Basic Pedicure

Alle hårdtarbejdende fødder i verden vil med garanti tilgive deres ejermand eller -kvinde den omvej det måtte være at lægge vejen forbi Store Kongensgade og modtage denne behandling. Basic Pedicure ikke alene føles godt. Den efterlader også fødderne med et naturligt pænt og velplejet udseende.

Behandlingen begynder med et plejende og blødgørende fodbad efterfulgt af en saltscrub til at fjerne døde hudceller på fødder og underben. Herefter følger en svært afslappende fod- og lægmassage i vores blødgørende kokosolie, inden vi slutter med filing og fjernelse af neglebånd.

Herligheden afrundes med en lille forfriskning i vores receptionsområde bestående af frisk frugt og vores hjemmelavede ingefær-te.

Vi ønsker dig en god tur herind og garanterer dig en god tur herfra.

Varighed: 55 minutter
Pris: 599 kr.

Køb gavekort  Book online

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 37 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 400 kr.