Ansigtsbehandlinger

Arndals ansigtsmenu består af lige dele kærlig kompetence og ekstraordinære produkter, der vil gøre underværker for dig både mens du hviler på den komfortable briks og længe efter, du har rejst dig fra den. Hos Arndal er vi specialister i dit ansigt. Personlig og professionelt tilpasset rådgivning, der tager udgangspunkt i dine unikke behov, er i fokus hos os. Vi sætter en ære i at give dig en skræddersyet og energiboostende oplevelse – hver gang – og tilbyder effektive behandlinger til dig, der ønsker at bevare et naturligt og smukt ydre.

HYDRATION_PRODUCTS_1_146-CMYK_2048px (1)

Produkter
Vi udfører behandlinger med produkter fra Murad og Caudalie.

Lotte_Arndal_0064_high

Diamantslibning
Har du nogensinde drømt om at kunne svinge en tryllestav over dit ansigt og afsløre yngre og smukkere hud nedenunder? Så kan vi i den grad anbefale denne behandling.

Arndal Spa mens facial 7R9A2294

Men’s Facial
En dybderensende ansigtsbehandling skræddersyet til vores mandelige kunder, som efterlader huden med et rent og friskt udseende. Behandlingen starter med afrensning og peeling, så huden efterfølgende kan renses i dybden for urenheder.

arndal wellness sparkling facial

SparkLING facial
SparkLING facial er en treat for huden med meget synlig her-og-nu effekt, takket være den fantastiske SparkLING Makeover maske fra Ling.

arndal wellness oxygen facial

Oxygen Facial
Forfrisk din hud med noget så enkelt som ilt og en meget fugtgivende serum baseret på naturlige ingredienser, der puster nyt liv i dit ansigt.

arndal spa wellness facial

Pure Facial

En ansigtsbehandling, som indbefatter grundig dybderens og professionel hudanalyse. Vi begynder med rens og peeling med en mild frugtsyremaske, som nænsomt fjerner døde hudceller.

kranie - akupressur - massage - relax - arndal

Luksus Facial
Glæd dig til to timers skræddersyet forkælelse, som vil få din hud til at føles og se yngre ud samt give den masser af lækker glød.

Skærmbillede 2018-08-05 kl. 19.08.28

Wellness Facial
Kobl af og lad op med denne afslappende behandling, hvor kombinationen af ansigtsmassage og klassisk ansigtsbehandling vil gøre en forskel, der kan både ses og mærkes.

arndal spa flot hud

Teenage Facial

Teenage Facial er en behandling, hvor vi har fokus på dybderensning af huden. Vi starter med afrens og en enzym- eller frugtsyre peeling, som effektivt løsner op for tilstoppede porer.

lash lift - vippebuk - bryn - vipper - arndal

Lash Lift (Vippebuk)
Som noget nyt i Arndal kan vi nu tilbyde Lash Lift – det seneste skud på den naturlige skønhedsstamme. Her bukker vi nemlig blot skånsomt dine egne vipper, så de får et flot og naturligt look.

lashes

Bryn & Vipper

Farve af vipper eller bryn inkl. tilretning

kranie - akupressur - massage - relax - arndal

Arndal Akupressur Massage
Arndal signaturmassage med fokus på skulder, nakke, ansigt og kranie, som med sin unikke kombination af akupressur, massage, fysioterapi og lifting teknikker fjerner spændinger og giver ansigtet ny og frisk glød.

kranie - akupressur - massage - relax - arndal

Arndal Akupressur Massage Facial
Hos Arndal har vi skabt vores helt egen afstressende massage med fokus på skulder, nakke, ansigt og hovedbund, som med sin særlige kombination af akupressur, massage, fysioterapi og liftingteknikker fjerner spændinger og giver ansigtet ny og frisk glød.