trætte og ømme fødder den er, lige så forløsende er den hovedbundsmassage, du modtager, mens den sidder på. Den smule af masken, som dine fødder ikke labber i sig, fjernes til sidst med varme håndklæder, inden din behandler siger tak for i dag med en svært afslappende fod- og lægmassage i vores blødgørende kokosolie.

Med hjem får du en Arndal te – du vælger selv, hvilken af vores i alt fem fristende varianter. Måske du har lyst til at prøve en anden, end den du valgte at nyde under behandlingen. 

Varighed: 55 minutter 

Normal pris: 750 kr.

Køb gavekort

Book tid online

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 37 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 400 kr.