Arndal Signature

Arndals absolut one of a kind kropsbehandling med bodyscrub og massage. 

Det er normalt en kliché, men i vores tilfælde er det sandt: Her venter dig en ganske unik kropsbehandling. Arndal Signature er nemlig helt og aldeles håndbygget – fra de særlige massageteknikker til de luksuriøse produkter, der indgår i behandlingen.   

Du starter med et forfriskende ophold i dampbadet med duft af mentol, hvorefter din behandler inviterer dig ind til massage og nænsom peeling i Arndal Cupuaçu Butter. Når vi siger nænsom, så er det faktisk kun halvdelen af fornøjelsen ved denne aromatiske, sukkerkrystal-baserede scrub. Den er også ultra-fugtgivende og genopbyggende for huden – og så er den selvfølgelig både naturlig og økologisk certificeret af Ecocert. 

Scrubben fjerner blidt dine døde hudceller, og efterhånden som der arbejdes med de fine sukkerkrystaller under fugtede og varme hænder opløses de. Tilbage er kun den næringsrige cupuaçu, som nu skal have lov til at gøre sin allerbedste virkning under et varmt tæppe. Mens din hud labber den kakaobønne-beslægtede frugts gode fedtstoffer i sig, modtager du får vores signaturmassage, Arndal Kranie Akkupressur:  En massage, som sætter fokus på skulder, nakke, ansigt og kranie, og som med sin unikke (ja, her kom vi igen til at lyde som en kliché, men det er sandt) kombination af akupressur, massage, fysioterapi og lifting-teknikker fjerner spændinger og giver ansigtet ny og frisk glød.

Behandlingen slutter her, men vi tør godt garantere dig, at du vil nyde effekten af den længe. Glæd dig til ny, glad og meget blødere udgave af dig.

Varighed: 55 minutter

Pris: 1.050 kr. 

Køb gavekort      Book tid online

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 37 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 500 kr.