Arndal Wellness With Friends

Varme, skum, bobler og nærvær med venner er temaerne i vores nye wellnessoplevelse, Arndal Wellness With Friends, hvor I sammen med jeres egen personlige spavært får forkælelse af rang i vores dejlige spaområde. Når I går herfra, vil I gøre det med fornyet energi, babyblød hud og med nok varme i kroppen til at varme en hel stue op.

Behandlingsdelen er en kombination af saunagus og skummende tyrkisk skrub i dampbadet. Jeres vært vil guide jer mellem saunaens varme – som bliver beriget med æteriske olier efter jeres smag – og bruserens kolde stråler. Og efter saunagusen vil I på skift modtage en skøn skrub i dampbadet med skum og varme skrubhandsker. 

Med til oplevelsen hører en flaske bobler, som I har en dejlig lang time til at nyde. I bestemmer selv, om det skal ske før eller efter behandlingen. Derudover byder vi også på en let anretning frisk frugt og selvfølgelig masser af iskoldt vand, så jeres indre termostat kan holde balancen hele vejen.

Arndal Wellness With Friends giver jer ganske enkelt det bedste af tre verdner: Det tyrkiske bads hudplejende egenskaber. Saunagusens indre ro, som når indianere i tidernes morgen brugte vekslen mellem varme og kulde til at udrense krop og sjæl. Og endelig Arndals spaområde, som er en helt lille verden i sig selv. 

Pris pr person: 485 kr. 

Deltagerantal: 2-4 personer

Varighed: 55 minutter 

Novemberkampagne: 399 kr. per person inklusiv en valgfri Arndal Te (værdi 79 kr.). 

Køb på gavekort

Kan bookes fra mandag til fredag.

Kan ikke bookes online. Kontakt receptionen på 33 33 03 43 eller info@arndalspa.dk

Nb. Kan også bookes til mere end 4 personer efter aftale. Kontakt: info@arndalspa.dk 

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 37 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 400 kr.