Body Boot CampKost

Ja, du læste rigtigt:-) Jeg skrev snack.

For dig som følger bloggen ved du, at jeg er modstander af snack. Fokuser på at optimer dine hovedmåltider, så du ikke har behov for, at spise mellem dine måltider.

Når jeg anbefaler folk at spise mere end 3 gange om dagen, er det fordi de er undervægtige eller træner som en atlet.

På billede ser du dog, hvornår jeg har løst dagens udfordring. Kom for sent op. Og jeg vil gerne have grønsager og frugt fra morgenstunden. På de fleste dage spiser jeg grønsager. Grønsager mætter pga. det høje fiberindhold. Andre dage kombinerer jeg frugt og grønsager. Og andre dage primært frugt i grød eller yoghurt.

I dag nåede jeg en hurtig portion havregryn. Og tog så to gulerødder og et æble med på farten.

Optimalt set havde jeg indtaget det siddende ved morgenbordet. Men ikke hver dag er optimal. Men jeg tilstræber, at gøre det bedste jeg kan. Hvilket er mit råd til dig. Det behøver ikke, at være perfekt. Men optimer de steder du kan i stedet for at tænke enten eller.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment