Arndal Signature

Arndals absolut one of a kind kropsbehandling med bodyscrub og massage. 

Det er normalt en kliché, men i vores tilfælde er det sandt: Her venter dig en ganske unik kropsbehandling. Arndal Signature er nemlig helt og aldeles håndbygget – fra de særlige massageteknikker til de luksuriøse produkter, der indgår i behandlingen.   

Arndal Signature er en kombination af massage og nænsom peeling i Arndal Cupuaçu Scrub. Når vi siger nænsom, så er det faktisk kun halvdelen af fornøjelsen ved denne aromatiske, sukkerkrystalbaserede scrub. Den er også ultra-fugtgivende og genopbyggende for huden – og så er den selvfølgelig både naturlig og økologisk. 

Behandlingen indledes med 15 minutters Klassisk Massage af ryg, nakke og skulder. Herefter skrubbes din krop fra top til tå i 25 minutter. Scrubben fjerner blidt dine døde hudceller, og efterhånden som der arbejdes med de fine sukkerkrystaller under fugtede og varme hænder, opløses de. Tilbage er kun den næringsrige cupuaçu, som nu skal have lov til at gøre sin allerbedste virkning under et varmt tæppe. Mens din hud labber den kakaobønne-beslægtede frugts gode fedtstoffer i sig, modtager du 15 minutters afslappende ansigts- og hovedbundsmassage. Med kyndige hænder og velgørende, mild olie vil din behandler massere din hårdtarbejdende ansigtsmuskulatur og give dig en forløsende hovedbundsmassage. 

Behandlingen slutter her, men det endelige – og med garanti tilfredsstillende – resultat venter dig i virkeligheden først ude under bruseren, når du skyller de cupuaçu-rester, din hud måtte have levnet, af kroppen. Glæd dig til ny, glad og meget blødere udgave af dig. 

Nb. Vi anbefaler, at du tager et forfriskende ophold i dampbadet med duft af mentol, inden din behandling begynder, da det åbner porerne og dermed øger behandlingens effekt.

Varighed: 55 minutter

Pris: 1.050 kr. 

Køb gavekort      Book tid online

Ekstra til din behandling

Hos Arndal har du mulighed for at tilføje 30 minutters valgfri forkælelse til din behandling.

Se alle mulighederne her

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 37 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 500 kr.

Lørdag og søndag tager vi kun imod bookninger af minimum 55 minutters varighed.

Inden din behandling viser vi dig ned til omklædningsrummet, hvor du i ro og mag kan skifte hverdagsuniformen ud med blød badekåbe og slippers. Vi ser gerne, at alle vores gæster indleder deres behandling på denne måde. Også dem, som ikke ønsker at benytte sig af den frie adgang til spaområdet. Det gør vi, fordi vores behandlingsrum ikke har omklædningsfaciliteter. Og fordi der i vores behandlingsrum flittigt bruges olier, scrubs og diverse cremer, som helst ikke skal lave ulykker på dit tøj. Endelig ligger det os også meget på sinde, at vi bruger den reserverede tid på det væsentlige fremfor på omklædning.