Winter Glow Facial 

Vores Winter Glow Facial er skabt særligt til at fugte, beskytte og give din hud glød, i en tid, hvor kulde og blæst gør det stik modsatte. 

Vi begynder med dobbelt rens af huden efterfulgt af peeling med glykolsyre, som ud over sine udglattende egenskaber er en eminent fugtgiver, da den har et naturligt indhold af hyaluronsyre. Skulle der være en enkelt eller to tilstoppede porer tilbage, fjerner din kosmetolog dem i den efterfølgende dybderens. Din hud er nu frisk og klar til at modtage en afslappende ansigtsmassage i den skønne ansigtsolie fra Murad, som indeholder hele seks forskellige olier, der beriger, beskytter og fugter din hud. Behandlingen kunne stoppe her, men inden du går ud i kulden igen, skal du opleve det lille mirakel, som vores oxygen-behandling faktisk er. Med noget så simpelt som ilt puster vi nyt liv i dit ansigt. Via en airbrush tilføres cellerne ilt, og et ultrafugtgivende serum presses ind huden, så selv de dybere hudlag bliver mættet med fugt. Glæd dig til resultatet, som vi forsegler med dagcreme efter din hudtype. 

Varighed: 55 minutter

Pris: 850 kr. 

Køb gavekort      Book tid online

Ekstra til din behandling

Hos Arndal har du mulighed for at tilføje 30 minutters valgfri forkælelse til din behandling.

Se alle mulighederne her

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 37 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 500 kr.

Lørdag og søndag tager vi kun imod bookninger af minimum 55 minutters varighed.

Inden din behandling viser vi dig ned til omklædningsrummet, hvor du i ro og mag kan skifte hverdagsuniformen ud med blød badekåbe og slippers. Vi ser gerne, at alle vores gæster indleder deres behandling på denne måde. Også dem, som ikke ønsker at benytte sig af den frie adgang til spaområdet. Det gør vi, fordi vores behandlingsrum ikke har omklædningsfaciliteter. Og fordi der i vores behandlingsrum flittigt bruges olier, scrubs og diverse cremer, som helst ikke skal lave ulykker på dit tøj. Endelig ligger det os også meget på sinde, at vi bruger den reserverede tid på det væsentlige fremfor på omklædning.