Arndal Akupressur Massage Facial

Hos Arndal har vi skabt vores helt egen afstressende massage med fokus på skulder, nakke, ansigt og hovedbund, som med sin særlige kombination af akupressur, massage, fysioterapi og liftingteknikker fjerner spændinger og giver ansigtet ny og frisk glød.

Behandlingen indledes med en blid afrensning i velduftende Caudalie produkter efterfulgt af et varmt kompres, som hjælper til at blødgøre alle de små og næsten konstant arbejdende ansigtsmuskler. Vidste du, at et smil kræver 17 af slagsen? Og at der skal hele 43 ansigtsmuskler til at se sur ud? Takket være vores specialuddannede terapeut kan du være sikker på, at de alle – og flere til – vil blive tilgodeset i denne unikke behandling.

De næste 55 minutter vil du blive forkælet og forløst med en minutiøs massage af skulder, nakke og ansigt i Caudalies aromatiske ansigtsmassageolie samt tørmassage af hovedbunden. Det er terapeutens kyndige hænder, der gør arbejdet, men du vil opleve, at oliens beroligende duft af jojoba, rose og grape også vil medvirke til at bringe dig ned i et gear, der har særdeles godt af – og måske også savner lidt – at blive brugt. Efter denne behandling, vil du ikke have svært ved at smile. Du vil nok snarere have svært ved at lade være – ikke mindst over det friske ansigt, der møder dig i spejlet.

Varighed: 55 minutter.

Pris: 649 kr.

Køb gavekort      Book tid online