Arndal Adventskalender

Kender du en kvinde, du gerne vil forkæle? Som har gjort sig fortjent til lidt ekstra, fordi hun er verdens bedste veninde, mor, datter, søster, kone eller kæreste? Uanset, hvem hun er, vil Arndals Adventskalender uden tvivl lune om hjertet. Hver søndag i advent kan du nemlig overraske med nøje udsøgte gaver, der ikke kun vil forsøde julen, men også tiden længe efter. Vent bare og se…

1. Søndag i advent:

Den første gave er Arndals helt unikke bodyscrub lavet på den kakaobeslægtede cupuaca-frugt. Cupuaca er utrolig fugtgivende, og i kombination med fine sukkerkrystaller, som her, får du en både nænsom, plejende og effektiv peeling. Arndal Cupuaca Scrub har en lækker cremet konsistens og en let sødlig duft. 

Fugt huden inden påsmøring og lad scrubben trænge ind i huden i 10 minutter. 

Produktet er 100% naturligt og økologisk certificeret af ECOCERT.

Pris: 399 kr.

2. Søndag i advent:

Tænd et lille lys i en mørk tid og lad duften af Arndal spa og velvære fylde rummet. En frisk og ren duft lavet på mandarin. 

INDHOLD:
Sojavoks uden genmodificeret materiale, pesticider og herbicider, bekræftet i akkrediterede laboratorier. Fremstillet af 100% vegetabilsk voks uden tilsætning af råolie, paraffin, palmevoks eller bivoks. Certificeret og produceret i overensstemmelse med FDA-standarder. 

· 100% økologisk

 · Ren soyalys

· Håndlavet 

Brændetid 50 timer 

Pris: 199 kr.

3. Søndag i advent:

Kulden nærmer sig, og hvad klæder kulde bedre end en varm kop te? Jeg besluttede at lave mine egne te-blandinger, fordi så mange af mine kostvejledningskunder havde svært ved at bytte deres elskede kaffe ud med en “kedelig gang kogt vand”. Arndals aromatiske teer kan ikke alene erstatte mange kopper kaffe. Ifølge mine meget skeptiske tedrikkere kan de faktisk også erstatte søde sager.  

Arndals teer fås i fem varianter, så der er noget for enhver smag: To urteteer, to grønne og en hvid. 

Urteteerne Twisted Mint og Fruit & Root er kraftige og fyldige teer fyldt med sødme. 

Den sunde grønne te, som jeg selv har udviklet og døbt Flower Power, er rund i smagen. Grøn te har en tendens til at smage bittert. Det gælder så (heldigvis) ikke denne blanding. Den anden grønne te, GoWalnut, har ligeledes den grønne tes sunde egenskaber og smager skønt af karamel. Det bliver altså ikke meget bedre. Den sidste variant, vores hvide te, Fruity White, har en rund og frisk smag med et delikat strejf af frugt. Også denne er en helt unik Arndal-blanding. 

Pris per 100 gram: 79 kr. 

Vælg den variant, du mener, vil falde bedst i modtagers smag.

4. Søndag i advent:

Den obligatoriske julestress er måske begyndt at krible lidt nu. Derfor får hun med den fjerde og sidste adventspakke et gavekort til 25 minutters massage hos vores massør, der mestrer kunsten at gøre indkøbsarme og -skuldre som nye. Gavekortet giver også 2 timers adgang til spaområdet. 

NB: Hvis december måned er for travl, er gavekortet gyldigt i tre år. 

Pris: 500 kr. 

Samlet værdi: 1.177 kr. 

Julepris: 990 kr. 

Send din bestilling til lotte@lottearndal.dk

Vores spa kan frit benyttes, når du har booket en behandling til over 500 kr. Her kan du glæde dig til et 37 grader varmt saltvandskar til 4 personer, sauna, dampbad samt en hyggelig lounge, hvor vi byder på en let frugtanretning med lemonade eller te – alt efter sæson. Ønsker du at forkæle dig selv med et ophold her, skal du sikre dig plads via vores reception på reception@arndalspa.dk eller 33 33 02 42.

Spaen kan bookes i maks. 2 timer.

Uden bookning af behandling koster et dagskort til spaen 400 kr.