Gravid/Efterfødselsforløb

Graviditetsmassage

Graviditetsmassage på en særlig graviditetspude, som afhjælper ledsmerter, øm nakke og ryg samt øger dit almene energiniveau ved at stimulere både blodcirkulation og lymfesystem.

25 minutter: 500 kr. – Køb gavekort
55 minutter: 800 kr. – Køb gavekort
1 time og 25 minutter: 1.150 kr. – Køb gavekort

Book tid online

Mother-To-Be

At være gravid kan være belastende for visse områder af din krop. Hos Arndal ved vi lige præcis hvor og formålet med denne spapakke er at lindre og lette ryg, ben og lænd.

Du ligger på en særlig graviditetspude og modtager en times afspændende massage af de specifikke områder. Herefter vil vores kosmetolog rense og fugte din hud med Caudalies rene produkter, så du får endnu mere af den helt særlige og skønne glød, der kendetegner en gravid kvinde.

Varighed: 1.55 minutter
Pris: 1.395 kr. 

Køb gavekort      Book tid online

Efterfødselsmassage

At være nybagt mor er en fantastisk oplevelse, men at løfte, bære og pusle sin baby kan være belastende for både lænden, midten af ryggen og nakken. I denne massage sætter vi de belastede områder i fokus og giver dig 55 minutters ro og afslapning, så du kan vende hjem til den lille ny med fornyet energi i både krop og sjæl.

Varighed 55 minutter

Pris: 800 kr.

Køb gavekort      Book tid online

New Mother

Som nybagt mor vil du opleve en masse nye og dejlige sider af livet. Men de fleste vil også opleve, at noget så skønt som at løfte, bære og pusle sin baby, faktisk er temmelig hårdt for ryg og skuldre. Og at de ikke længere har helt så meget tid til at pleje sig selv i. Derfor har vi sammensat en pakke, der sætter lige præcis de områder i fokus.

Vi begynder med 25 minutters lindrende massage af nakke og øvre ryg. Herefter får du en af de mest effektive behandlinger mod ”træt” hud, der findes: Først en diamantslibning, der fjerner alle de døde hudceller, og dernæst en oxygenbehandling, hvor vi med en særlig fugtgivende serum puster nyt liv i dit ansigt. Behandlingen rundes af med farvning af bryn og vipper, så du også kan se godt ud ’au naturelle’. For hvem har tid til at lægge makeup, når de lige er blevet mor ?

Varighed: 1.30 minutter
Pris: 1.350 kr.

Køb gavekort      Book tid online

Efterfødselstræning

At få børn er noget af det bedste i verden. Dog kan en af de mindre yndede følgevirkninger være, at din mave ser meget anderledes ud end før du blev gravid. Hos mange buler maven ud og ser nærmest lidt gravid ud. Det skyldes at mavemusklerne er blevet slappe og trænger til at blive strammet op. Nogle oplever også, at den yderste mavemuskel deler sig (diastassis eller ’Toblerone-mave’). Der findes ingen teoretisk forklaring på, hvorfor den deler sig, men trøst dig med at det er helt normalt. Og at maven kan trænes fin og flad igen.

I den yderste mavemuskel er et senebånd, der hedder linea alba. Under graviditeten giver dette senebånd sig, for at skabe afstand mellem de lige mavemuskler (læs = skabe plads til fosteret). Musklerne deler sig altså hos alle gravide, men hos nogle trækker senebåndet sig ikke sammen igen. Linea alba kan, som andre sener, ikke trænes stramme igen, selvom nogle fysioterapeuter vil hævde det modsatte. Enhver læge vil kunne bekræfte, at en slap sene kun kan opstrammes ved hjælp af kirurgi. Til gengæld kan du træne de omkringliggende mavemuskler, så mellemrummet imellem dem mindskes og dermed får maven til at se fladere ud.

Hos Arndal har vi sammensat et forløb, som henvender sig til dig, der gerne vil have maven strammet op. Forløbet henvender sig også til dig, der gerne vil genvinde din styrke i mave og ryg og ikke mindst bækkenbunden. Måske har du lige født. Eller måske er det mange år siden, men du har ikke fået trænet dig op endnu. Husk, det er sjældent for tidligt og helt sikkert aldrig for sent at komme i gang.

Forløbet kan købes som en selvstændig pakke, men også kombineres med kostvejledning og/eller personlig træning. Ønsker du at deltage i vores 12-ugers Body Boot Camp forløb, indgår dette forløb automatisk som en del af det.

Forløbet indledes med samtale og analyse, og vejledningen og øvelserne skræddersyes derudfra. Inden vores første møde, har du udfyldt et spørgeskema med relevant information om graviditeter etc. Med hjem får du et sæt daglige øvelser til stuegulvet samt et personligt træningsprogram, du skal lave i et fitnesscenter tre gange om ugen. Timerne fordeles over det antal uger, der passer bedst til dit behov – noget, vi vurderer ved vores første møde.

— læs mere —

Efterfødselstræning indeholdet:

1. Samtale, analyse og skræddersyet program hos Lotte Arndal.
Pris: 1.800 kr. / 5 sessioner: 8.500 kr.

2. Samtale, analyse og skræddersyet program hos Mai Kristine Høst.
Pris: 700 kr. / 5 sessioner: 3.000 kr.

Forløbet henvender sig til dig:

  • Som har været gravid for år tilbage, men som mangler at genvinde styrken i mave og bækkenbund.
  • Som døjer med ondt i ryggen fordi muskulaturen i maven er blevet for slap.
  • Som er stress-inkontinent eller inkontinent og som ønsker at styrke bækkenbunden og få en velfungerende hverdag og et bedre sexliv.
  • Som har fået kejsersnit og derfor ikke har samme følelse i mavemusklerne som tidligere.
  • Som lige har født og ønsker vejledning i, hvordan du træner din mave og bækkenbund optimalt.
  • Hvis mavemuskler har delt sig og den almindelige mavetræning ikke har nogen effekt.

Efterfødselstræning online

Det er med stor glæde, at jeg efter at have arbejdet som træner og kostvejleder i 25 år, nu kan byde indenfor i mit online univers. Vejledningen bygger på præcis de samme principper, som hvis du mødte op i mit center i Store Kongensgade i København. Alt er skræddersyet, individuelt og videnskabeligt baseret. Uanset hvilken type vejledning, du ønsker, vil dit program altid være 100% individuelt tilpasset med udgangspunkt i, hvor du er, og ikke mindst, hvor du vil hen. Alle kan være med uanset udgangspunkt. Det kræver hverken en bestemt fysisk eller alder.

Ingen af mine forløb er en kvikløsning eller fiks smutvej. Det vil kræve din indsats. Du vil være ansvarlig for din egen udvikling, og jeg insisterer på din involvering og deltagelse under hele forløbet. Men du vil aldrig være alene i din færden. Jeg er lige bag dig og vil følge dig årvågent og kærligt hele vejen.

Læs mere her