Arndal Akupressur Massage Facial

Hos Arndal har vi skabt vores helt egen afstressende massage med fokus på skulder, nakke, ansigt og hovedbund, som med sin særlige kombination af akupressur, massage, fysioterapi og liftingteknikker fjerner spændinger og giver ansigtet ny og frisk glød.

Behandlingen indledes med en blid afrensning i parfumefrie produkter fra SKIN/LOSOPHY efterfulgt af et varmt kompres, som hjælper til at blødgøre alle de små og næsten konstant arbejdende ansigtsmuskler. Vidste du, at et smil kræver 17 af slagsen? Og at der skal hele 43 ansigtsmuskler til at se sur ud? Takket være vores specialuddannede terapeut kan du være sikker på, at de alle – og flere til – vil blive tilgodeset i denne unikke behandling.

De næste 55 minutter vil du blive forkælet og forløst med en minutiøs massage af skulder, nakke og ansigt i SKIN/LOSOPHY fugtgivende og plejende ansigtsolie samt tørmassage af hovedbunden. Det er terapeutens kyndige hænder, der gør arbejdet, men du vil opleve, at oliens beroligende og genopbyggende effekt også vil medvirke til at bringe dig ned i et gear, der har særdeles godt af – og måske også savner lidt – at blive brugt. Efter denne behandling, vil du ikke have svært ved at smile. Du vil nok snarere have svært ved at lade være – ikke mindst over det friske ansigt, der møder dig i spejlet.

Varighed: 55 minutter.

Pris: 649 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 37 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 500 kr.