Bryn & Vipper

 • Farve og tilretning af vipper og bryn: 300 kr.
  – som tilkøb til behandling: 200 kr.
 • Farve af vipper eller bryn inkl. tilretning: 250 kr.
  – som tilkøb til behandling: 150 kr.
 • Farve af vipper eller bryn: 175 kr.
  – som tilkøb til behandling: 100 kr.
 • Retning af bryn (pincet eller voks): 155 kr.
  – som tilkøb til behandling: 100 kr.

Køb gavekort      Book tid online

LASH LIFT

Lash Lift – vi bukker skånsomt dine egne vipper, så de får et flot og naturligt look. Og med en behandling, der varer beskedne 45 minutter – inkl. en forløsende hovedbundsmassage – har du flotte vipper, der holder i hele 4-6 uger. Du bliver fri for at skulle bruge vippebukker eller påsætning, som skader dine vipper. Nyd dine ”nye” vipper, som de er – og det garanterer vi, at du kan – eller fuldend looket med en god mascara.

Nb. Du må ikke gøre vipperne våde eller påføre creme i 24 timer efter et lash lift!

Lash lift + farvning af vipper: 549 kr.  

Køb gavekort      Book tid online

Brow Lift

Brow lift, også kaldet brow laminationer ikke uden grund blevet en meget populær trend, som giver brynene et mere markant og naturligt velformet udtryk. Dine bryn sættes i den ønskede retning, hvorefter der påføres lifting og fixing lotions, inden der afsluttes med plejende keratinvæske. Med blot en behandling på beskedne 55 minutter – hvor du iøvrigt også får en forløsende hovedbundsmassage – har du flotte bryn i 6-8 uger. Du bliver fri for at skulle sætte dine bryn hver dag og kan bare nyde dem, som de er. Og det garanterer vi, at du vil. 


Nb. Du må ikke gøre brynene våde eller påføre creme i 24 timer efter et brow lift. For at dit brow lift skal blive pænt, kræver det, at du har en vis mængde brynhår. Har du meget tynde bryn, eller er du kommet til at plukke dem for meget, anbefaler vi derfor, at du plejer den med en brynserum forinden, og venter, til at de er blevet mere fyldige. Du må ikke gøre brynene våde eller påføre creme i 24 timer efter et brow lift!

Browlift med farvning. Varighed: 55 minutter: 500 kr. 

Lashlift + Browlift. Varighed: 85 minutter. Pris: 850 kr. 

Køb gavekort      Book tid online

Ekstra til din behandling

Hos Arndal har du mulighed for at tilføje 30 minutters valgfri forkælelse til din behandling.

Se alle mulighederne her

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 37 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 500 kr.

Lørdag og søndag tager vi kun imod bookninger af minimum 55 minutters varighed.

Inden din behandling viser vi dig ned til omklædningsrummet, hvor du i ro og mag kan skifte hverdagsuniformen ud med blød badekåbe og slippers. Vi ser gerne, at alle vores gæster indleder deres behandling på denne måde. Også dem, som ikke ønsker at benytte sig af den frie adgang til spaområdet. Det gør vi, fordi vores behandlingsrum ikke har omklædningsfaciliteter. Og fordi der i vores behandlingsrum flittigt bruges olier, scrubs og diverse cremer, som helst ikke skal lave ulykker på dit tøj. Endelig ligger det os også meget på sinde, at vi bruger den reserverede tid på det væsentlige fremfor på omklædning.