En gradvis, stille og kontrolleret åbning af… Arndal!      

Sidst opdateret 2. maj 2020

Trænger du til selvforkælelse, en forløsende massage, en forfriskende ansigtsbehandling eller et par flotte negle efter nedlukningsperioden, så har vi godt nyt. Fra torsdag den 23. april lukker vi nemlig forsigtigt op igen. 

Det vil være muligt at booke alle vores facials, negle, massager og spabehandlinger, dog uden brug af spaområdet, der, ligesom fitnessområdet, vil være lukket ned, til myndighederne giver os grønt lys for også at åbne den del af forretningen. Vores populære spapakker med brunch, chokolade og bistro må også lade vente lidt på sig, da de jo involverer et besøg på de stadig lukkede restauranter og cafeer. 

Vi sørger naturligvis for afspritning af alt materiale og hænder. Og når vi siger hænder, er jeg sikker på, at dine hænder både i forhold til årstiden og ikke mindst fordi vi vasker og spritter hænder konstant har brug for fugt. Derfor vil vi i de næste 14 dage lægge en gratis fugtgivende paraffinbehandling (værdi 250 kr.) oveni, når du booker en hvilken som helst behandling af min. én times varighed.      

Til dem, der har brug for sved på panden, vil det også være muligt at booke one-to-one personlige træningssessioner, der dog vil foregå udendørs, tæt på vores beliggenhed, med den anbefalede afstand til din træner. Er du interesseret i dette, skal du sende en mail til Rikke på: lacour@arndalspa.dk

Til vi kender jeres ønsker og behov, starter vi ud med at holde åbent i begrænset omfang, i takt med at Danmark langsomt kommer til sig selv. 

Indtil da håber jeg meget at kunne byde dig velkommen til en ansigtsbehandling, massage eller spabehandling under meget rolige forhold i hjertet af København. 

Og naturligvis kun, hvis du er sund og rask.  

Åbningstiderne lyder, som følger:

Torsdag til søndag: Kl. 10-17

Onlinebookning er åben. Klik videre HER

Har du ønsker eller behov, der går udenom ovennævnte tidspunkter, er du meget velkommen til at sende mig en mail

Gratis dagskort til spa

Køber du en behandling eller indløser et gavekort nu her, hvor vi har åbnet op for behandlinger, men spaområdet er lukket ned. Og måske du føler dig lidt snydt, da brug af spaen normalt er inkluderet i din behandling. Ja, så har jeg godt nyt. Du får selvfølgelig et dagskort med, som du kan indløse en dag, der passer dig, så snart vi får grønt lys til at åbne spaområdet igen.

Kærlig hilsen 

Lotte Arndal