Arndal Assessment and Strategy

“If you are not assessing you are guessing,” sagde en af absolut bedste lærer, jeg har haft. 

Hele nøglen til succes for mine Boot Camp deltagere er den indledende analyse og strategiudvikling, jeg laver til det første personlige møde. Resten af det 12 uger lange forløb er implementering af selvsamme analyse og strategi. 

Arndal Assessment and Strategy er en professionel sundhedsanalyse af dig og din livsstil. Udbyttet er en optimal personlig strategi, der udarbejdes ud fra analyse og kropsmålinger. Med udgangspunkt i en diskret kropsbåren aktivitetssensor, der primært bruges til kliniske forskningsprojekter, samler vi al din personlige data. 

Analysen deles op i to: Vores 24 timers sundhedsanalyse og kropsanalysen. 

24 timers sundhedsanalyse: 

Arndal præsenterer i samarbejde med SENS Motion en diskret kropsbåren aktivitetssensor, der primært bruges til kliniske forskningsprojekter. 

Formålet med denne såkaldte Fibion måling er at registrere din døgnrytme i 7 dage, hvorefter vi er i stand til at komme med præcise evalueringer af dit søvnmønster, dit aktivitetsniveau, intensiteten af din bevægelse og din forbrænding. Du får altså en præcis dokumentation for dit livsmønster, minut for minut, dag for dag. 

Jeg har udviklet konceptet, fordi jeg som sundhedsvejleder gennem mange år ofte har oplevet en stor uoverensstemmelse mellem det objektive og det subjektive. Dermed mener jeg det, der reelt foregår, og den oplevelse, som personen selv har. Med døgnrytmemåleren måler jeg DIG, det vil sige din krop, din søvn, dit aktivitetsniveau og kan på baggrund af denne individuelle monitorering give dig værdier og ikke mindst forståelse for, hvordan din krop har det samt personlig vejledning til, hvordan du kan forbedre og optimere din sundhed. Det betyder, at du får indsigt i, hvordan din krop fungerer og hvad, der er godt for den. 

Du udstyres med en måler – et diskret apparat, der sidder på dit forsiden af dit lår. Når du har båret måleren i 7 døgn, samles dine data sammen og analyseres af sundhedsspecialister. Med målingerne har vi præcise vurderinger af dit energiforbrug, som er uhyre nyttigt for individuelle vægttabsprogrammer og optimering af disse. Du vil herefter få en konkret handlingsplan, som er direkte implementerbar. 

Kropsanalysen

  • Fordeling af muskler og fedt (ikke kun total vægten)
  • Konditallet (som er nøgletallet, når vi taler sundhed)
  • Test af det stabiliserende system (at det stabiliserende system virker er afgørende for at undgå skader, holdning, spændinger og ikke mindst mavens udseende)
  • Holdning og led-bevægelighed
  • Analyse af kostens sammensætning

Inden mødet:

  1. Skal du udfylde et fyldestgørende indledende skema, som du sender retur inden mødet. Skemaet indeholder spørgsmål om målsætning, skader, søvn etc. Og sammen med data fra 24 timers målingen har jeg allerede meget data om din livsstil og sundhed, som jeg analyserer, inden vi mødes. 
  2. Hver af de syv dage, du bærer sensoren, overfører du data til mig via en app. Inden vores møde, udarbejder jeg en rapport, som danner grundlag for vores samtale. 

Formålet med samtalen er at give dig inspiration, motivation og konkrete råd til, hvordan DU optimerer din sundhed bedst og nemmest. 

Samtalens varighed: 2 timer

Pris: 3.500 kr. 

Send forespørgsel

Kunne du tænke dig at deltage på dette forløb kan du udfylde formularen herunder: