Bridal

Den ultimative skønhedsbehandling før din store dag, hvor vi gør dig smuk fra øjenvippe til tåspids – og lige netop den kombination af behandlinger, som jeg selv fik lavet til mit eget bryllup.

Arndal Bridal er naturligvis også til dig, som har en anden stor fest i vente eller som blot ønsker forkælelse i absolut særklasse. Vi tør godt vove at påstå, at det ikke fås bedre.

Den i alt 5 timer lange spapakke er delt op i to for at opnå det optimale resultat på dagen, hvor du ønsker at være smukkere end smuk. Nogle af behandlingerne får du 3-4 dage før, så huden kan falde til ro og eventuel rødme nå at lægge sig. Anden del af pakken får du lige op til dagen (1-2 dage før), hvor flotte negle og en lækker saltscrub sætter prikken over i’et på den store dag.Dag 1

Varighed: 3 timer

Behandlingens første dag står i ansigtets og den bløde babyhuds tegn. Vi vokser dine underben, bikiniområdet og armhulerne, og med en kombination af økologisk salt og olie fjerner vi alle de døde hudceller og stimulerer dit blodomløb. Resultat er en frisk, silkeblød og gennemfugtet hud, som vil glæde både dig selv og den heldige gom.

Dernæst tager vi dit ansigt under kærlig behandling med vores populære SparkLING facial, som er en ren treat for huden med meget synlig her-og-nu effekt. Behandlingen begynder med rens og peeling af huden med ananasenzymer og mandelflager. Herefter påføres den vitterligt fortryllende SparkLING Makeover Mask, som udnytter carboxy-teknologien til øjeblikkeligt at øge hudens udstråling. Ilt lysner, klargør og toner huden. Rosenbladeekstrakt fungerer som en super antioxidant, mens næringsrig kildevand hjælper med at fugte og styrke huden. Resultatet er en øjeblikkeligt klarere, lysere og mere ungdommelig hud med en flot udstråling.

Der er ikke en finger at sætte på dit ansigt nu, men inden du rejser dig fra den bløde briks, ordner vi dine bryn og vipper, så du kan kigge din udkårne dybt i øjnene med garanteret ”smelte-effekt.”

Dag 2
Varighed: 2 timer

På behandlingens anden dag får du smukke natulige negle på hænder og fødder med shellak. Den særlige (she)lak holder ikke blot festen igennem på selve dagen, men også på bryllupsrejsen med sol og strand. Farven er du selv med til at vælge, så den passer til din kjole.

Og når vi nu runder hele herligheden af med endnu en saltscrub, er det ikke fordi vi er glemsomme, men blot for at sætte prikken over det perfekte i.

Pris i alt: 2.995 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 37 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 500 kr.