Arndal Recovery

Når det skal være sundt og dejligt på samme tid. Arndal Recovery er en ny behandling, der giver dig dobbelt nydelse og dobbelt effekt på én gang.

Som noget ganske nyt omslutter vi i denne behandling dine ben med særlige kompressionsstøvler, som via luftkamre skaber tryk på kroppen. Denne funktion giver ikke kun en behagelig massage, men har også en lang række sundhedseffekter.

Imens din krop bliver afspændt i de behagelige kompressionsstøvler, tager vi os af resten med vores signaturbehandling, Arndal Akupressur Massage.

Arndal Recovery er skabt til dig, der …

  • Trænger til et skud energi.
  • Er inde i en periode med for lidt søvn.
  • Rejser meget og generes af jetlag.
  • Har tunge eller hævede ben (ødemer).
  • Står meget op eller oplever uro i benene.
  • Har gigt og ønsker mindre smerter og bedre mobilitet.
  • Har dårlig blodcirkulation og måske åreknuder.
  • Vil reducere eventuelt appelsinhud.
  • Træner meget og vil optimere din restitution.
  • Gerne vil gøre noget ekstra for din krop.

Du kan opleve Arndal Recovery på tre forskellige niveauer: 30 minutter, 60 minutter og 2 timer og 55 minutter. Indholdet varierer, se hvordan i beskrivelserne herunder.

NB! Er du gravid, bør du ikke anvende et tryk højere end 100mmHg. Lider du af en alvorlig sygdom, bør du kontakte din læge inden brug.

ARNDAL RECOVERY BASIC (25 MINUTTER)

Tryk på ’pause’ et øjeblik og giv os en halv time til at give dig en hel afslapning: Du lægger hoved og skuldre til vores signatur-behandling, Arndal Akupressur Massage, der har blidt fokus på skuldre, nakke, ansigt og kranie og som med sin særlige kombination af akupressur, massage, fysioterapi og lifting-teknikker fjerner spændinger og giver ansigtet ny, frisk glød. I kombination med massagen fra de særlige kompressionsstøvler får ’jeg tager lige en halv time’ en helt ny betydning. Vi bruger de parfumefrie produkter fra SKIN/LOSOPHY til massagen.

Normalpris: 750 kr.

Køb gavekort      Book tid online

ARNDAL RECOVERY BASIC (55 MINUTTER)

Rigtig gættet, det er den udvidede version … men hvilken udvidelse. Arndal Akupressur Facial føjer en let ansigtsbehandling til oplevelsen. 

Efter din behandler har iført dig kompressionsstøvler, tager hun sig kærligt af dit ansigt, nakke, skuldre og kranie. Blid afrensning i de parfumefri SKIN/LOSOPHY-produkter efterfølges af et varmt kompres, som hjælper til at blødgøre alle de små og næsten konstant arbejdende ansigtsmuskler. 

Dine ben bliver masseret uden afbrydelse, mens du i de næste 55 minutter bliver forkælet og forløst med en minutiøs massage af skulder, nakke, hovedbund og ansigt. Beroligende og parfumefri olie sætter dig ned i allerlaveste gear.  

Normalpris: 1.049 kr.

Køb gavekort      Book tid online

ARNDAL RECOVERY DELUXE (2 TIMER OG 55 MINUTTER)

Den ultimative Recovery-pakke til dig, der ønsker at forlade Store Kongensgade som et nyt menneske (eller så tæt på, vi nu kan komme). Vejen derhen ser sådan her ud: 

Du begynder i saunaen med at varme muskler og led op i en skøn duft af pebermynte. Din behandler fordeler den forfriskende olie på de varme saunasten og udover at dufte godt siges det, at den reducerer led- og muskelsmerter og letter hovedpine. Efter 10 minutter i varmen, køler du kroppen ned med et koldt – ja, koldt! – brusebad. Inden du lægger dig tilrette på massagebænken, serverer vi frisk frugt og ingefærsaft. 

Efter din behandler har iført dig kompressionsstøvler, tager hun sig kærligt af dit ansigt, nakke, skuldre og kranie. Blid afrensning i parfumefri produkter fra SKIN/LOSOPHY efterfølges af et varmt kompres, som hjælper til at blødgøre alle de små og næsten konstant arbejdende ansigtsmuskler. 

Dine ben bliver masseret uden afbrydelse, mens du i de næste 55 minutter bliver forkælet og forløst med en minutiøs massage af skulder, nakke, hovedbund og ansigt. Beroligende olie med duft af jojoba, rose og grape sætter dig ned i allerlaveste gear.  

Men vent, vi er ikke færdige endnu: Deluxe-versionen fortsætter med dine hænder og fødder. Næste trin er nemlig blødgørende paraffin på hænderne og en økologisk saltscrub til fødderne, som får en velgørende massage, der både renser hud og stimulerer omløb. 

Og – som en garanti for, du går helt blød herfra: En helkropsmassage med særligt fokus på ryggen for at fuldende oplevelsen og resultatet. Voila! 

Normalpris: 2.199 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Vil du opleve det nye Recovery-kompressionsstøvler under din almindelige ansigtsbehandling? Det kan vi sagtens! Det koster kun 350 kr. ekstra for 55 minutter.

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 37 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 400 kr.